Two days =)

Idag är det två dagar kvar till helgen =) Jag känner mig så glad, ser fram imot det som fan.
Men annars så är det väl lite som vanligt energin är lika med nol, Kan inte solen komma fram idag med så man får känna strålarna dra fram min energi igen. Dagarna börjar gå mot de mörka tiderna. Och det är så jobbigt. Mins hur det var förra vintern (då inte vädret) utan hur jag kände mig den mesta tiden.
Jag vet inte varför det lätt blir så, men just nu är jag så satans trött på att det finns saker jag måste göra klart att jag varit så nära men sen inte lyckades. Och sen får man boka nytt och vänta ytterligare länge för att försöka igen. Väntan är den som är värst. Jag försöker verkligen tänka positivt som alla har sagt till mig att göra.
Men det är inte så himla lätt jag försöker men sen slungas jag tillbaka till var jag har varit hela tiden. Nu ångrar jag verkligen att jag inte tog tjuren i hornen redan när jag var 18år.
Men tiden kan man aldrig spola tillbaka och handlingar man gjort går inte att göra ogjorda iheller.
Alla föränndras vi som människor och det vet jag att jag gjort. Önska bara att jag tänkte annerlunda för tre år sen. Och PS, Detta handlar verkligen inte om Nova. ! Så ingen dum idiot tror det. Nu ska jag ta o ringa ett samtal , tror jag kan behöva det. HA en bra dag alla.

Tisdagen susar förbi.

Efter att jag lämnade nova på dagis blev det info möte på af om olika utbildningar som finns genom komunen. 
Bland annat min gamla studievägledare där i från som höll i det. Var ganska roligt ändå att gå på så tankarna började ju snurra i huvudet. Om man kanske skulle ta och gå en utbildning till, Vem vet!! 
Ska allt fundera på saken. Sen blev det gå och handla massa grönsaker och pasta, gissning , ja precis det ska bli pastasallad till middag. Mumms har varit så sugen på det nu på sista tiden så det ska ja o nova fixa idag. 
Nästan precis kommit hem och ringt några viktiga samtal. Ska vandra o hämta min tös aldeles strax på dagis. 
Måste säga att det finns inget bättre än att ha barn, när man ger kärlek , får man så mycket kärlek tillbaka. 
Så dom jag tycker väldigt synd om är dom ofriviligt barnlösa föräldrar som verkligen försöker och försöker men inte lyckas. Och som vill få ett barn till varje pris. Jag lägger min hand på hjärtat ännu en gång och svär på att min dotter är det bästa som har hänt mig och att jag alltid kommer älska henne och stötta henne, alltid ha min famn öppen för henne, och aldrig svika henne. 
Jag tänder ett ljus för alla små oskyldiga barn som dör varje år och för deras föräldrar som aldrig får chansen att få se dom växa upp. Världen vore inget utan dom små underbara varelserna. Deras skatt och underbara leenden. 


Sol =)

Så fiiiiint väder det har varit idag UNDERBART !
Allt har varit bra idag fram tills i kväll, illamåendet kröp på mig.
Känner igen det nog säkert mitt eget fel jag är så korkad och trycker i mig mjölkprodukter
fast att jag vet att magen säger aj sen. :/ Men vafan , shit happens.
Lite halft ner deppad nu , hoppas det blir bättre imorgon eller vafan halv 11 info möte på af.
Men sen efter det eller innan mötet får allt se, tänkte sola lite kan behöva lite färg känner jag.
Idag blir det iallafall att se ensam mamma söker wehoo. Lite roligheter åtminstonde.
Måste oxå säga att igår köpte ju skor till nova , och idag efter att ha använt dom 1 dag på dagis, har dom redan börjat gå i sönder. Skit irriterande. Men nej man kan inte lämna tillbaka dom i heller har jag för mig om man har använt dom utomhus och det syns ju verkligen på dom att hon har gjort. Och sen var det rea på dom med, och är helt säker på att man inte kan byta rea varor, känns som jag fick läsa det när jag plugga till min butiksutbildning.
Jaha, men hur som helt så är det en liten bit av sulan där fram som har öppnat sig. man kanske kan limma, Ska se om man kan köpa super lim någonstans. Men klart tråkigt när det går i sönder så efter att dom bara var använda en dag. Men vad gör man !!! Sen fick jag hem ett brev idag med som fick mig att bli förbannad. Inte roligt när man är snäll mot en person, och sen får massa skit tillbaka. Jag har lärt mig mycket genom skit från denna, att aldrig ställa upp för någon som sen sätter dig i skiten. Trött på att ge och sen få fingret tillbaka. Tycker du har stått nära den där klipp kanten länge nog nu, Skärp dig och väx upp och ta ditt ansvar, annars kanske jag RÅKAR knuffa dig !!


