skåne. =)

Har haft underbart hemma hos mor med lille bror o nova, så har inte änns tänkt på att blogga :P opps. haha men tror inte världen går under precis , det får jag iallafal hoppas att den inte gör xD några händelserika dagar som jag verkligen inte kommer glömma bland annat , julgrans jackten med min bror :P sjukt sjukt fan har nog inte skrattat så mycket på länge fan vad dumt det såg ut. Bror är duktig på att kråla sig i snön iallafal har jag fått se med egna ögon ;) Julafton var oxå nice , ja alla dagar hade sin charm =) Tur min bror var med mig uppe hos mamma annars hade det fan inte blivit lika roligt. Du förgyllar fan mina dagar <3<3


Snygga jo tack jag vet =)



Nova pyntar granen på sitt eget lilla vis =) <3


All I need is you<3

Då var man färdig skolad ;) så jävla glad och kunde min dag blir bättre efter dina sms nej detta är värkligen en toppen dag i mitt liv. Rosor är röda vijoler är blå om du vill ha mig, så ska du det få. :) Sen efter avslutningen så stack ja till daddy o åt frulle. gott gott och mysigt att få träffa dig lite innan vi åker till mamma, på måndag bär det av till Vara. Kommer sakna vissa här nere, som funnits o stöttat mig igenom allt jobbigt och tråkigt.
Därför ska ju ja o becca fira ute i staden imorgon =) ska bli så kul. o tack robin för att du kunde ställa upp imorgon. Nu blir det söka jobb som en idiot o då menar jag det verkligen.
Känns inte som det riktigt fattas något med idag , min dag är bra som den är. ^^
Strax o hämta nova o bara gosa med henne o laga mat. <3


Önska man fick blommer eller presenter med men får nöja mig med betygen xD


tomorrow

Det är bara att hoppa upp på tjuren igen sofie , du vet ju hur man gör :P  hahah så sjukt sagt men tack ändå ;D

Idag så har ja så klart varit i skolan började 10 så ja o nova hann sitta och äta frukost tillsammans det händer ju inte allt för ofta. Känns verkligen skoj att man slutar utbildningen imorgon, klappar mig själv på axlen , bra jobbat =)  Efter skolan idag så drog jag och handlade hallo kitty tunika och tajts som hon ska ha på sig på julafton =) och en söt barbie docka med , kunde inte hjälpa det var bara tvungen. ^^   Sen så köpte jag en liten present som man ska lämna på dagis till julfesten.

Shit vad jag ser fram imot fredags kvällen då ska vi fira min examen :P så ut o festa i staden  me like =) ska inte komma hem nykter iallafal det är en sak som är säkert. Får ju hitta på lite roliga saker , och dricka för att dränka o glömma smärtan. Låter som en bra idé. Det gör ont att gå in i en vägg, bli ledsen och sårad av någon man tycker om.



Deppig bild det är så jag känner.


Det kom som ett slag


jaha , sviken igen. vad fan lägg av nu trött på detta hur fan tänker vissa människor och jag som kämpa för detta kul då när den andra personen verkar skita i vilket , bara att inse sofie du är en fucking leksak. En jävla trasdocka som bara kan slitas hit och dit. För folk nu för tiden tänker bara på sig själva och inte sina handlingar. Så jävla fucking ledsen .. hatar detta , vatt i skolan helt döö sen så stack och handla för hade planerat denna dagen , vad vi skulle hitta på med kidsen. Men jag betyder inte ett skit verkar det som allt är bara tomma ord sånna jag har fått höra hela livet. Hur kunde du? personen i fråga är inte änns värld dig och det vet du ju själv. Orkar fan inte mer , kan folk sluta svika mig och hugga mig i ryggen , gråter non stopp nu. Hela änns liv kan verkligen rasa på en sekund. Kommer komma över det hete det va .. undra om du vet vad fan du snackar om igentligen. Tack så jävla mycket för detta. Någon mer som vill föstöra mitt liv när vi ändå är igång så varsegoda. Är helt sönder nu ändå.


jävla sjukhus

Ring sjukan idag och fick vänta skit länge i telekö , sen när jag väl kom fram så fick jag en tid om en månad. sjukt hur ska jag stå ut en hel månad till . mår skit hatar detta.  Önska det kunde sluta göra ont. :/ Det får mig att känna mig så nere och jag vill inte känna mig nere för vill inte att folk ska se mig och undra vad fan är det med henne. Vill bara få bort det så jag kan fokusera på min nova och min kärlek till tusen. eller som när jag är i skolan så känns det som jag knappt kan resa mig upp från stolen för det smärtar i magen. 
Nu ska jag se paradis hotel och sen titta film o gräva ner mig i sängen. 


