Ska man sluta blogga kanske ?

Har helt tappat insperation för att blogga känns det som.
Livet flyter på som det ska, jag är riktigt lycklig och allt känns bra.
Men det är precis som att jag hinner med facebook och ibland får jag till och med hoppa över det.
Och hur ska man då ha tid till att blogga ? Jaa nää jag vet inte.
Hinner knappt läsa någon annans i heller.

Men vad som har hänt på dessa dagar :
Ja det mästa kan man ju följa och läsa på facebook jag försöker skriva mer där nu än vad jag igentligen brukade. Vi har tittat runt efter vad vi vill ha för barnvagn, och jag är helt fast vid Emmaljunga och jag vet redan vilken jag vill ha och Pappa nicklas vill ha samma. Så det verkar inte kunna finnas någon som kommer att kunna övertala oss allt tror jag att ta en begagnad eller en annan sort i stället.
Köpt ny rakapparat till mannen har jag med gjort glad blev han. =) snäll man är :D.
Och färgat håret har jag med hunnit med , köpt nya ljus till vardags rummet och lite sånt mys.
Och ja jag och älsklingen har varit på IKEA och nu vet vi vad vi ska köpa för soffa. :) Så nu får gärna pengarna rulla in denna veckan som det ska. Så blir jag glad.

Så ja nu ska jag verkligen fundera på hur och vad jag ska göra med min blogg. Jag kanske får tillbaka bloggar glöden !! Vem vet ? ! :P Ha det bra så länge =) kramisar

Känns som helgen snart är här igen :P

Dagarna går super snabbt. Och kärleken i min familj bara växer och växer , man märker helt klart vilka man inte klarar sig utan. Idag har jag luchat ute på  familia med mannen mums med thai mat. Och sen när nova var hämtad så åkte vi och träffa lillebror en runda <3<3 .. =)
Och massa plugg har jag hunnit med nu i kväll med när nova somnade och mannen stack iväg.
Så nu är det arbetet inlämat. Och det återstår några till, men vafan man kan inte göra allt på en och samma dag. tur inlämnings datumen är i maj haha.. Ska försöka få gjort alla så snabbt som möjligt så det inte blir stresigt mot slutet. Idag kom mitt Csn beslut och studieförsäkran det var fan på tiden så nu är den inlämnad på skolan så imorgon ska den vara påskriven och klar så jag kan skicka in den... Jävla tid det har tagit för att skicka hem det jävla pappret till mig men ja nu är penga dagarna inte långt här i från . =D Då ska vi shoppa lite.
Och spara till bebis sakerna som ska inhandlas sen.
Nu fick jag ett mess från min man han är på väg hem Jipppiii ... Då ska det pussas =) i massor. <3
Älskar han. Ha en bra fortsatt tisdag . snart är det helg.

Ps. Älskar denna låten.
FloRida - Good feeling
http://www.youtube.com/watch?v=3OnnDqH6Wj8


Bulle i ugnen

ÄLSKAR MIN UNDERBARA LILLA FAMILJ OCH STÖRRE BLIR DEN ;)
Det är som en dröm som har gått i uppfyllelse.
Finaste dottern man någonsin kan önska sig, bästa mannen i världen. Och Bebis i magen =D
Kan det bli bättre ? aaaa näääh. Puss på detta <3 :D

Barn två på G





Ja då var man gravid igen, Jag och Nicklas är super glada , och nova är hel glad för att hon ska bli stora syster=)
Helt underbart. Och jag är glad att jag har träffat Nicklas för att skaffa barn med honom kommer inte vara ett stort misstag han kommer alltid finnas där och bry sig och aldrig lämna sin familj altså MIG NOVA OCH DEN LILLE. Skönt att Nova får en bra fadersbild från Nicklas och att hon kallar honom losses pappa :D
Mitt liv kan nog inte bli bättre nu. Skolan går som den ska än så länge och familje frånten med. Körkortet har stått still ett tag , men nu när alla har varit ute och kasat på city gross pakeringen så har jag blivit så sugen...
MEN den stora frågan är, VARFÖR MÅSTE MAN HA KÖRKORT ? hahaha.. JAg kan köra men att ta det verkar ju vara ett stort jävla PROBLEM för mig. Göra PROV har aldrig riktigt varit min starka sida jag kan inte koppla av och jag glömmer bort allt och hjärnan lixom stannar på stand bye eller något. Jag skojjar inte, utan det är sanningen. Men vad  fan ska jag göra lixom. Kämpa vidare JA, men om jag aldrig klarar det får jag cykla runt rästen av mitt jävla liv. Och gud vad mina barn kommer vara stolta över mig då... Eeee nej verkligen inte.
Orkar fan inte detta. RÖVvv


Hemma plugg!!

