Toppen dag




Då har man varit på båtarna idagmedfamiljen o lite av släckten på pappas sida. Julbord hmm. det var gott men har så satans ont i magen fast att jag inte åt mycket . Kan det vara att jag var så hungrig länge innan vi började äta kanske.. ja man vet ju aldrig.  Sen sa min syster en sak som gjorde mig så glad. Denna underbara varelse som jag tänker så mycket på är så underbar , snäll , fin och omtänksam. You spin my head round round. It´s so true.


Första anvent.

Idag blir det söndags mys nova villar middag ja tvättar. Snart färdig med det o då ska ja, becca ut med nova o åka pulka =) hihi. sen blir det en runda på julskyltningen i bjuv. Det är alltid mysigt när min bästa vän är här. Får se vad man träffar för muppar ute sen då, kanske folk man vill träffa , eller folk man defenitivt inte vill träffa. Återstår o se.


Sista lövet har trillat.



Tvär broms. Jaha då blev det som jag inte förväntade mig. Klart som fan jag blev ledsen. Det som jag inte förstår är när folk ser mig tänker dom då med en gång nu ska ja leka med henne såra henne och förstöra henne mer. ? ibland kan man faktiskt undra. :/ Det kändes som allt skulle bli så bra. Även om jag hade träffat dig o du hade sårat o utnyttjat mig så hade jag ju blivit ledsen, men fast att du inte kom så lång så blev jag ledsen ändå. Till och med en i min familj sa fan vad roligt om det hade blivit ni, så skoj vi alla tillsammans kunde haft då. I think it´s too late, åå jag blir fan inte klok på detta. Varför vändes det så snabbt?. Bara att inse att jag har blivit lurad. Tyvärr så gick jag på allt. Det som känns mest det är att du gjorde mig så glad varje da. Dum jag var som trodde på det själv.
 


längtan

Har varit en trevlig o händelserik dag ida hos syster. O trevliga sms har jag fått o skratt o gråt. Blandade känslor i min kropp. Osså saknar jag becca så sjuuukt mycket , trist när du inte är här!!! asså så mycket längtan jag har i min kropp, vill träffa en viss person nu o pussas. osså becca vill ja träffa på fredag men hon kommer ej förrens på lördag .. åå.


Du har flyttat in i min hjärna



Fan vad jag känner mig ensam , det är dö trist på kvällarna. Hade skit mysigt och trevligt i helgen när becca var här men nu är det så tomt. :/ flyg hit med dig. <3
Sen så börjar jag känna mig lite smått korkad. Jag har börjat tänka så mycket om dagarna på en viss person. var skit länge sen jag änns träffade denna varelse, men du gör mig så glad genom sms och internet det känns så mysigt när man pratar med dig. Och drömmen som jag hade i natt oj oj du skulle bara vist. Men är det Okej att känna som jag gör. Att man blir varm i kroppen o glad när du hör av dig. Vissa saker är rätt konstiga ibland.
Allt kanske är helt meningslöst , känns bättre än vad allt kanske verkligen är. Det är ju upp till den andra personen att visa i så fall.


Fantasi rullar vi runt med mjuka kuddar=)



Skola idag skriva prov kändes som det gick bättre än vad jag hade trott. Sen sista lektionen hade vi data och jag fastnade i en annan värld och bara satt och tänkte på en viss person som man får underbara sms av , man blir så varm i kroppen o så glad. Efter all skit man har gått igenom så gjorde dom sms:en mig väldigt lycklig. Tänk att du just nu sitter en by bort bara så nära men känns ändå så långt i från. Ska bli mysigt att få träffa dig en dag som du ville lika mycket som jag =) tills dess får jag bara fantisera. ^^