Glädje tårar

Jag är väldens gladaste människa, längesen man kunde känna riktig lycka.. önska du kunde vara hos mig för alltid. Älskar att ligga i din famn älskar att känna din doft din kropp din närrhet , titta på dina ögon ditt leénde . kyssa din mun , älskar att höra dig säga att du tycker om mig riktigt mycket för jag tycker om dig så oehört mycket. Nu blir det titta på en film och ta det lugnt hela dagen , ta vara på min lediga söndag.
Hade en trevlig kväll igår ute i staden när vi firade syster åt ochnatt bowla och sen ut på krogen. Sen fick ja ju en trevlig överraskning att hjärtat mitt var i bjuv på stationen och väntade på att jag skulle komma hem. Så glad att får vara med dig. du betyder mer för mig än vad du nog kan ana. <3





I hope this is the end of my nerves


Det verkar som allt ordnar upp sig till slut ändå ;) du har så rätt så. Har haft en underbar dag med min älskade dotter idag , mammas flicka till tusen. osså måste jag sluta säga asså shiit. för det har min tös oxå börjat säga och heregud och helvete :/ ibland tänker man inte sig för o då råkar hon höra och snappar upp det väldigt snabbt.
Men haregud vad jag längtar tills imorgon, Festa satan ska iallafal jag göra med syster och kompani. Morgon dagen har jag längtat efter länge nu och strax är den här =) Man får ju passa på , på sin barnlediga dag eller vad säger men..  ;) känner mig helt varm innom bords tror på hoppet ändå och jag tror verkligen på ödet från och med idag. JAg tror på att det finns människor med kärleksfulla hjärtan bland alla stenar . <3


mår skit

skulle ringa sjukan idag så jag kunde fått tid innan jag åker upp till mamma över jul, men ringde för sent så tele tiderna dit ja skulle ringa va stängda. dör fan av denna eviga magsmärtan och att mensen försvinner ibland en dag o två sen är den genast och hälsar på igen, så kan man inte ha det , jag vägrar. för den smärtan jag får är fan ej kul vill bara lägga mig i sängen och ligga där till den försvinner. kan knappt röra mig för då gör det ont.  sicka poblem det finns och så klart ska ja råka ut för dom , slår aldrig fel.

********************************************************************
idag har nova varit hemma från dagis o bara gosat med mig, en runda ute och åkt pulka o nu vilar hon middag eller rättar sagt sover som en stock. Sen ska vi gå o handla mat åt far som han sen ska bjuda på i kväll, blir fredags mys med min älskade dotter och titta på idol som jag så ofta råkar missa. Och sen imorgon ska novis till sin far o min syster fyller år så det blir fira henne ute i stan o så ska vi så klart festa. Jag har en liten magkänsla av att den kvällen inte kommer bli som jag har tänkt mig. Men får väl göra det bästa av den ändå för systers skull.
Nej nu ska jag bara ligga tills nova vaknar , har så ont.


thinking of you



It feels so close but yet so far away, wish you were here, you get my head spinn, my heart beating, I smile when you look at me...because I want you to know that you make me happy, and you make me feel loved..
You are the prettiest I´ve ever seen, yo have a heart made of gold



åå heregud

2 dagar i paradiset , det är sjukt vad bra det känns , hellt rätt helt fucking underbart med dig.
Och det är fan sant mitt hjärta slår satan i det , när din mun möter min =) Det är det ända jag kommer tänka på nu när du åkt hem. Känns som att jag är i en annan värld den världen jag trodde ja inte skulle få se. Sitter här och kan knappt veta vad jag ska skriva, för du snurrar runt i min skalle. Så fin så mysig så ååå. En vacker varelse med andra ord.