Söndag!

Då var denna vecka slut.. Imorgon börjar en ny.
Fy vad hemsk det känns att dagar/veckor/ Månader springer förbi, snart jul igen ju :/ Ushhh
Jag o nova har haft en bra helg. Fredag hemma mys och Becca kom hit och hälsa på oss , och det tackar jag så mycket för älskar dig min underbara vän, och trevligt hade vi.
Sen lördagen var vi hemma hos systers familj och hälsa på blev mycket bus och massa liv (barn röster) haha. Men ja sånt får man allt ta. Sen så idag efter frukost så tog ja o novis bussen ut till hyllinge och köpte nya skor till henne , sen åt vi god mat där och gick runder lite över allt. Sen hem o in om ica o handla sen blev det film mys o sen natti natti för novas del. Men avrundar man denna dag så var det en helt underbar söndag.. Och det är rätt roligt ändå med tanken på att hemma hos syster igår (lördags)sa jag till tobbe att det kändes som en tråkig sleten söndag. haha Tror söndagen bytte plats i min helg då hahaha.. För denna söndagen var det då inget fel på =)
Nu blir det titta lite till på tv innan jag med går och nannar.
Bild på novas nya skor, Blir lite så när min mor inte bor nära så hon lätt kan titta på min blogg o se hur saker ser ut som jag köper haha..

Blev en glad nova hon älskar sina nya skor. Där är ju lila på dom precis som jackan hon fick.
Tror allt det är novas favori färg nu. :P


Kaous va allt jag tyckte min dag var -

Men blev från stan förbannad som jag var tog bussen till väla där jag var på väg att bli på körd jag o en annan av en bil som gasa på när vi gick över övergångstället , tio cm ifrån mig när jag hoppa åt siddan. Fy fan vad obehagligt nära döden upplevelse där. Men hur som helst jag lever.. Så ingen blir av med mig så lätt..
Fick handlat en ny jacka och mössa till nova idag. Ännu en mössa på en månad eller vad ska man säga. Så är det när andra slarvar bort saker. :/ Sen kom syster o hämtade upp mig utanför väla så drog vi till Max och åt och snacka.. Kändes skönt med lite tid med henne, tror jag behöver det lite oftare, tråkigt nog så jobbar hon nu alltid.
Men sen så ska dom ju oxå åka utomlands så då behöver dom ju pengarna.
Sen lämna syster mig i bjuv så gick jag o hämta nova på dagis så vandrade vi och köpte godis och go dricka till nova, och även in om systemet och köpte fredags gott till mig o bästaste vän Becca med som kommer hit när som. =) Behöver verkligen snälla människor i mitt liv nu , och jag är så glad att har sådana.
Nu kommer en bild på novas saker hon fick idag , hel nöjd och glad var hon.
Så det gjorde inget att hon inte fick hallo kitty jackan sa hon, det var väl tur det tänkte jag för , när jag var på väla tittade jag på den och den var skit tunn. Så ikke så nicke.


