Im the girl you never get.

hej hej , jag tror jag kommer bli beroende av att vara ute o gå haha. Idag hade jag svårt och komma på vad jag skulle äta för att det inte får inehålla för mycket kalorier kolhydrater och fett så klart. Så svårt det är då men jag lagade nyttigare mat men nova ville inte ha det så klart så fick stå och laga mat som skulle passa fröken med. haha. Och så har man vatt på vårdcentralen o fick salva, och sen hemma mys med novis. Sedan vid 21 så begav jag mig ut och lämna henne hos sin far och så klart sloknade min lilla ängel i vagnen. Sen efter det vidare hem till syster satt och snacka med tobbe o simon ett tag sen gick ja hem med , och så klart heter det inte gå i normal tackt utan gå i rasktakt, det går super duper snabbt. Så idag räknade ja då ut att jag hade gått i 57 minuter och då räknade hemsidan ut att jag har blivit av med 171 kalorier. Gött , så ska det se ut. Har blivit helt beroende av den hemsidan. Skriver in mat och så räknar dom ut hur mycket det innerhåller , och hur mycket man ska äta och hur mycket man har kvar att äta och vad man inte får överskrida för att kunna nå sitt mål. Tacka gud för att det finns sådana sider annars hade jag ikke klarat allt de. Det hade blivit helt snurrigt i mitt lilla huvud :P


Me and myself

Tycker det har gått ganska bra med min motsionering, O mängden mat o vad för mat jag stoppar i mig på middan, och så måltids ersättning på morgonen. Eftersom att jag vet att annars trycker jag i mig mackor och det är fan inte det bästa att äta skit mycket kallorier i det. Imorgon ska ja ringa till läkare, hoppas jag får tid redan imorgon eller så snart som möjligt är lite orolig över mitt sår som har ploppat upp från ingen stans. Och vägrar försvinna. Idag har jag snackat med min mor i 1/2 timme det var ett tag sen vi pratade så länge men vi hade mycket att snacka om idag, vi har inte pratat så ofta nu ju :/ Men saknar henne så in i bomben. så har jag pratat med becca osså ida =) Nova ligger och sussar gott i sin säng. Imorgon är det fredag då ska ja o nova bara mysa hela dagen och kvällen. Sen ska hon hem till sin pappa. O becca kommer hit på lördag =) O då blir det utgång. =)

 


Dag 1

Har varit på arbetscentrum idag på möte , det var verkligen ett trevligt möte bara att jag fick reda på att jag ska inte börja helt förrens nästa måndag. Har varit och köpt Nutrilett, som jag ska dricka i en vecka. Jag skulle igentligen ha i smoothie eftersom att jag hatar allt pulver skit som man blandar med vatten, skit äckligt är det. Men jag får väl stå ut jag har ju ändå handlat det nu. Ja ska försöka få tar på en mixer så jag kan få börja göra mina goa smoothies. Får leta vart man kan få tag på billig mixer.


Nya livet

Imorgon ska ja ju börja vara på 4y igen, och det tar 30 minuter att gå dit och hem. Så jag tänkte varför inte passa på och göra lite träning av det. Så det ska inte bli någon slögång. Och ska ja börja dricka smoothie istället för onödig skräp mat som bröd och pasta o sånt som förstör kroppen. Och så ska ja börja träna här hemma igen. Som jag var så duktig på innan men ja tappa intresset. Och en sak till som känns så bra att få säga , ska verkligen försöka sluta,  Röka ! , hur det kommer gå det vet jag inte, det kommer väl bli väldigt tuft.körkortteorin en timme om dagen med. Vet iallafal att jag får nytta av 4y imorgon, blir skriva ut riktigt många Cv och personliga brev. Här ska det fan bli förändringar. Trött på att få höra skit från en viss person så ska fixa mitt körkort, så ska ja fan köra förbi dig o räcka fingret den dagen du kommer stå och vinka och tro att jag ska stanna. Vill ha jobb nu så ja o min tös kan flytta och få ha vårat liv ifred. Vill också lägga till att jag saknar dig Rebecca lycka till med ditt pluggande i veckan så ses vi till helgen =)