Ja självklart så försov vi oss hela familjen imorse :P
Tur att allt löste sig ändå nova fick frukost sen iväg till dagis och jag plugga hemma och sen åkte jag o mannen ut till hans föräldrar och visa upp den nya bilen vi bytat till. Och fikade lite med dom. Sen körde han och lämna mig hemma så jag fick gjort färdigt minna arbeten som jag skulle skicka in så nu är det klart. Och skönt känns det. Hallå känns helt konstigt jag PLUGGA sjukt, Men sånt är livet man måste växa upp någon gång och ta sitt ansvar här i livet om man vill bli något och i framtiden kunna få ett bra jobb. Inte leva på mög Soc dom pengarna räcker ju aldrig långt. Så ska bli skönt när mitt csn kommer igång , borde ju bli när som fett dryga är dom ju!
Idag blir det tvätta och stor städa det är ju torsdag och det är den där dagen i veckan.
Men ja nu ringde mannen min så nu ska jag ta på mig och gå ut och ta en cigg med han och köra och hämta mina lilla PRINSESSA på dagis <3 HA en bra dag kramiiisar

Onsdag

Idag har jag varit i skolan så klart. Sen hem o plugga som fan medans mannen sov som en stock jag väcke han o snacka men det kom han inte ihåg sen att jag hade gjort hahah . Snutte då.
Idag åkte ja , mannen och Nova till min pappa och han bjöd fan på tre rätters inte illa det. Och gått var det.
Huvudrätten var ju magisk som en orgasm i munnen typ hahha.
Och ja vi kom hem 21.3o typ nova decka med en gång eller redan i bilen igentligen haha.
Och nu ja sitter jag här framför dumburken och degar. Jag tänkte läsa igenom min lexa till imorgon en snabbis sen blir det sova. Döds trött nu ju.

Oj vad dagarna går fort. :O

Känns som man knappt hinner blogga mer, eller så har jag kanske tappat lite inspiration.
Men ja skolan tar mycket enegi fast att jag inte har så många lektioner men när man inte går i skolan så glömmer man hur jobbigt det verkligen var att sitta där i skolbänken och lyssna med uppspärrade ögon pigg, vaken och super glad för att diskutera inför hela klassen.
Sen flyter familje livet på som det ska här hemma , men känns som att jag knappt hinner med något annat just nu än skolan o familjen.
Idag har jag iallafall fått inskickat lapp nummer två till CSN för att skolan hade klabbat till det och glömt att registrera mig till Csn. Så ja pengar därifrån får allt dröja ett tag till. Jävla piss idioti. !!

Men jag ska sätta mig ner snart med svenska böckerna med och sjunka in i pluggandet.
igår kväll innan jag somnade så la jag upp en liten plan i mitt huvud hur jag ska lägga upp skol plugg och arbeten och samtigt kunna ha tid till körkorts teorin, för det är ju inte det lättaste men allt går om man gör det rätt eller ?

Så ja



I am who I am, and will never change me, for people who truly love me.
Love me for who I am. I'm nice but sometimes I can be the Bitch I was born to be. <3


Lördag här och snart slut.

Vaknade upp mysigt med min fina familj, mina älsklingar. Aldrig utan er så underbara båda två.
Idag så har vi varit hos mina svärföräldrar så himla goa o snälla. God middag och efterätten ska vi inte änns snacka om mumma.. Lovar att det var svårt att sluta äta och man kan ju inte gärna kränga som en dum idiot när man är borta hos andra. Inte änns att jag brukar våga det när nicklas är hemma i heller.
Men det kanske är bra ändå, för behöver ju inte öka mer i vikt.
Åhhh vad jag vill att mina Csn pengar ska börja komma nu så man kan köpa sig ett träningskort, och sen får jag allt diskutera med kusinen min så vi kan gå och träna tillsammans så jag slipper göra det själv. Hade varit roligt att ha henne med mig. Så hon kan se vilken kass kondis jag har hahahha.. xD
Nej nu blir det fortsatt mys framför tven med novisen framför hennes film.
Imorgon ska jag verkligen lägga lite tid till pluggandet, både skolan och teorin.
haha min dotter börjar se lite trött ut sidan om mig.
Ha en bra fortsatt lördags kväll / natt på er. kramis

Roligheter en fredag :)