Shoping dag / mormor dag

Blev Slappe dag istället vet inte hur jag lyckades. Men jag fastnade, tror att det kan bero på allt jag har vatt tvungen att åka och göra dessa dagarna som varit. Så jag tog tillfället att bara få vara idag.
Imorgon kommer ju ytterliggare en stor dag , så får se hur den slutar, hoppas att den slutar bra och det går som jag vill.. Jag vet inte annars vad jag ska ta mig till. Men allt handlar om vilja och den vet jag att jag HAR !
Så då ska bara allt annat klicka oxå. Nu ska jag titta igenom lite papper här hemma innan jag ska hämta hem Nova. Det var allt för mig nu på återseende :P

Haft ont om tid

Inte haft så mycket tid att tänka på att blogga o sånt. Men imorgon ska jag inte göra något som tar så mycket på min krafter så hinner blogga lite nu innan jag ska slänga mig under täcket.
Halkan igår (tisdag) var skit rolig, fan vad jag var glad och sicken känsla , men det stora plusset var att få köra helt sjlälv. Den känslan har jag verkligen längtat efter. =) det var super roligt och den dagen kommer jag aldrig glömma. Men som sagt jag var liv rädd när vi landa på knutstorp.. Jag var helt inställd på att jag skulle dö.
Men haha så fel man kan ha, skulle vilja göra om det igen =P Jag tror jag var den ände som inte ville åka hem när vi slutade. Men ja nu har man gjort det och då kan man lägga det bakom sig.

Idag där imot har inte varit en bra dag, inte min dag alls med andra ord. Ledsen nerstämd och arg.
Men är glad att jag har så många underbara människor runt mig som stöttar och tröstar.
så jag vill verkligen ge ut en dagens ros idag till :Mamma, Becca, Syster, Tobbe, Mr F, och Nova så klart som har gett mig massa goa kramar idag. Blev ett långt samtal med min mamma efter att jag hade nattat nova,
så nu känns det mycket lättare i hjärtat och jag tror att jag kan sova gott i natt förhoppningsvis.

Imorgon blir det nog en runda till mörarp o hälsa på mormor en runda. Tror att hon behöver lite sällskap och uppmuntran.
En bild kan jag oxå bjuda på idag Puss på er <3


Assså shiiit

Nu är denna veckan kommen som jag har längtat, men nu känns allt så nära. Får lite ont i magen haha..
Läskigt att man kan vara så nära HOPPAS HOPPAS HOPPAS, verkligen att jag har turen på min sida nu.
Detta ska ja allt klara , faaaan vad jag ska lyckas nu. Annars vet jag fan inte vad jag gör. Flyttar långt bort och gömmer mig för alltid. Imorgon är det Halkan iallafall, ska bli super kul kan inte kugga på det men fan nervös är jag ändå. :P haha.. läskigt ju.

Idag kommer min älskade dotter hem från sin far. Ska bli skit skönt att ha henne på hemma plan.
Så man kan andas ut. Längtar tills klockan 16 :) då ska det gosas. Ska hinna med att ringa mamma i kväll med o snacka lite.


Haft en film dag ida kan man ju lungt säga :P

Har blivit några filmer, Men den jag precis tittat på måste jag bara säga var skit bra, värd att se !!!
ROMANTISK , jag gillade ju inte sådanna filmer änns från början så jag börjar undra varför jag har blivit så himla blödig. Satt riktigt och drömde mig bort. Det finns en dröm prins där för oss alla tjejer. Man ska inte bara hitta han, utan han ska oxå titta på dig som om han aldrig hade sett något vackrare i hela sitt liv. Han ska inse att du är den ända trots motgångar som alla möter i förhållanden. Jag kan göra listan lång men det orkar jag inte :P
Får bli ett väldigt kort inlägg idag , inte sugen på att skriva av mig mer än en helt underbar film=)
Leap Year!


Lördag

Hade en riktigt trevlig o bra kväll igår =)))) Mer kan jag inte säga, men den var toppen.
Imorse när jag vaknade blev det glo på en film sen gick ja o tittade på min systers äldsta son när han spelade match, riktigt tuffa grabbar för att vara i den åldern. Faktiskt riktigt roligt att titta på action. :D
Sen åkte ja med dom hem o slappa lite sen käka vi middag, o glodde på två filmer. Sen decka min film tittar kompis i soffan så jag smög ut o gick hem. Fan vad cp läskigt det är att gå den biten när det är kål svart ute men jag överlevde iallafall. Så är hemma nu o fastnade i soffan. Jag tänkte på det fan vad mycket jag har gått dessa dagarna , Skit bra =) Duktiga jag. ^^
Nu vet ifan vad jag ska göra. snart är denna dagen oxå slut :/ Imorgon blir det plugga lite o sen se vad dagen bjuder på. Har varit riktigt skönt att bara ta det lungt idag, blev en dag med dricka o det räckte. Har inte haft värsta party suget denna helgen kanske dels oxå för att pengarna sa en annan sak.
Men som Pada vännen sa den siste smäller det. :D hell yee..
Nu kommer det en bild på min syster son som jag tog efter matchen som dom så klart vann vad annars. :D


