Fuck you right back!

Ni som läser min blogg tänker nog ofta vad aggresiv människa den där sofie borde vara.
Hahha xD
Nja det är jag inte bara väldigt mycket hat och vrede i mig på den senaste tiden. Kan inte hjälpa det
och allt detta beror bara på en person så jag tycker vi skyller allt på han, för det är hans fel
att jag är arg på han och hatet växer så att det är så himla lätt att råka bli arg på andra personer med eller irriterad, som ju börjar hända väldigt mycket på kort tid.
Känns som jag börjar bli en ond människa för ja tror inte längre på fred och jag har inget hopp kvar. Hemst men sant ! Den ända jag inte någonsin kan hata är mina dotter oavsätt vad hon är gör i framtiden.
Men mina närmsta ska inte bli rädda nu och tro att jag hatar er gör jag inte , Gör ni något mot mig så jag blir besviken och har en anledning att bli irriterad eller arg på er. Då är det en sak. Men aldrig lär jag nog hata er.
Livet är rätt konstigt ändå om jag får säga det själv. Fattar knappt något längre.
Och det där som jag hört att det finns en mening med allt som sker ! Jovisst . Kanske det gör men då kan jag ju säga att det finns ju inget som säger att man kan försöka göra saker bättre genom att få en ny chans elr?
Jag tänkte på detta innan idag , shit så många människor jag har gätt en ny chans att visa att dom kan bli bättre människor trotts ryckten och vad dom har gjort. För jag ville alltid lära en människa själv inte genom andra.
Så gott hjärta jag har haft. Men vet inte vad som börjar hända. Vad tog allt det godhjärtade i vägen. Jag tror faktiskt att man blir hatad en längre tid så lär man själv att hata.
Och jag skiter i vad denna så kallade människa säger , för efter allt så står jag för att kalla det äkta rå hat mot mig. För inom mig så gör det så ont. Att jag varje dag har älskat men inte blivit älskad tillbax. Hitta gamla sms med när jag skulle radera massa skit från mobilen, där du en gång hade skrevit att jag har förstört hela ditt liv och att du ångra att du någonsin träffa mig från början men det fanns en sak du inte ångra.
När jag läste det gjorde det ont och jag grät och fick tillbaka minnen på hur det måste ha känt när jag då först fick det smset. Är det då fel om jag känner att det är hat du ger mig. ?
Tänker tillbaka på det tillfället för inte så länge sen jag levde i en underbar dröm och önska att den skulle bli min värklighet igen. Men sen blev allt tyst , det var allt jag fick.
Har haft svårt att stå ut med alla minnen som finns kvar och saknaden den är värst.
Ville att du skulle tycka om mig på riktigt igen. Och önska att det inte alltid fanns undanflyckter.
Har ju iallafal fått vissa frågor besvarade: Jag är inte ful, du tycker fortfarande om mig.
Och jag vet att du inte vill ha något förhållande nu, i know , inte jag iheller.
Men jag kommer ändå aldrig bli redo att glömma, lämna dig bakom mig.
Allt jag ville var att få en chans.... Men istället verkar allt jag gör o vissar vara fel. :/


Tjingeling

Redan tisdag idag, vart fan tar dagarna vägen. Tror att när man är mycket inne i vad som ska göras och när ja alla rutiner är samma nu varje dag känns det som, så går tiden mega fort.
Men jag vill ända HISSA : det fina vädret fast att jag ändå inte är helt nöjd för önska det kunde varit helt vindstilla jag börjar nästan frysa för det lilla minsta nu för tiden. Tobbe säger att det kan vara att jag har bränt mig när jag solat solarium bara att jag inte mäskt det , för då kan man lätt bli frösen av sig.
Och jag vill DISSA: Att jag börjar känna mig rätt ensam, och att jag har så svårt att förstå mig på en viss person. Blir inte klock på den människan alls!
Har iallafal haft en bra påskhelg, Festade i fredags på hemma fest hos malin i hbg o sen drog vi till hampan o utpåsten nice och riktigt trevligt folk. Sen så klart träffa ja en viss person där o det blev som det blev sällan haha. Det är något knäppt mellan oss väldigt komplicerat vi kan pussas o kramas sen på två sekunder så börjar vi tjafsa , sluta med att denna personen ringde min syster som körde taxi den natten så åkte hem satt mig o vänta på att en person skulle ringa , men tog för lång tid hann få av mig skorna sen decka ja med kläderna på i min säng haha sällan det ska hända då :P höhö
Lördag umgicks ja med mina syskon lite åt ute o hade trevligt.
Söndag påskgrillning hemma hos min syster med hennes familj o kim.
Måndag åkte o titta på simon när han spela fotboll sen stack o sola stå upp solarium o sen invänta min tös som skulle komma hem =)
Idag tränat , städat och suttit på balkongen och försökt bli ännu brunare. Busat och mösigt med nova o grillat.