Jag vet att jag kan försöka jag vet oxå att om det kommer någon dag jag mår dåligt eller deprimerad o ledsen så vet jag att jag säkert kommer att falla tillbaka. Rökningen kommer bli den stora och jobbiga utmaningen.


kalas

då är kalas dagen här, Louise min söta kusin fyller år. Så det ska bli trevligt att träffa alla =) Så strax blir det att gå och ta ut pengar och sen ta tåget till mörarp. Och becca ska med ta tåget men hon ska hem till stan :/ kommer kännas tomt sen när jag kommer hem och inte hon är här, Men är glad för att ja fick träffa henne iallafal. =) Kanske kommer upp bilder sen från kalaset ska plåta lollo i smyg xD Annars gömmer hon sig bara. Ha en bra dag alla <3


Gött med helg

Idag fick jag mitt efterlängtade besök av becca hjärtat =) Min älskade kom hit med bussen, osså lagade vi middag o sånt mys. Sen vid 22 tiden så gick vi o lämnade novis hos hennes pappa , o tog där efter en liten kväll promenad till macken och handla nicotin o nu sitter vi o lyssnar på musik och knappar på våra datorer som står fint på vardagsrums bordet. Älskar henne o är så glad att hon är här, önska att hon aldrig åkte hem aldrig någonsin. Men man har saker som man måste göra på vardagarna ju. Så jag får ta vara på denna dagen. Kommer oxå kännas konstigt att lilla nova inte är hemma denna helgen. Har haft henne hemma så många dagar nu så det blir så tomt så man får ha musik igång annars blir det kanske för tyst. Fast nog ingen risk nu när min vän är här, lite värre när man är ensam hemma då är det jobbigt. Men roligt för hennes pappas skull för nova har verkligen saknat han denna tiden. Så känns bra på ett vis ändå. = ) Sofie <3 Nova <3 Rebecca. Det är dom som står mig närmst ju love it.


väla dag=)

Älskar min syster verkligen riktigt mycket, Det börjar verkligen kännas att man har missat mycket tid med varann. Men det tar vi igen nu, Ja o syster gick och kolla i affärer ja handla till mina kusiner, osså åt vi lunch och pratade en hel del , jag undrar nog hur länge vi satt där igentligen för jag fick trä smak i baken :D haha. Så fick vi gått in på india med , har en liten aning om att det inte heter det, men skit samma butiken med pearcing smycken, så fick vi köpt och byttat våra stavar. Så nu tycker jag det känns bra men en kort stav med fina bling bling :) Men nästa månad blir det in och titta vad dom mer har. Får ju ha lite att välja mellan om man säger så. Det var systers plan med =) o det lät bra. Imorgon är både ja o nova lediga , så vi ska va hemma hela dagen och bara mysa och busa. Framtills hon ska hem till sin far på kvällen när han slutat jobb. Nu har jag lite besluts ångest om jag ska se film eller om jag ska se några redari avsnitt. Först ska ja ta en cigg iallafal. Puss hej älskar inte dig, älskar min lilla tös och därför säger ja bara kös. xD


Snart helg, =)

Fan vad jag älskar helgen vet inte varför igentligen för jag jobbar ju inte , men kanske för att jag ändå har massa att göra på vardagarna. Sen så är det något som gör min kropp orolig på vardagarna här hemma. Har börjar få så fruktansvart ont i magen, varför ? ja du det vet jag inte. Imorgon ska ja ut o inhandla presenter till två av mina kusiner som fyller år i helgen. Så på fredag så blir det nog gå på inredningsparty, o på lördag kalas i mörarp :) O på söndag blir det billesholm som ja kom på att jag hade bestämt. ;) Har pratat med min älskade becca ida o hon sitter i stockholm och ska på arbetsintervju, saknar henne. O glad för henne om hon får jobbet utomlands men vill inte det , för då kommer jag inte kunna träffa henne på länge. På min jobbfront har det inte gått så himla bra än, men fortsätter att kämpa vidare med sökandet.


Goodbye på Day!

