Detta barn

ibland önska man att man kunde få lite avlastning och hjälp här hemma om kvällarna. Min tös vägrar sova i sin säng hon ska sova i min. Och det har hon aldrig gjort innan utan det är en dum idé hon har fått. Och hennes humör har bara blivit varre. Och när hon blir arg så hyperventlilerar hon och skriker tills hon inte nästan får någon luft sen spyr hon på grund av det. det har hänt ett antal gånger och det är så tråkigt. idag när jag hämtade henne på dagis så sa dom att allt hade gått bra förutom att nova hade blivit så arg för att hon inte fick som hon ville så hon hade kastat sitt glas i golvet och maten flög åt ett annat håll. Sen satt hon och skrek tills tills hon nästan inte fick någon luft och så kräkte hon. Så jag bara jaha nej fan nu har hon börjat med det på dagis oxå , så jävla tråkigt hon som alltid har varigt så duktig där och varit ett charmtroll för fröknarna. MEn nej nu har det vänt helt. Nu har hon blivit så bråkig och fått ett jävla humör. roligt för mig att komma till hennes dagis och höra vad hon har hittat på för skit pinsamt. Jag som alltid tyckt att hon har skött sig så bra. Hoppas detta går över men tror knappast det , det är väl tråttsåldern som kommer nu.. åå nej snälla. .. Nu har jag ingen ensam tid alls på kvällen längre hej då till den. Nu är det jag och nova tills vi båda går och lägger oss. Undrar hur det skulle bli om man hade träffat någon nu. Då vill man ju inte gärna ha sin dotter i sängen tätt in till mig. Men ja jag vet att man kan vara bestämd och se till så att hon sover i sin säng , men jag har tröttnat på att sitta på golvet och stirra på henne en timme eller mer tills hon somnar. Hade hon bara haft en större säng som jag nog får köpa så kan man kanske ligga i hennes säng tills hon somnar. För aldrig att jag kryper ner i hennes spjäl säng mera. Får skit ont av att ligga i fosterställninig.. Nej det är något som jag bör fixa väldigt snart en annan säng till henne. För jag kan inte tvinga henne längre som innan får hon är inte dum då kräker hon i sängen eller i golvet för då vet hon att jag kommer in till henne. Suck .. suck .. mera suck .. JA nu kan jag inte skriva mera hon står och drar ut alla mina saker från lådorna och jag som verkligen har städat i dag när hon var på dagis. Blir städa imorgon igen och så ska man inhandla sakerna till hennes kalas. Blir en förbereds dag imorgon. Hennes kalas på onsdag. allt går så sanbbt.

Fredaaaag :)

jaha då var det redan fredag och denna helgen ska jag vara barnledig , ska hämta nova på dagis snart sen kommer hennes far och hämtar henne och då ska man dra till pizzerian med daddy. Sen nog hem till han ett litet tag sen så får man jäga folket och se vad som händer idag. Ska festa idag det är iallafal en sak som är säkert , men vart det blir det blir en överraskning hehe. Sofie hittar alltid till någon fest. Kommer bli skönt att få vara bara sofie ett tag. Igentligen skulle jag behövt vila upp mig denna helgen när jag kan, men ikke nej då . Kan jag göra en annan gång. Nu är jag på hugget och taggad för denna dagen. Har precis kommit hem och på vägen hem så blev det en sväng in på systemet och dom ville ge mig en sån ask med äckliga karameller igen men denna gången sa jag nej tack dom är räliga. Så skrattade hon och sa ja jag vet!.. Okay , =) Ikväll kanske det blir en runda till billesholm och träffa gamla vänner. Annars så kanske jag drar till ekeby till det goa folket. :D tror nog nästan mest på det hehe. eller stanna i bjuv och höra vad markus , patrik och jocke ska hitta på.. Ja som sagt ingen aning om vart jag hamnar haha det är det som är det intresanta med denna kvällen.
Ha en underbar fredag för det ska jag ha . :)