Lite suddig men kan ha vatt att jag zooma in lite mycke.
En duktig fotbolls kille <3


FREDAAAAG jo man tackar :D

Idag har nova varit hemma från dagis ledighet ja puss på det ;)
Vi har varit nere o fixat med papper jag skulle skriva på och skicka iväg, sen en runda in om ica och sen ner till ankorna så nova fick kasta bröd till dom ( PÅ DOM ) haha.. Men jag måste säga ank hannarna är dumma i huvudena , (KILLAR) dom kan fan döda för mat. Psykon.
Sen gick vi till netto o handla mat, o sen hem o åt, nu har vi precis spelat massa olika spel tillsammans =)
Underbart väder ute men jag har en flicka som inte vill gå ut mer. Men snart ska vi gå ner till darten Nova ska vara med sin pappa i helgen. O jag kommer fortsätta vandringen där i från hem till syster en runda. O sen pardyy pardyy. :P
En bild på nova nere vid ankdammen direkt när vi kom dit, tråkigt nog blundade hon.. :P <3


Kallt :/

Nu ska jag strax hoppa ner i sängen och skönt ska det bli =) Fryser som fan.
Imorgon ska ja o nova ha en ledig dag har jag bestämt. Så vi får lite sov morgon även om nova inte brukar sova allt för länge :P Som jag önska ibland att hon gjorde haha..
Imorgon på dagen ska vi ner o mata ankorna om det inte regnar, sen ska vi till Af för jag ska fylla i en lapp som ska skickas till försäkringskassan. Vi får försöka hitta på något för sen vid fem tiden ska hon till sin pappa.
Och jag ska hitta någon att festa med imorgon.
Men nu blir det sova, för nu var denna torsdagen slut.!

Dan före dan

Imorgon är det FREDAG =) Ojaaaah !
Men nu är det fortfarande torsdag, så en dag i taget.
Idag blir det ta vara på dagen så mycket som möjlligt med nova.
För i helgen ska hon vara hos sin pappa, fan vad jag kommer gråta.  Gillar inte detta.
I helgen ska ja festa hade jag tänkt mig men får allt se hur det blir med det.
Ska oxå ta o ringa upp Becca idag för hon ringde när jag sov idag, och igår hann jag inte svara för att jag hade fullt upp. Samma med pada som skicka sms igår.
Får ta o ringa mina tutterduvor.  =)

ZZzzz

Hej hopp nu har klockan tickat iväg ännu en kväll, och jag som skulle lägga mig tidigt men ack så fel det kan bli.
Har varit helt slut körd idag huvudvärk , TRÖTT som fan.
Men några bra saker fick pratat med min mamma i telen när jag kom hem idag , blev i 1h/30 minuter tror jag. Haha tiden rusar alltid iväg när jag pratar med min mamma, det sjuka är att ibland kan man undra hur mycket vi igentligen har att prata om. Men älskar att ringa o snacka med henne, saknar henne varje minut hon inte är här. <3 Jag låter nog som en mamma gris xD Men det är jag oxå.
Utan henne vet jag inte vad jag hade gjort.  Man ska vara rädd om dom man älskar.
Har fått tvättat oxå idag , jipppiii haha..
Och måste säga att det är underbart att ha min dotter hemma igen, nu vet jag vart jag har henne.
Mammi älskar novis. =D
Nej detta får inte bli ett långt inlägg så slutar här.
En trött Sofie säger god natt BEHÖVER SÖMN , redan inlindad i täcket.