Jaha , nu tror jag att jag har fått mig en uppenbarelse. Jag tänker inte förstöra mitt liv för att någon annan ska må bra. haha nej tyvärr sån är ikke ja. Är så glad att jag har min underbara dotter i mitt liv och mina familj och min bästa vän. Och tacksam för deras kärlek till mig , och ömhet och vad mer man behöver för att må bra. Det ska bli så skönt att slippa dina bortförklaringar och svek, trodde du inte tog allt på lek. Ska iallafal bli skönt att få livet tillbaka och glädjen. Inte änns du ska ta den ifrån mig. Så lek du ditt liv så ska ja leva mitt. Vet inte om jag ska tycka synd om dig men en sak vet jag , vad du har gått miste om och vad du har förlorat.

idag är dagen då jag insåg fakta, jag vet vart jag hör hemma.


Ord du bör förstå!

Fattar inte hur länge ja ska tillåta dig leka på mina känslors bekostnader.
 Du borde fan bestämma dig för vad du vill,
Och du tror du det blir bättre om du är ensam det är ju då du deppar ner dig ,
 Ingen av oss mår specielt bra Men jag vet vem som är anledningen till min smärta.
 Trodde inte du var sån. Men än en gång trodde jag på att du skulle ändras.
 Men ack jag tycks ha haft väldigt fel. Du är en stor svikare.
 Och jag hoppas en dag du får tillbaka allt som du gjort mot mig.
 Ja försökte reda upp mitt liv och komma över dom skaderna
och insidenterna som jag senast hade i mitt liv. O allt verkade så bra med dig.
 Men du svek mig och du vände mig ryggen och jag förlät och förlät,
 ja gjorde så mycket för dig. Men ja var inte värld ett skit för att få något tillbaka.
 Förstår du att jag inte har ställt något jävla krav på dig alls, inte ett ända.
 Ja tyckte allt var så bra som det var. Men du verkar ju inte förstå.
 Ja hade inte brytt om det hade vatt du o ja direkt , ja sa att jag kunde vänta.
 Jag hade gjort det med , om jag bara hade fått vara med dig.
 Du verkar inte ha förstått det och det är synd.
 Du kommer en dag att förstå ännu en gång att du har gjort ett misstag
 o denna gången kanske det är försent tänk på det.


Faan!

Denna jävla huvud värk verkar inte vilja sluta plåga mig. Så ont i huvudet att jag har börjat må illa. Inte kul för fem öre. Undrar om det kan ha samband med att jag har svårt att sova på nätterna vaknar flera gånger. Sen när klockan väl ringer på morgonen så känner jag mig som en sombi. Fattar inte hur länge ja ska stå ut med detta. Kanske skulle kontakta en läkare, dom kanske kan säga vad problemet är. Idag ska ja dona här hemma byta gardiner och göra lite fint. Måste verkligen få gjort det. Så då skiter jag i huvudvärken den kan gå och slänga sig i väggen. Idag är det iallafal fredag , det känns helt mysko. Vart tog denna veckan vägen. Blir hemma mys med nova ida, o imorgon till syster en runda hennes kille fyller år.


headache

Fan för denna huvudvärken , orkar inte med den. Men men har varit ute o gått till 4y på möte o skrivit in mig där så börjar där den 25: e :/ Trist som fan men vad ska man göra. Det är ett krav så jag har inget att säga till om så länge jag inte har ett jobb. Den dagen hoppas jag kommer snart , så man kan slippa bli tvingad till massa annat piss. O så skulle man ju haft mer pengar att röra sig med. Och då hade jag flyttat till en annan lägenhet eller en marklägenhet.. Vad som hälst än denna jävla lägenheten trött på den :P  haha  HAr nog bott här lite för länge känns det som. Och så är den trång. Ja vill med ha ett sovrum , men så länge får ja ju stå ut. Nova har iallafal sovrum hon ska ha det bästa =)
Vissa som undrar hur jag mår nu , så känns det lite bättre. Kanske för att jag har haft lite att göra så jag har inte hunnit må psykiskt dåligt. Antar jag ! Men man ska ju inte kasta sten i glashus så behöver inte skriva mer om det nu, då kanske det vänder. Puss hej