Uppe med tuppen

Idag vaknade jag med glatt humör , det händer ju inte allt för ofta :P Frågade så klart nova idag om hon ville vara hemma med mig men ikke, det var dagis som locka mer att leka med kulingbarnen dom större barnen på dagis. Så för mig blir det att umgås med min kusin idag åka till famili eller väla och titta i lite affärer och fika. Men blir att hoppa in i en dusch först. Snacka om att jag var piggare än nova i morse brukar ju inte vara så. haha. Men men någon gång ska det väl vara ombytta råller.. ;) och trevligt det var med ett alltid lika efterlängtat sms från en viss Mr idag. ja smälter =D


Älskar dig Nova <3


ilska


Så ledsen o så arg, om folk irriterar sig på mina inlägg så behövs det inte kommenteras. För negativa kommentaren behövs inte mer i mitt liv, dom kommer ta dö på mig en dag. Jag har inte bett någon tycka synd om mig varför skulle ja? Saken är den att jag är så jävla trött på allt klandrande och klagande på mig tryck ner mig lite till om det är så ni tror att jag ska kunna må bättre. JA skolan går bara och teorin till körkortet kämpar jag med, men körningen har fyra kupponger kvar, behöver hjälp privat men det kan jag glömma nu ´det blir bara att lava upp plånboken och bli fattig. En sak är säkert det är inte konstigt att jag mår dåligt, hoppet slocknar mer och mer för att ni inte tror på mig änns att jag kämpar. När jag mår dåligt eller det är något finns ni inte änns där med era axlar så jag kan luta mig. Det är inte så jävla lätt att stå på sina ben ensam , och det känns som människo misshandel när ni ser men vill inte hjälpa. Det går bra för mina syskon och jag klandrar dom inte dom är duktiga , och jag är stolt över dom och det är ni med. Det är nog bara så att jag ska misslyckas så kan ni stå och säga vad var det vi sa. Det gör så fruktansvärt ont i hjärtat att veta att när ni tänker på mig så finns det inget possitivt. Ja klarar mig alltid och kommer alltid göra om det så ska vara utan er. För vissas inget intresse mer så sköter jag det ensam och då behöver ni aldrig något få veta. På en dag så har man fått påhopp av tre personer man man trodde sig känna. Jag trodde verkligen fel, tycker inte man ska såra någon så. tack verkligen :/



















Deppig

Varför är jag deppig? jag har sätt fram imot lite ensam tid, men nu mår jag inte alls bra. känns väldigt ensamt saknar nova redan har haft henne i 13 dagar och det gör så ont att vara utan henne helt plötsligt då :/ Jag tänkte gå och sola och ro om mig själv men inte änns det känner jag för nu. Vill bara gräva ner mig och gömma mig under täcket och bara gråta. Min bror är i skolan , min far jobbar , min mamma är väldigt långt borta min syster jobbar. faaaann vill bara gråta mot någons axel vet inte vad det är som händer riktigt. Känner mig bara så jävla deprimerad. Vill göra något men vet inte vad . JAg kommer inte på ett skit att göra åt detta. Man ska vara glad en sån här fredag men inte fan är jag det. helvete för detta.



tråkigt

Gud vad jag är uttåkad , kan det inte bara bli helg nu så becca kan komma o hålla mig sällskap. Jaha då är man barnledig denna helgen då , undrar vad man ska hitta på. Igentligen är jag sugen på att göra något. Men vet ikke vad. !  Vill gå på bio eller gå ut o äta sånt mys det var längesen man gjorde det, men får vänta till systers födelsedag då ska vi ju ut o äta och efter det blir det partay . =) Hoppas jag får med mig personen som jag ville ha som snyggt sällskap , kanske blir en date. haha .. :P Nej knappast har man väl den turen.. Men det blir nog kul ändå. ;) Undrar vad fan man ska hitta på idag med tösen. Hoppas jag kommer på något, blir fan knäpp annars. O det vill jag ju inte bli haha..



glad dag

Vi hoppar över allt trist jag har gjort i dag pluggande o så. Allt som gjort mig glad idag är du Mr du vet vem du är. Hur kan du vara så underbar, så fin. Känns som man drömmer sig bort i en värld där det är vi , där vi kan va en familj då vi kan ro om varandra och bara vara lyckliga. Hade en så otroligt verklig dröm en natt. och det finns ju inget som säger att drömmar aldrig kan slå in ;) that´s the shit. haha.
19 dagar tills vi åker upp till min mor. Trött på denna vinter kylan . och det är bara början sen kommer man upp till mamma och där är det alltid ännu kallare. :S JA får vara inne så mycket som möjligt bara gå ut när man ska handla eller nova ska åka pulka där uppe. annars kommer jag hålla mig inom hus..
Och 15 dagar tills jag slutar skolan fan vad gött.



Tummarna upp för beröring ^^


RSS 2.0