Hemma =D

Idag var jag så duktig gick upp direkt när larmet ringde.
Åt frukost !!!!!!! ^^
Ringde några viktiga samtal.
Gjorde ve mig och vandrade bort till stationen, tog tåget sen hoppa min älskade kusin på i mörarp så satt vi o pratade o sen väl i stan tog vi samma stadsbuss så vi hann snacka lite till =)
Sen gick jag till körskolan o där blev det riskettan utbildningen, väldigt intressant faktisk, så det gjorde inget att den var tre timmar lång för det kändes inte som det. Vi gjorde mycket prata i grupper , lyssnade på intressanta berättelser som läraren berättade om. Sen såg vi film klipp och en film på 30 minuter. Och jag som är så himla känslig som människa, Fick kämpa som en idiot för att inte börja gråta när en liten pojke i filmen omkom och en flicka på 14 år. Tårarna verkligen pressades fram när man fick se bilder och när familj och vänner berättade om händelserna. Fy säger jag bara.
HANDEN PÅ HJÄRTAT , JAG KOMMER ALDRIG KÖRA PÅVERKAD . ELLER SÄTTA MIG I EN BIL MED NÅGON SOM HAR DRUCKIT.
Det kunde ju ha varit min dotter som blev påkörd. Ont gör det i hjärtat när man verkligen förstår hur lätt en oskyldig människa kan dö.
Men ja  Riskettan - CHECK ! :) Känns underbart 

Nu ska jag verkligen ta det lungt , tänkte plugga lite teori men får nog vänta med det tills ikväll. 
Får vila hjärnan lite nu innan den sprängs av för mycket information :P 
Passa på nu o slappa, ska hämta novis hos sin far klockan fem. =)
Har varit utan henne sen sju igår kväll och jag håller på att sakna ihjäl mig. Hon har varit mycket hemma hos mig nu så gör bara ont att lämna iväg henne :/ <3  

Så jävla sant

Tre tjejer (en singel, en förlovad & en gift) tar på sig svart läderbody, klackskor, och har välmålade förföriska ögon. I den utstyrseln möter de sina gubbar hemma. Reslutat:
Singeln:
-När min date öppnade dörren skrek han vilt och vi älskade fyra gånger direkt på golvet!
Förlovade tjejen:
-Han blev tokig av lycka, kysste mig och vi älskade två gånger.
Den gifta:
-Min gubbe kom hem, slängde sig i soffan, tog fjärrkontrollen och sa: "Hörru Batman, va blir de till middag?

Var bara tvungen att lägga upp den på bloggen den stämmer ju, fy vad killar är förutsägbara. :P
********************************************************************************************

Ikväll har jag en kväll för mig själv, känns som det var längesen. Klockan 19 idag så gick jag o lämnade lilla stumpan hos sin pappa. Eftersom att jag ska ta tåget in till stan imorgon kl: 07.45 så ville jag inte lämna henne på dagis så tidigt. Blir tre timmar på körskolan imorgon ska göra riskettan.
Ska bli lite spännande faktiskt. =) Men lär väl få ta på mig mycket kläder imorn så jag inte fryser ihjäl, eller jag kanske blåser bort vem vet haha, JAg fick leta fram min mössa idag som nova fick låna nu i kväll när jag skulle gå ut med henne, jag har ju köpt två mössor till henne men dom är hemma hos hennes pappa.
Får väl ta o hämta hem dom o lite andra saker som man inte har sett till på ett tag.
Ska bli skönt att slippa stressa som fan imorgon men vem fan vet det kanske jag kommer göra ändå :P
Får gå upp i goooood tid :)  Älskade Becca var också här idag när jag inte var hemma och slängde in några körskole böcker bland annat den smala som heter pluggis. Tack ska du ha hjärtat <3. Har börjat läsa den idag, känns som den verkligen är lättare att få in i skallen. Men vem vet. Kanske bara som det känns. Men ja jag tänker fan inte ge upp.
Ge mig tur , ge mig tur , ge mig tur. Inte allt för många dagar kvar. Jag vill att min mamma ska bli stolt över mig.!