torsdag




Jaha då började dagen med att klockan ringde 07.00 ville verkligen inte gå upp då uff så trött jag var. Men det var bara att stiga upp gå och väcka nova och äta frukost. Sen när jag hade lämnat henne på dagis så gick jag och tog bussen in till stan till körskolan. Så stort uppehåll jag haft där i från men shit vad duktig jag var han berömde mig hela tiden och han trodde att jag hade kört massa hemma medans jag inte varit där. Men det har jag ju inte har inte kört något hemma. Så chokad han blev.. Och glad blev jag det gick prima ballerina. Så fick man köra för första gången på motervägen gött att äntligen få trycka ner gasen ordentligt weee.. Vad jag gillar fart och vad jag hade saknat min fina röda sport BMW , men nu blir det inget nästa vecka för mycket innan missommar Så jag fick i läxa att göra så mycket jag hinner i data proven fram till dess. Så vi kan börja köra mycket mer för nu är det inte långt kvar tills jag är redo tippar på högst två månader faktiskt. Längtar vill ha mitt körkort. =)


När jag kom hem från stan sen så stack jag hem och rensade ut skåp och lådor på skräp saker man sparar på sig som man igentligen ska slänga med en gång. Men ja sån är jag hahha. Sen stack jag och hämta novis på dagis så cyklade vi hem till emma och stefan och tittade på dom urgulliga kattungarna. awee så söta. och så hoppade nova och luna stutsimatta och lekte i sandlådan. Sen gick vi en runda till netto och handla och sen ner till badet och skulle kolla upp öppet tiderna. Nu är vi hemma och nova ligger och sover gott i sin säng, det var skönt inte så jobbigt att lägga henne idag. behövde bara vara en halv timme inne hos henne innan hon somnade gött. Så nu ska jag slappa skit trött inte van vid att gå up en timme tidigare så det kändes verkligen man tror ju inte att det ska markas så men det gjorde det verkligen. Imorn blir det städa mer när nova är på dagis.

Kalas

Jaha då har man varit på kalas idag min systerson blev 8år stor pojke. Roligt att han blev glad för sina paketer, och avis blev jag på hans fina mobil han fick av sin mor och far. Ni får gärna skämma bort mig oxå om ni har lust :P haha .. Nu har man precis fått nova att somna så nu äntligen sitter man och andas ut då är denna dagen avklarad. Blev en massa stress idag, lämna nova på dagis hem duscha sen in till stan till lernia där vi satt i en och en halv timme och glodde på en cp dålig film på sjukt hårda stolar jag bara hoppades hela tiden på att den skulle vara slut så jag kunde få resa på min rumpa.. Sen när den väl efter en evighet var slut så stack jag till stationen i Ramlösa och tog tåget hem. så var det raka vägen hem slänga fram kläderna vi skulle ha på oss. Sen hann jag ta en cigg och så bar det iväg till novas dagis och hämta henne. Så när jag kom dit så berättade fröken att novas snutte var spårlöst försvunnen och dom inte hade hittat den på hela dagen. Så sa jag har ni tittat i hennes låda. Jodå det hade dom gjort så öppna jag den och vad låg där jo en snutte.. Sen skulle jag ta hennes splitter nya keps men nej då den var inte någon stans. Så om dom inte har hittat den till imorgon så har någon snott den riktigt dålig stil då. MAn ska kunna ha med saker för att skydda barnen för solen utan att det ska lysa i folks ögon och vips så är det bårta. Hoppas dom hittar den annars får jag köpa en ny. Men men iallafal så cykla vi hem i full fart och bytade om fixade våra hår och sen packa ner allt vi skulle ha med blöjor osv. och paketen så klart. Sen så gick vi och skulle möta upp pappa och jonas men så stannade jag en stund nedanför niddes balkong och snacka lite med han. Sen så kom daddy och bror så gick vi till syster. Väl framme kunde man andas ut. Men ingen skön dag solen försvann från deras baksida väldigt snabbt så det blev ganska kallt för vi satt ute. Men det var bara att ta på sig mer kläder och se glad ut. Men annars var det en toppen kväll och god mat trevligt sällskap. Nova hoppa mycket stutsimatta och sen spelade hon fotboll med min far. Men nu är man hemma och ska bara slappa snart sova in till körskolan tidigt imorgon, bara hatar det att åka in till stan altså hela tiden fram och till baka är det inte det ena så är det de andra. Ska försöka bli klar så fort som möjligt så jag slipper den skiten.