Mina syskon och min dotter betyder skit mycket för mig ger man kärlek till dom får man kärlek tillbaka
Det är så det ska vara, eller vad tycker du ? !!


Jag föddes och uppfostrades till den jag är!

Hejhååå, =D heej alla sötnosar <3
Idag har det varit en lång dag känns det som.
Efter jag lämnade nova på dagis idag så tränade jag, sen blev jag mega slut i hela kroppen
tänkte vila lite innan jag skulle till körskolan men precis när jag somnade började mobilen ringa
en massa blev skit arg slängde in den i garderoben och försökte somna om men det gick inte.
Satt mig på balkongen i solen en stund o stekte sen gick o tog ut pengar o tog bussen till körskolan,
Och allt gick bra min körlärare sa till mig, ska jag vara helt ärlig så märks det inte att du har haft
uppehåll i ett halv år du är lika duktig än detta ska vi försöka fixa snabbt ;D.
Iknow fan vad jag är BRA ;) Kungen här ju.
Sen tog jag bussen till bjuv hoppa av i centrum in på systemet och handla Öl , osså gick runt till andra sidan
och vem hittade jag inte där om det inte var min kära far :) Så han körde mig hem. Oxå gav han mig ett
påskägg som var till nova så gulligt av han :) Sen gick jag direkt och hämta novis och så blev det
in i köket och göra påskmiddag som nova hjälpte mig med. Mumsigt blev det. Efter vi hade ätit blev det
en runda på balkongen i solen , prata en stund med Novas pappa som kom gåendes , trevligt.
Sen bolibompa, och sen kl åtta natti natt för novas del.
Shit jag undrar om jag har glömt något :P haha.
Jaja skiiii´t i det xD
Ni behöver ju inte veta allt :D puss och kram


Sommar väder=)

Tja bloggen läget ? Nehe skit i det då :D med mig är det iallafal bra ^^
Är helt kär på nytt , och den lyckliga är : Det fina vädret som jag hoppas är här för att stanna:) älskar värmen får sommar känslor me like! Idag har jag o nova varit ute o gått lång runda och hittade en trevlig liten lekplats där nova ville leka lite =) Sen blev det att springa där i från för det krylla med getingar där örk hatar dom djuren.
Sen hem ner i förrådet och rota fram grillen det var inte det lättaste att hitta den där, och väl när jag hittade den under allt längst in hmm ja då skulle man klättra och dra väck allt , nova bara stod och skratta åt mig, och skrek trilla inte mamma. Men hallå jag är kung på det jag gör. Så jag lyckades så KLART =) så det blev grillning på ballkongen o mys i solen. Sen tittade vi på en film , och sen fick nova duschat o på med pyamasen o hopp ner i sängen. O nu håller jag kväll gottans. Vill oxå medela en sak mins inte om jag gjort det tidigare men nu är det 100 procent säkert Nova är helt BLÖJFRI så underbart. då sparar man in dom pengarna nu gött. Inte änns natt blöja har hon nu längre. Min tös är en stor flicka nu. Och jag har hittat en fin cykel som hon ska få i födelsedags present. = ) O min mamma har skickat ner en present för att nova är blöjfri nu och duktig.

Nu blir det ta tag i pluggandet av teorin igen börjar köra imorn igen plus att vi ska göra det mer intensivt nu så jag blir klar snabbt. I sommar ska ja fan bli klar så änkelt är det. Bara lägga manken till. Jag ska klara det , för jag vill nu! o jag är bäst så då fan ska ja lägga ner min själ i det o inte ta pauser som jag gjort hela tiden. Nu är det slut med det.
Bilder från idag :)

Novas fina påskris som hon gjorde på dagis till mig =)

Nova på lekplatsen <3


Redan tisdag

Men ändå kan jag fan inte glömma helgen helt skadat roligt, Trevligt folk som kom hit några i början lite fler sen men glad var jag. Tyckte det var kasst av vissa som inte kom fast att dom sa att dom skulle, dålig stil helt änkelt men vi tänkte göra det bästa av det, fast istället blev det hundra gånger bättre. Wee vill billbax. :P Min fest blev lyckad trots en brandinsident :P haha i mitt hår haha xD men tack vare min snabba kusin så har man håret kvar på hueet. Tur eller vad :D ..