Idag bestämde vi oss för att åka iväg med nova till hembygsparken i ängelholm för solen var ju framme även fast att det var lite kallt. Och det var mysigt och nova tyckte det var roligt att titta på djuren o klappa hästarna och även Nicklas som fastnade vid grisarna hahahah  xD Sen lekte nova lite på lekplatsen där men sen börja det bli kallt och blåsa mer så vi fick för oss att åka till Ikea och äta lite korv hihi...
Sen skulle vi hälsa på Ingela men hon jobba så blev en snabb runda in om där och snacka snappt.
Sen hem o städa lägenheten , så nu är här fint.. Blir nog snart att äta oxå klockan börjar bli mycket.
Kanske en runda till syster o hennes familj sen vi får allt se vad som händer.
Ska allt ta och lägga upp två bilder från idag med =) HA en bra helg vännerna mina


Hit och dit o tillbax igen :P

Vaknade imorse o mådde sjukt dåligt öronen gjorde riktigt ont och halsen lite grann. Men huvudet kändes skit tungt och det var som att man hade sovit ute i blåsten hela natten eller något sånt. Sjukt jobbigt.
Så fick sjukanmäla mig sova några timmar till och sen åka iväg med mannen till stan till doktorn och sen vidare till bjuv hämta en skruvdragare sen ut till ekeby och lämna den där sen till apoteket sen ekeby igen och sen dagis o apoteket ytterliggare en gång sen in till stan och sen familia och åt thai mat mumma. Sen hem en runda och sen till Ica och handla dricka och annat gott sen hem igen tittade på spooky boddies med nova, och sen natta nova och nu sitter jag här i soffan med mannen min =) . Men ja åhh jag skulle ta datorn med en hand och den slank ur rakt ner i golvet och högtalar kabeln knäcktes. Helvetes jävla skit. !!! Störigt som fan.
Men vanliga otur eller ? hmm jaa.
Nej nu ska jag logga ut och pussa mannen kan behöva det innan jag exploderar *arg som fan på mig själv.

Förlåt för att jag har glömt att blogga :/

Hänt skit mycket, massa med skolan nu. Så känns som att man har tappat lite lust med att blogga.
Men ska försöka bli bättre på det igen.
Men fullt upp hemma med nu. Och massa planer. Och körkortet ska ja med försöka bli klar med.
Ville bara säga att jag älskar Nova och Nicklas med hela mitt hjärta <3<3

PUSSS FRÅN OSS TILL DIG NICKLAS <3

LITE BILDER FRÅN NYÅR!

Äntligen ska det komma upp lite bilder. ;)


MIN FAVORIT BILD PÅ NOVA O HENNES BECCA SOM HON BRUKAR SÄGA :)








Hade riktigt trevligt på nyår tack mina underbaringar. =D
All kärlek till er. Det är sådana stunder man märker vilka som bryr sig på riktigt och vilka som inte gör det.
<3 ni är guld värda.


Sjuk som fan.

Orka , snyft/ snörvl. Ont i huvudet oxå. Fan nu ska jag allt klaga.
Orkar inte vara sjuk helt ont överallt förkyld som bara den och mega trött och hungrig och grinig.
Gick i ösregn och hämta min dotter idag på dagis sen hem glodde på en film och sen sov ja en stund ganska bra stund. Och sen till ica posta ett brev och sen hämta nova hem o så decka hon i min säng. Ska väcka henne så hon inte sover för länge för då vill hon väl inte sova i kväll.
Det har nog varit en tuff dag på henne på dagis idag, och nicklas väckte henne i morse hon har väl vant sig vid att sova länge nu när hon har haft lov. Men ja tillbaka till verkligheten igen. Stackare.
Och jag vill bli frisk. åhhhh.
Och jag vill att mannen kommer hem nuuuu!
Nej låna lite av novas nässpray kanske för mitt är slut.
Bye
En bild på nova från nyår tatt den från mannen min för jag har dock inte orkat lägga över bilder från kameran till datorn fortfarande.
Men tuffa nova har fått låna Nicklas keps. ;)  


Glömt skriva lite men ändå 2012

Hade tänkt lägga upp lite nyårs bilden, men ja jag har ingen aning om vart min kamera är för nova lekte med den igår. Så kommer inte änns ihåg vart jag såg den sist. Men när jag hittar den så kommer jag lägga upp lite bilder =D
HAde iallafall mega bra nyårsafton med min älskade man o dotter och fina vänner.
Idag har varit en halv jobbig dag eller ska jag säga hel jobbig. Förkyllning och så har vi hjälpt pappa o jonas med flytten till landskrona av alla ställen. Och ja ska jag säga mer nää det gör jag inte. Skit HÅLA eller ska man säga land. För det känns fan som ett land för sig.


Skit i det nu ,,, ÄLSKAR MIN MAN O DOTTER MED HELA MITT HJÄRTA NI ÄR MITT LIV UNDERBARA NI.
Nicklas Malmros lämna mig aldrig. <3<3<3<3

RSS 2.0