<3


Sängen kallar

Men först måste jag bara skriva att jag läntar som fan tills jag kan köra dit jag vill, gå ut i sätta mig i bilen och köra o hälsa på vem jag vill, slippa stå i regn och kyla o vänta på bussar o tåg, som ständigt är försenade.
Och  det är skönt om jag skulle klara det , för att jag vet att jag kan. Är turen på min sida så går det snabbt. För inte för att vara sådan men jag tycker faktiskt att oturen bör vända för mig nu.

Måste oxå klaga lite , faaaaan vad kallt det ska vara i mitt vardagsrum ... Jag dör, kommer få börja elda varmeljus igen  :P allt för att få upp värmen lite. Och när man är på novas rum vill man bara flytta in min säng där , så varm o gott hon har det. Nej men jag vet fan vad jobbigt men borde byta ut alla dörr/fönster listor. Men känns som jag hade behövt en man till att få gjort det. För jag vet då fan inte hur man sätter dit dom.
Får kanske fråga systers kille eller min bror om hjälp en dag.
Nu ska jag lägga mig under täcket och glo färdigt på tvN.

Den ända mannen i mitt liv som stannat <3 älskar dig lillebror

Ny vecka wehoo

Haha naj trist att helgen är slut men skit i det det är snart måndagen oxå så strax en dag närmare en ny helg :D
Hade en dröm i natt, den var helt underbar , hmmm vill drömma mig tillbaka. =)
Men nu är det verkligheten så ska ställa mig o diska men man ska väl inte klaga haha..
Jag har iallafall inte tråkigt när jag sover :P
Två dagar kvar till Riskettan på körskolan Alcohol o droger utb.
Och efter den är gjord så är det inte lång tid kvar =D mega gött.
När jag har hämtat nova på dagis har jag ingen aning om vad vi ska göra idag.
Jag vet bara att i kväll innan ensam mamma söker så blir det plugga teori som satan..
Ha en bra dag alla.

Oj glömde bort :P

Missat att blogga lite xD
Har haft nova denna helgen med så i fredags gick vi hem till systers familj, där jag fick pratat lite med syster under tiden som hon gjorde ve sig. Hon skulle på fest med jobbet, verkligen roligt för henne. Och glad blir jag av att se henne så glad och taggad. Riktigt fin var hon när hon gick hemifrån.
Sen så letade jag fram ett recept och tobbe började med maten. Sen åt vi tillsammans med ungarna och sen blev det massa bus och barnen dansade i vardagsrummet. Lite disco hade vi så kuuuul =)
Sen blev det idol , verkligen en trevlig dag. Sen gick ja hem med nova vi var nog hemma vid 23 tiden eller något sånt. :P
Sen igår : LÖRdag så kom Becca hem till oss =) Götttans.
Blev lördags mys med henne o nova sen när nova hade somnat så såg vi lite filmer på tv, kändes roligt att få umgås med henne lite eftersom att hon har varit sjuk så träffades vi inte förra helgen ju.
Så gött att hon sov över här. Så vi hann prata lite igår och idag. Vi är båda två sådana vi behöver prata av oss ibland. Känns skönt att vi har varandra <3.  Älskar min bästaste vän
Nova i fredags innan vi gick hem till systers familj <3


Fucking idioter

HATAR ja fan vad jag hatar dom, jävla kommun jävla pack.
Nästa vecka sticker jag ut och ska jaga ihjäl mig efter praktik , för tänker fan inte låta dom köra mer med mig.
Idag har verkligen varit en SKIT dag tycker inte dom borde få bete sig på detta viset. Men klart dom skiter ju i vad jag tycker och tänker och vill. Och dom skiter fullständigt i att jag är i slutet med mitt körkort, för det är inte viktigt för dom. Utan deras äckliga skit praktik dom fixat till mig är mycket viktigare. HATAR ER

Blir så trött, orkar inte tänka mer eller bry mig mer om det nu, jag ska strax hämta min tös.
Så ska vi gå och köpa fredags godis sen så ska vi vandra hem till systers familj.
Ska bli roligt att träffa mina syster barn igen och jag tycker det är så roligt att kevin har börjat bli en stor kille och man förstår han lite bättre nu vad han menar haha... =)
Ska bli skönt att hålla helg nu , bara få vara med min dotter och dom nära o kära.
Nova kom in till mig i morse o la sig i min säng det var varmt och skönt under täcket jag lovar ingen av oss ville gå upp sen. Önska att jag inte var tvungen att gå på det mötet idag för nova ville ligga kvar o jag med. =)
Älskar henne mer än ord. <3
Ni får ha en bra fredag