 Sen på lördagen så stack Ja , lollo, becca o nidde till ica o handla frukost o krängde hemma hos mig sen stack lollo hem o ja o becca till stan hämta hennes bil o körde till mc donalds o sen ut på landet och skulle leta efter ett hus som var vitt haha , hon skulle få sålt en matte bok. Men snälla bra beskrivning vi fick.. Ikke .. Så till sist fick vi flipp o tog fram gps: en. Så till slut hitta vi rätt, sen till mörarp hämta lollo :P hem o softa hos mig , vi fick verkligen hålla oss för att inte flippa ut ja o lollo var iallafal fest sugna , säkert becca med. Tur vi inte hade så mö dricka hemma då för då hade det säkert blivit en fest till haha xD ja känner oss för väl. Sen åkte vi till ättekulla o åt mc donald´s till nattamat :P haha . .

Och söndagen tillbringa jag hemma hos min syster myspys på hög nivå. Gott käk o BB så klart. Oyes mes annie åkte ut. .gottans. ! Sen Måndag (igår) hämta nova mös i solen på pizzerian med min pappa.
O idag super duper väder. Hade inte kunnat bli bättre. riktig sommar värme på min ballkong. KÄRLEK <3 på hög nivå  ^^

En TREVLIG bild från i fredags =)


Några av oss hihi ser ut som pada är nånslags pimp ! :P


FEST =)



Dagen är här, nu är det äntligen fredag xD YEsss.
Iväg till 4y nu på möte o sen direkt till systemet o inhandla dricka;) Hämta nova ,
Sen kommer becca o kusin hit först så. Så vi kan fixa till oss o lite sånt. Sen åker nova o då börjar
festen =) Iallafal för oss :P folket droppar vän antagligen in med tiden. PUss hej


Slänga

Jaha känns som denna dagen snart är över ,  läst bok och nattat nova nu o precis slagit mig ner framför datorn. Idag har jag rensat och slängt en hel del saker, Känner mig lite duktig faktiskt. Fick bort allt skit från balkongen och tungt var det så fick typ släpa säcken hela vägen bort till soprummet det måste ha sätt roligt ut , och det är ju lite därför jag har väntat så länge med det. Men skönt nu är det gjort. Har tvättat med idag, och rymt upp. Städat badrum. Imorgon blir det dammsuga och tvätta golven sen är det klart för Fest :D Kan inte fatta att det är imorgon dagarna har gått så fort. Så imorgon blir, sola och därefter på möte på 4y kl:14 för ska sluta där hihi GÖÖT! Sen blir det cykla till systemet snabbt, och sen hem lämna cyklen o gå och hämta nova. Städa det sista och hoppa in i duschen. Känns som fullspäckad dag :D me fucking like that.


I want to be with you

Jaha då var det onsdag idag o my gud vad dagarna går nu göttans :D kanske för att man har något att se fram i mot kan jag tro ;) Idag blir det åka till åstorp på möte fy för jag som är så trött och har ont i huvudet och ont i magen allt på en gång. Men men hoppas min pappa kan vakna snart och se sitt sms jag frågade om inte han kunde köra mig till åstorp innan han ska driva till jobb. Hoppas, hoppas ! Så slipper jag ta tåget dit. ^^
Sen när jag kommer hem så ska ja handla lite food och sen hämta trixi ( pappas hund) det är ju allt onsdag idag och då brukar hon alltid vara hemma hos mig. Ja jag ska träna med det får jag inte glömma shit det är det viktigaste på hela dagen nu ju ;) O jag börjar verkligen undra vart fan jag har en viss person, I love the way you lie NOT !!!


Styrkan lever någonstans där inne.