Mitt allt <3


next

jaha då var det en ny dag o snart torsdag , känns som dagarna bara springer förbi. Lönt lixom , vad är meningen?. Fan vad livet är meningslöst igentligen. eller ja det beror ju på hur man ser det. Har varit på möte idag o det gick iallafal bra. Får pengar in på kontot imorgon. Skönt. Kanske ett problem borta. Imorgon ska ja på möte på arbetscentrum jippii , eller inte hatar det stället. Efter att jag varit där så ska ja till ett ställe o lämna in min jobb ansökan. Hoppas verkligen att jag får jobb där. Resten av denna dagen vet ja inte vad jag ska hitta på. Dö trist igår klarade ja iallafal det tredje del provet, så får göra ett till i kväll för att fördriva min tid.
Igår skulle hade jag tid på sjukhuset men jag kom på det idag, fast att jag hade skrivit en lapp att jag skulle ringa o avboka i måndags. Så fan på det, då får man väl säkert hem en jävla faktura på det med att man inte avboka eller dök upp.. Jag kanske verkar arg eller ilsk som ett bi i min blogg. Men jag är inte arg jag är ledsen och väldigt trött på att det känns som att man vandrar runt i en cirkel och inte hittar ut eller som att man är ute på öppet vatten och bara simmar och simmar men det dyker inte upp land, och man hela tiden funderar på om man orkar kämpa o fortsätta simma eller man ska ge upp och sjunka som en tung sten mot botten.


kast!

Är exakt vad jag mår, mår illa som en gris och jag är inte sjuk jag vet att jag inte är det. För det är den fucking känslan som knyter sig i magen som jag hade innan jag åkte upp till mamma över jul.. Allt blev ju så bra uppe hos henne. Men verkar inte som att jag orkar med denna skiten här nere. Helt alvarligt jag vet inte vad jag ska göra. Folk brukar säga att det hjälper att prata med någon när man mår dåligt. Men jag klarar inte av att göra det. För jag kommer aldrig kunna förklara för någon varför jag mår dåligt. Ingen kommer att förstå och leva sig in i min smärta. Önska ja hade en massa pengar nu o körkort då hade jag stuckigt med en gång. Inte behövt stå ut här. Det sägs att man inte kan rymma ifrån problemen!. Men stannar man kvar så kvävs man ju för fan. Skulle vilja hitta vägen till hakona matata , inga bekymmer. Där skulle jag vilja leva med min dotter och titta ner på detta skit livet. O se när människor förstör sina liv och andras. Jag är inte en sån, jag passar inte in i detta livet.


*Jag kommer aldrig passa in*
djupt inne så skriker ja, ta mig här ifrån!


tröttande

Känns som att man har gått in i ett svart hål igen, det gillar jag inte men finns ingen ork. Och hittat ingen motivation. Det verkar bli så när jag får taskiga stunder i mitt liv så är det skit svårt att komma på fötter igen. Var så ledsen igår kväll o natt när jag försökte kämpa med att somna. Allt började snurra i mitt huvud och all panik kom i fatt mig. Dom som en gång sa att mitt liv var misslyckat hade nog rätt verkar som jag tråkigt nog har insätt det nu. Jag vill och vill men finns ingen ork eller änns pengar o inga dörrar tycks öppnas för mig. :/ Allt jag är bra på är att ta hand om min dotter och ge henne den kärlek och de stöd hon behöver. Allt annat är ja skit kass på. Jag börjar undra va fan det ska bli av mitt liv igentligen. Det var väl inte detta man föddes för? O kärlek va fan är kärlek man kan älska men inte bli älskad, nej för det duger man nog fan inte till. Jag har varit så van vid att folk har kastat skit på mig och att folk jag känner har tryckt ner mig. Men jag blir inte arg mera för det, för det jag är rädd för det är mig själv.. Jag är rädd för vem jag har blivit och vad som håller på att hända mig. Allt jag någonsin drömt om blir min saga och någon annans verklighet. För jag är inte hel nog att få ta del av det perfekta livet, Ja är en trasig människa inte värld att bry sig om. Tycker ingen ska behöva lägga ner mer onödig energi på mig, för det är bara meningslöst. Orkar inte änns prata med någon, eller änns lägga ner tid på någon annan individ när jag har mig själv att stå ut med. Hade behövt en ny start långt här i från. Där ingen vet vem jag är.