Trött och rädsla

Just nu känns det som att all press jag har på mig bara växer och växer blir trött och känner mig så rädd, rädd för att misslyckas rädd för att inte vara så duktig som dom vill att jag ska vara. JAg försöker verkligen men allt jag har i huvudet är nova att hon ska ha det bra att hennes födelsedag ska bli perfekt. för en gångs skull i mitt liv vill jag att det ska bli perfekt. Och det märks verkligen att jag har varit van vid att ha henne varannan vecka men nu har jag henne varje vecka älskar det älskar att ha min lilla flicka hemma , men nu börjar det bli sommar oxå och kvällarna är längre ljusa när jag väl har fått henne i säng är klockan redan mycket och min ensam tid på kvällen börjar bli kortare men det gör inte så mycket orkar inte vara ensam , för det är vad det känns som att man är ensam.  Och jag vet att jag kan göra något åt det men på sistonde så har det känts som att det är både tråkigt och skönt att vara själv jag slipper bråka med någon varje dag om hur allt ska vara och vem som ska göra vad. Men samtidigt hade det vatt skönt att ha någon hos mig om dagarna och kvällarna någon som hjälper en för att vara ensamförälder på heltid och klara att städa planera kalas handla gå på lernia övningsköra och ta hand om nova samtidigt det tar mer på mig än vad jag velat visa. Jag förtränger det för mig själv på dagarna och på kvällarna så brister tårarna och smartan ut. Tänkte försöka kanske hitta en annan lägenhet oxå en som är billigare men då lär det väl få bli privat uthyrning för genom bjuvsbostäder kan jag inte få en större lägenhet och betala för mindre än vad jag redan gör. Klarar snart inte av att bo i denna skiten längre. Känner att jag och nova behöver en ny start i vårt liv ett nytt hem och mycket skratt och glädje. Jag tror att det är vad som fattas för att jag ska börja orka leva på riktigt igen. Och det finns något i mitt liv som fattas en andra halva , men det ska jag väl finna någon gång. JAg har inte brått vill inte ha för brått och göra massa misstag. Nova mår verkligen bra nu iallafal det är huvudsaken det. Hon är alltid glad och hon säger att hon älskar mig och hon säger hela tiden att hon vill va hemma hos mamma. Så det känns ju bra att det är det hon vill, och bara på dom två veckorna hon vatt hos mig i rad nu sän vi jag och hennes far gjorde ändringar om vem som skulle ha henne. Så har hon fått bätter humör på dagis säger dom och hon kommer springandes mot mig i full fart varje dag jag hämtar henne där nu. Och säger hem till min mamma =) Jag säger mitt liv är perfekt fast innerst inne vet jag att det inte är det.

Tillbaka

Jag har inte bloggat på ett väldigt bra tag , men har tänkt börja skriva lite igen. Anledningen till mitt lilla uppehåll har varit att jag inte kännt för det och att seperationen mellan mig och mitt x tog mer på mig än vad jag trodde det skulle göra jag tror jag förträngde det. Men det var inte innerst inne lika lätt. Men nu är det fanskapet ur mitt liv och vad skönt det är. Fanns fler nackdelar än fördelar som min mor sa. Det stämde så bra.




Till det bra! : min lilla sessa har börjat bli en stor flicka och hon har börjat säga hela meningar så himla gulligt. Älskar verkligen henne och hade inte kunnat leva utan henne. Hon är mitt allt. Snart blir hon två år , vad tiden går snabbt. Ibland för snabbt. Det kände jag när min syster fick bebis , och när man ser alla gamla bilder på när hon var bebis man saknar det. Men denna tiden är nästan tusen gånger bättre för nu kan hon säga att hon älskar mamma och berätta om det är något hon vill eller något som är fel. Men en hel dag med henne så brukar man vara rätt trött i huvudet när man lagt henne, så mycket hon snackar. Men jag bara älskar det. =)
Imorgon ska man till lernia igen ... så dött. tack nidde för att jag får åka med dig in till stan imorgon. Du är guld värld. Nu blir det sova döds trött. natti

RSS 2.0