Tjenna alla landkrabbor.
Tycker att jag börjar få mer energi och styrka inom mig på senaste tiden, visst jag är fortfarande
lagom confused men vafan ska man göra. skit i det är iallafal kul att ja o becca ska ha hemma fest på fredag hos mig gött gött :D Känns som evigheter sen så det ska bli skojsigt. O sjukt mega skoj att mina kusin med kommer. Men lite en aning besviken på jonas, då jag inte förstår varför inte han kan :/ trodde inte han av alla skulle tacka nej jag menar när jag fick tanken att fixa hemma fest så hade jag vissa personer i tanken som verkligen uppskattar när man ställer till med fest och eftersom att det inte har hänt på väldigt länge så trodde jag att det skulle bli glada miner. Jaja nog om det. Det kommer ändå bli en fet kväll har jag en känsla av =D
Måste oxå medela att träningen går framåt , jag känner mig så duktig ;) träningsvärk i magen är en positiv känsla, har solat med idag. Jag känner att jag verkligen behöver göra lite saker som får mig att må bra. Det blir ju bra resultat iallafal, därför måste jag säga en sak som min kusin har påstått xD att jag sa alltid innan när jag tittade mig själv i speglen, åhh jag är så snygg :P
Fick lite flipp idag överenergi bild bevis på detta , OKEJ DÅ <3


Väntan

Har vatt en sjuhelvetes jobbig natt knappt sovit mycket vaknade hela tiden va novas hosta. Så idag har vi varit hos läkaren allt som allt där tog 3 timmar , riktigt snabbt tycker jag NOT !! * Idiotii för fan. Men men nu fick jag ut recept på hostmedicin till henne som jag strax ska sticka och hämta. Nova frågade mig om hon fick va på dagis ett tag då när vi var på väg hem från doktorn så ja lämnade henne där så hon kunne får vara där nån timme. Då hinner jag ju träna lite nu med det trodde jag ikke. Så blir först cykla till apoteket och sen träna. Nice nice fågel bajs. xD Haft en underbar helg iallafal med mycket sol mys och bus med min kära nova <3


Nova på lekplatsen igår i det fina vädret <3


Lugnet

Nu är det äntligen helg, så skönt kan man få koppla av o slappa med nova. Idag lämnade ja henne på dagis fast att jag trodde hon ville vara hemma men ikke. Så hon får några timmar där och leka av sig med sina kompis sen så blir det helg med mig. =) Efter jag lämnade henne gick jag o sola gott som fan, o sen träna o det var det inget fel på i heller livet är gott när man gör något bra av det ;)
Igår kom syster o kevin hit och det var kul att umgås o dom stanna o åt middag, skönt med syster tid.
Imorgon blir det hem till syster med nova det ska ju bli soligt har dom ju sagt så får hoppas på en bra dag. Då blir det sticka till någon lekplats med barnen och ja o syster tar på oss solbrillorna och glänser ;) För vi vet att vi kan !
*Denna lilla goding sov hos mig inatt, för hon trodde att tigrar skulle komma in till henne när hon sov <3 *


Träning hell ye

Nu ska gravid skinnet stramas in , det ska bort det är bara så. Tränade innan och det gjorde mycket bra resultat men jag slutade orkade inte mera. Men nu har jag börjat igen och kroppen blir helt trött och mörbultad efteråt men det är ju så det ska vara :D Så gott ska fixa bort så mycket jag kan innan sommaren. Här ska man inte gå och må dåligt över att ta på sig en bekini i sommar. Nej nu är det slut på det. hehe xD andra tränings dagen idag och det har varit fett nice. man måste göra något för sig själv med så man mår bra. Lämnade nova sent på dagis idag så ska snart hämta henne. Min lilla sessa. ;)
Och på kärleksfronten så kan jag bara säga I don´t know haha. Får ge det tid helt änkelt. Visar det sig i slutändan att det inte blir som jag vill så klart att jag kommer bli ledsen men sen kan man se det så här med jag är snygg, snäll och jävligt kärleksfull och kan ta hand om min dotter så i så fall är det han som går miste om något. Och dagen kommer då han ångrar det , och det vet jag. Så hoppas på det bästa istället för det måste man.
Har förresten hämtat hem mitt ljudsystem o det är fett nice xD Bra köp no shit!
Detta var allt för nu puss och smek o lite lek. *


My life is not perfect, but sometimes it is good!