sista dagen på denna veckan

Tänk ändå vad tiden går snabbt, snart inne på mitten av månaden. Och att man får kämpa med att lära hjärnan att det är 2011 nu o inte 10. :P komplicerat haha..
Nova kommer snart hem iallafal, känns som att man har vänt lite på dygnet. Brukar bli så när jag o becca är ensamma ^^ . Men inte mycket mer än att gilla läget hihi. Ikväll blir det iallafal att gå o lägga sig i hysad tid så man inte är helt dö imorgon när man ska iväg och lämna snuttan på dagis, o ränna runt i bjuv o få gjort det man ska. Ska oxå passa på imorgon att sticka till komvux o sätta upp min lapp om försäljning av handels böckerna. För nu behöver jag ju inte dom mer. Idag blir det nog att jag plockar ner julgranen och dom sakerna. Och det är gött att se att snön smälter bort. Och hoppas fan inte det kommer mer. Tycker det kan bli vår nu=) då är det närmre till sommaren. :P


Lördag

heej hopp lördag ida. känns som en söndag haha.
Hade rätt så trevligt igår faktiskt. Ida har ja o bästa becca tittat på två filmer än
så länge men det kommer bli fler :P ska bara hitta några först.
Nu har vi fått middag i magarna. spagetti o köttfärsås mums,.
Kändes helt kontigt att vakna upp 13.30 asså shiiit.
Vad fel dagen blev o nu är redan klockan 20.00 haha..
Imorgon kommer sessan Nova hem =) har saknat henne <3
På måndag är ledigheten slut då börjar novis på dagis igen o jag ska
fixa en massa ärenden. Så himla trött jag är idag känns att man stack hem 
tre i natt någon gång. Men vafan livet är kort ;) så man får ju göra det
bästa av det. typ .. Nu får ni ha det bra alla puss hej


Helg*

Då var det fredag idag, och alla ärenden är utträttade så gött. Men satan vad det alltid ska va lång vänte tid inne på banken. Igår blev det en massa film tittande med min älskade becca <3 gött att hon kom hit. Och nu sitter vi inne i våra datorer xD haha sällan.. giks. ;) Har också pratat med mr idag fast på sms , har många frågor igentligen som jag behöver ha svar på, men vill inte pressa han. Men ibland undrar man vad som händer. Ja så är det !  Idag vet jag inte vad dagen bjuder på.. vi ska iallafal äta korv med bröd för det var vi sugna på :D Lite sommar känsla när vi är så förbannat trötta på detta piss väder. snö o snö och massa töö. Sommar o sol vill vi ha nuuuu... =) vill ligga o sola o grilla och dricka. Men dagarna går snabbt och snart är sommaren nog här.  Det får vi allt hoppas på.. Puss hej..


Varför



varför födas när man ändå en dag ska dö? det är något jag tänkt på idag. Kanske blir lite mysko tankar ibland. Vet ej varför men kan nog vara kroppen som ej mår så bra så det bara blir så. Mycket som snurrar i skallen. Idag har jag sökt ännu fler jobb, det är bara att söka varje dag. På fredag så blir det fixa en massa med papper i saker som jag ska ha med mig på mötet. Allt löser sig alltid, dom orden hatar jag, Novas pappa sa alltid det. Men i slut ändan så hade han ändå rätt. För även om det kanske inte är på det sättet man hoppas, så ordnar det sig ändå till slut. Nej nu ska ja glo på några rederiet avsnitt.. Så man får något att göra, så man inte sitter och tänker ihjäl sig på allt..  Upp imorgon klockan 07 o tvätta .. örk men det är ett måste. 
puss hej tänker på dig<3 


Januari 2011



Mitt första inlägg det nya året. Nyårsafton var fan rolig än då. trevlig o go middag hos syster sen började vi partaya. Kunde kanske inte blivit bättre antingen blir det bra eller rent åt helvete och inte värt att chansa kanske :P Vi får hoppas på ett bra år nu iallafal , inte för att det har blivit någon bra början. synd.
31/12 - 3/1 tillbringade jag med becca. Det är skönt när jag är med henne för hon förstår mig och hon vet hur jag känner, och hon är världens bästa stöd när allt känns jobbigt. Du är guld värld min älskling. <3
Jag har en önskan med, o jag vill att den ska slå in. Men det återstår att se. Går det rent åt helvete denna gången med så gör de det. O då har det gjort det för sista gången. Orkar inte vara en leksak. För mycket känslor som kommer i kläm.


RSS 2.0