Smått irriterad

Var på mötet idag med arbestgivaren där jag skulle börja praktisera.
Har skit mycket med körkortet med tanken på att det snart är dags med uppskrivning/körning.
Men dom på 4Y verkar fatta trögt jag blir så arg.
Nej du ska börja praktisera på måndag, jag bara jaha men körkortet då.
Dom: ja men det är inte lika viktig.
Vadå inte lika viktigt dom kan fan kyssa mig någonstans. Körkortet är viktigast för mig nu
jag skiter i vad dom säger. Så fall får dom fan skicka mig in till stan till det andra företaget som hjälper arbetslösa att hitta något jobb eller praktikplats. För jag ger upp men KÖRKORTET ger jag fan inte upp det ska dom fan veta.
OHHhhh jag har varit så arg idag. Men men från en sak till en annan jag sökte lite jobb direkt sen när jag kom hem och praktik plats på egen hand. Får allt se om jag får något svar denna veckan, Hade varit så mycket bättre.
Jag och nova lagade mat tillsammans idag (hon var så duktig) =)
Sen så har jag tvättat och jag hade skit mycket tvätt med tanke på att förra veckan när jag hade tvätte tid så var tvättmaskinerna sönder båda två så jävla typiskt. Men nu fick jag iallafall tvättat allt. Skönt.
Måste oxå säga att jag sökt till ett tv program jag är helt sjuk och lär säkert ångra det haha.. Men lär inte komma med ändå men gör jag det så lär jag skratta ihjäl mig och då får väl nova vara uppe hos mamma den tiden, om inte hennes far hade ställt upp.. haha.. Så sick.. Nej nu ska ja ta och röka o sen säng läge o glo på tv om där finns något intressant.

Bild från i julas. Saknar min lillebror <3


Hur fan ska du ha det

Åhhh jag blir det lack på denna människa jag förstår tydligen ingenting eller så är jag bara korkad.
Hur mycket ska man kämpa , hur mycket ska man ge utan att få något tillbaka?
Nej jag fattar inget!!!
Du är den mest komplicerade människa jag någonsin känt..

Men till allt bra, idag kom min älskade tös hem . :D mega glad är jag , dö tråkigt att vara hemma ensam när inte hon är här. Så nu är familjen hel igen eller så som den brukar vara iallafall. =)
Imorgon blir det lämna nova på dagis och sen hem fixa till mig o bli upphämtad av min praktiskanordnare, så ska vi åka på möte hos en arbetsgivare. :) Ser fram imot det som fan.
Förändringar i livet är underbara och dom är så välkommna så jag tar imot dom med öppna armar ;)
Och en annan sak jag tänkt på det är ca två veckor kvar till en stor prövning i mitt liv.. .NÄÄRVÖS :P
Nu ska jag fortsätta att titta på idol. Peace!


Söndag :)

Underbar söndag , ska verkligen ta det lungt idag , tösen är hos sin pappa och jag ska göra så lite som möjlig och det ska bli super duper skönt. Men har haft en helt underbar helg massa mys med nova och så var vi på kalas igår ju = ) men nu önska jag verkligen att min mamma bodde här nere så man bara kunde tatt på sig och gått dit och hälsat på. Men lite för långt till henne. Krävs massa planering och stanna minst en vecka där för att det ska löna sig. Blir bra sen när jag har körkort o bil då vet jag vart jag o nova ska åka =D
Får väl komma på vad jag ska göra nu då om jag ska se en film eller något innan jag blir helt deppig.
Varför känns det alltid så konstigt väl när jag är hemma själv. :/ Älskar min dotter så det gör ont.
Bild från kalaset igår på kidsen


Kan klockan titta snabbare ? !