 


söndags mys på hög nivå

Jag vill verkligen inte att denna helgen ska ta slut, har längtat att få träffa Becca hela veckan och denna helgen har varit lugn och trevlig o mysig o bra på alla miljoner sätt. Hon är den perfekta vännen i mitt liv , kommer alltid  finnas där för henne, no matter what. Osså sms:at o pratat med en söt kille, han är för rar helt enkelt =) Man blir så varm i kroppen av att få höra lite fina ord, jag bara smälter.. Ja så är det ! ;)                                    Har verkligen haft söndags mys med bästaste vännen, nu sitter vi o nördar oss i soffan :P                                   <3







Bästa vän

Mys hemma hos mig med min bästa vän , Du är fan bäst Rebecca <3<3 

Idag har jag varit med min syster o hennes barn på familia sen åkte ja med dom hem och fika och invänta becca som oxå kom dit sen åt vi middag med dom o det var trevligt att umgås helt klart. =)
Sen handla ja o vännen marsmellows och grillade dom över ljus o data nörda oss, med andra ord en lugn helg, imorgon blir det julmarknad i Råå med bestaste vännen sen ska vi hem igen o softa o glo på ensam mamma söker som vanligt, me like =) <3


Ni sårar mig



Jag är inte ledsen jag är inte ledsen , fan jag är visst ledsen. Vet ni vad som smärtar inne i mig ?
Att jag o mitt ena syskon aldrig håller sams, att det andra syskonet aldrig har tid . att jag alltid har älskat att umgås med mina syskon gör ju inte saken bättre. Att det känns som den ena föräldern inte ha tid att den andra är för lånngt bort.. Så många gånger denna veckan jag har suttit och tyckt synd om mig själv och gråtit jag vill bara skrika ut men ingen har tid att se mig. Det som växer inne i mig är en stor ensamhet. Tror jag har blivit väldigt sårbar. Så fort en film handlar om familje kärlek eller något i den stilen så hinner jag inte själv reagera utan tårarna kommer först igår grät ja o grät och sen kommer anklagelser på att jag ska ha sagt, att min dotters pappa är en dålig pappa o att hon inte vill vara hos honom, det skulle jag aldrig få för mig att änns säga något sådant idiotiskt. Men vem tror på mig nej ingen. Tror inte den personen som gjorde mig mest ledsen igår änns viste att jag hade gått och varit ledsen hela kvällen. att dom påhoppen slängde mig i väggen..
Jag vill inte vara ledsen mera. jag vill inte, Längtar till helgen då rebecca kommer hit för hon verkar vara den ända som förstår hur jag känner och hur jag igentligen mår. Och fan för hårda ord , varje gång gör det lika ont. Varför ska det vara så lätt att kasta dom hårda orden på mig. Jag är inte värld mer jag vet .. Dom som tycker att deras liv är så perfekt och att mitt är så ynkligt och det är kul att tracka ner på mig. fortsätt med det om det verkligen känns bra att veta att jag faktiskt blir sårad av det.


you make my head spin



varför finns svek , varför har vissa människor svårt för att hålla sina ord varför skada en person flera gånger om.  tycker inte man ska säga saker man inte menar och inte kan hålla ge en falska förhoppningar det är o skyst.
Mina minnen jag har av att jag en gång har fått känna dig är underbara , men nu vet jag inte längre vem du är. För du är verkligen inte den personen du var o du har inte blivit en bättre människa utan det skrämmer mig då det känns som att du har blivit en sämre. Som om att du njuter av att luras o få mig att må dåligt.
Tror du har glömt en sak, jag är oxå mänsklig och jag har oxå känslor precis som du. Hur många gånger tror du att hålen i mitt hjärta orkar läka i hop som du orsakat? Det skrämmer mig för varje nytt som kommer. Jag blir ledsen varje gång jag måste prata om dig eller måste tänka på dig. Och du kommer aldrig försvinna från mig liv utan jag måste fortsätta stå ut dom gångerna jag måste träffa dig. Jag ska åtminstonde sluta prata med dig, kanske blir mindre ledsen då. En dag kanske du kan vakna och inse vad du gjort. Och då kan det vara försent, Den familjen du en gång hade och älska innan massa annat blev viktigare o du blev själv upptagen, den familjen kommer inte vänta på dig förevigt..


RSS 2.0