Arbetscentrum idag det börjar bli tråkigt att prata om därför är det skönt att kunna skriva nu är jag ledig tills på måndag :D yeees. fick pratat med becca idag i luren nice saknar my babe. =) Sen stack jag o träna ;) o sen hem till bror o hämta hunden o så följde bror min med mig ut en runda :D så länge sen man fick umgås med han fast att det inte var så länge man alltid nått:P Nu är jag hemma ska strax hämta min sessa på dagis. Sen blir det bus och mys här hemma, Imorgon ska ja hämta ut mitt ljudsystem hade kommit till ica idag men fick reda på det när jag precis kom hem där ifrån så orkade inte gå en runda dit igen idag. Tar det imorn på min lediga dag=D.
Sen ikväll kommer det besök igen samma person vi hade så himmla roligt igår att vi bestämde en filmkväll hos mig. så roligt. Så länge jag får välja film så är det okej, killar har oftast så dålig film smak. haha xD


si så där.

ja det är vad denna dagen är tröttare än tröttast och mina nerver i magen har börjat spöka det är riktigt jobbigt. Så automatiskt så äter jag dåligt när jag har för mycket att fundera och grubbla över, Jag undrar vad jag ska göra jag hade bersämt mig för att inte tänka så mycket på vad som hände. Och jag skulle vänta o se vad som sedan komma skal. Men fan har så svårt för att vänta vill skicka ett sms eller något o bara prata med dig. Vill veta vad du tänker förutom det vi prata om i lördags. För det var ju bara bra saker, känns som det finns mindre bra saker med som gömmer sig. Ingen aning. O mygud hoppas verkligen så jävla mycket, finns inget som jag så mycket vill i mitt liv som detta. Snacka om att en person verkligen kan moblera om i hjärnan på mig. BAra blickan, närrhet , ord. Går detta vägen så kan jag verkligen förlåta och läka det såret du en gång lämnade kvar.

Imorgon börjar min hård träning för att jag ska hämta ut en sak på posten som har kommit.
Och om 1-3 dagar kommer mina nya fina högtalare som jag köpt. Betalade o klara. Kan man ju nästan se fram imot nästa gång man är ledig, då kan jag allt på peka att det kommer bli hemma fest :D


Ny vecka!

Vaknade nog tio gånger i natt eller något. Så var skit trött imorse när klockan ringde. Hoppa in i ducshen sen satt jag mig i soffan och somnade sittande haha måste sätt sjukt fult ut. Sen vaknade jag tio och fick ringa o säga att jag inte skulle till arbets centrum, Sen åt jag pizzan som blev över från igår det var skit äckligt nog några bitar sen slängde jag den. .Sen ringde min daddy och fråga om jag var hemma o ville bjuda han på kaffe. För han var ute o gick med hunden. .Så Han kom hit det händer lixom inte alls ofta. Så det var roligt att han tänkte på mig där. Idag blir det mys och bus med nova =D 


Pappas vovve söt är hon, nova o jag ska passa henne på onsdag. Så glad nova kommer bli.


HELGEN

Säger bara *skadat* syppe fredag och lördag ikke planerat.

Fredag: Festa med becca o minna , vi för drack o sen drog vi ut. nice helt jävla roligt. Sov kvar hos rebecca sen på lördagen: körde vi till mc donald`s o sen lämna av mig hemma. Hoppade in i duschen gjorde ve mig på med solbrillorna för det var ass gött väder sen hämta syster mig hade en skit trevlig dag var ute o gick lång runda o sen in på alivs där vi fick en knasig idé och vips så skulle hon och jag partaya :P hem till henne blandade vars en drink gjorde ve oss och promenixa hem till en tjej som vi skulle för festa hos innan vi skulle ut till stan, men en vis brud blev för full så vi stannade kvar där o festa i stället. Roligt ändå som fan, sen skulle alla dra så gick ja o hamnade hos en viss person skit mysigt o  trevligt , ångrar inget , hade gjort om det hundra gånger igen. Så sov ja kvar där :) Sen söndag med andra ord idag, gick jag hem vilade lite sen kom becca så snacka vi litta skit gick till alivs och sen pizzerian där vi träffa min far så vi höll han sällskap.  Sen hem snacka mer skit o sen hem till Nidde titta på BB och  umgicks. Denna hälgen var bra på många sätt, sagolik på något vis :P haha.. puss hej nu ska ja sova upp tidigt o duscha o sen dra till dårhuset.


RSS 2.0