Nu sitter jag o nova och är helt färdiga varför ska vi alltid vara klara för tidigt haha.. :P
Då klassas man iallafall inte som den som alltid är färdig i sista minuten..
Men detta är så drygt. Men nu är det ca en halv timme kvar tills vi ska bege oss ut och bli hämtade ¨.
Så vi får åka bil till kalaset slipper ta tåget ^^ JAAAAAAH
Nova leker för fullt med sin dockevagn. Jag frågade henne innan om jag fick komma in på hennes rum men det fick jag inte för det var ett sjukhus. JAha så kan det vara ibland!
Hur som helst så har jag o nova fotat oss lite med min dator haha så får lägga upp bilderna i detta inlägget tänkte jag. Jag o nova spelade sims 3 imorse haha .. Fan vad länge sen man spelade det så vi gjorde en familj det skulle bara vara en mamma och en liten flicka bestämde nova. Hon är för go hon, det är ju som vårat liv ser ut idag.<3



Shopping

Fan att man inte vore miljonär eller tjäna bra med pengar.
Älskar att shoppa jag är ju gjort för det , skulle kunna gå och handla i butiker hela dagen lång.
Men mitt bankkort är inte gjord för det. :/ synd.

Blev iallafall väla idag ensam, lite tråkigt men vafan handla är väl roligt. =)
Blev lite nya öronhängen till mig :) (nickelfria ) verkligen ett viktigt måste.
Sen in på BR och handla leksaker till kevin nyss blivit 2år, mosters stora pojke,
och sen in på HM och handla en fin tröja till min kusin som ska ha kalas imorgon.
Sen gick jag vidare och hittade ett urgulligt paraply i barnstorlek som jag bara var tvungen att köpa till nova.
Hon kommer blir så glad =) Sen hittade jag jacka och skor till nova men det får jag köpa senare.
Ska nog sluta att titta på dom rika fruarna på tv, dom har ingen bra påverkan på mig :P
Men klart jag hade oxå gift mig rik om det hade funnits någon svensk rik man som hade varit SNYGG och som hade fastnat för mig trots att jag har barn. :) haha..
Men jag vet ju att det lär ju aldrig hända men det gör inget, För vi kan ta bort det där med rik så går det hur bra ändå bara han är SNYGG och varmhjärtad och barnkär. xD
Nej nu ska jag sluta drömma. haha..
Hämta nova nu nere på darten där hon är med sin far och sen ska vi gå hem till systers familj eller ja jag ska gå och hon ska cykla så jag hoppas att han har ändrat sadlen på hennes cykel.
Fan att inte min funkar men ja man får ju snygg röv av att gå haha.. ha en bra fredag alla <3
Bild på hur jag ser ut idag kan jag väl bjuda på =)

Inget specielt bara JAG *


Slö stopp, gräppa mopp.

Idag blir det fan turbo på mig. Stor städning , kan behövas ibland. Och det är väl skönt att göra fint till helgen.
Denna gången ska jag nog inte försöka få min dotter till att hjälpa till i hennes rum för slutar ju varje gång med att hon sätter sig ner och börjar leka i stället för att plocka undan leksakerna i backarna. Sen blir det laga mat men vet ifan idag vad jag ska göra till henne, Hon får väl öppna frysen och välja själv det brukar ju oftast funka bäst. För min del blir det äcklig soppa. Till frukost idag drack jag en naturdiet (smoothie) persika o mango riktigt god vad den. Så mycket änklare att dricka en sådan, Jag hade lätt kunnat leva på dom hela dagarna men det hade ju blivit för jävla dyrt haha.. Men en om dagen eller en varannan dag kan ju alltid vara en bra idé. Hur som helst så aldrig mer ska jag trycka i mig mackor. (kanske ska köpa så grovt bröd som möjligt om jag blir sugen på bröd ) Men annars så har jag ju knäckebröd som jag har köpt. Men det är så jävla komiskt ändå,
för nu tvingar jag typ mig själv att äta allt som jag alltid hatat. Men det ända jag nog aldrig kommer lägga i min mun (FISK) det kommer jag inte änns kunna tvinga mig själv att äta fy för Räligt är det.
Imorgon blir det nog att köpa en god kyckling sallad Mums.
Nu ska jag inte sitta här med. ;) bye

RSS 2.0