Plugg

Fan vad jag älskar min lillebror , så jävla skönt att man har syskon som bryr sig och som finns för en.
Som visar att dom står bakom mig när det är något. Som tröstar mig när jag är ledsen och som uppskattar och stöttar mig i allt jag gör. O ja jag har inte varit på topp idag mått kast slängt glas i köket. Tatt i sönder några skivor. Men nu har jag nattat nova o min bror har gått hem, han är för go hjälpte mig att fixa körskole programet på datorn så nu ska ja plugga. Får se hur länge jag göra det blir nog någon timme. Men inte för länge så det till slut snurrar i min skalle och jag inte fattar vad jag gör. Får se om jag hinner med en film med senare.
Ska ta mig en kall god öl med tycker fan att jag förtjänar det efter denna jävla dagen. Åh nu fick jag sms av min syster med som skrev och undrade hur det var med mig igentligen, vad det var jag mådde dåligt över. Mina syskon märker allt. älskar er. Ps. Rebecca du med, för du ringde mig med idag och ville prata. <3 tack
Och ja jag har ju pratat med pada med idag, men det handlade inte om att jag behövde prata ut lite, Utan jag skulle lyssan men det gör jag så gärna . Det är bara att ringa och prata av er mina goa vänner.


En kall coca cola och fint väder.

Heej vaknade med bra humör. Varit ute o gått rört på mig lite. Mobilen på ljudlöst missat sms från två personer.
Hem slänga i tvätt, se smsen humöret vände på två sek. Men men, ska hämta nova strax. Dammsuga. har redan städat undan o diskat. Handla ska jag med göra. Ska bara umgås med min tös, den ända människan som alltid kommer finnas nära. Känns lite som när man levde för 1år sen inga större förändringar. Men klarade jag det då, JA! då kommer jag klara det nu med. Det är 25 grader varmt ute och jag är inte änns glad. Har jag tid att ligga i solen nej , har jag tid att igentligen sitta och skriva detta nej, Därför får jag skriva snabbt ska rusa nu. Jag avundas verkligen alla människor där ute som kan njuta av livet. Som slipper alla plickter , och som bara får lov att vara , och bara bry sig om sig själva.  

Hur länge kommer hjärtat orka. ?


Dom levde lyckliga i alla sina dagar !

Jag brukade oroa mig för vad jag skulle bli när jag blev stor.
Hur mycket pengar jag skull tjäna, hur jag skulle bo, hur mitt liv skulle se ut.
Ibland blir det inte som man vill.
Och ibland händer det man aldrig förväntat sig.
Man träffar tusentals människor, men ingen som berör.
Och sen till slut träffar man en speciel person , och ens liv förändras för alltid.
Den skrämmande tanken är då: Att jag aldrig kan veta hur det kommer sluta.
Är detta då det livet jag sökte? Jag vet inte än,
det har precis börjat och jag vet inte vart det kommer ta mig!
Klart att tanken har slagit mig att detta kan vara början på något stort.
Och att man kommit till det stadiet i livet då man vill ta större steg än vad jag redan gjort.
Men hur ska man veta om denna gången är den rätta.
Vem vet om jag kanske slungas tillbaka, och hoppet försvinner om den perfekta.
Hur många gånger ska man behöva bli sparkad , spottad och förnedrad?
Jag hoppas på en snar framtid och att jag får förbli lycklig,
och att mitt nuvarande liv uppgraderas. Jag hoppas jag har hittat min prins charming.
Och att han vill leva resten av sitt liv med mig / oss.
För om det inte är meningen att det är du :/ vem är det då?
Och nej jag tänker inte för mycket. Jag vill bara planera mitt liv.
Kärken är fin, men det gör ont att vara kär. 
När man lovat sig själv att lita på någon till hundra procent finns inte längre.
Svek är som vardagsmat för mig. Något som finns där dagligen. 
Hoppet är något jag försökt hålla vid liv, och jag önskar med hela mitt hjärta
att det förevigt kommer vara vi. <3 


Jag kanske lever i en saga, men vem har sagt att min saga aldrig kan slå in.


Drugs

Onnnnt, men skiiit i dée ! Nu blir det se en film , har precis lagt nova så nu är det min kväll. Ska bara berätta att life as we know it. Var skit bra. Bölade några gånger men ja sånt som händer. Riktig familje film. Blir känsligt när barn är inblandade. Känns som jag har blivit lite av ett film freak igen . :P Men ja vad annars ska man göra. Har oxå träffat min bror en kort runda. Så han lovade mig att han skulle bränna ut ett nytt körskoleprogram till mig. Så jag har något att träna på. Körskoleboken kan lixom kyssa mig någonstans långt upp. !!! Spyr fan på dom.
Finns nog fan inget tråkigare , och därför fastnar inte iheller det jag har läst. Eftersom att jag har börjat tänka lite mycket på allt vad kärlek är så ska ja se en film nu som heter: Love and other drugs! Vem vet det kanske är någon bra. Har varit väldigt mycket funderande idag, så orkar inte grubbla mer så film knappen : Enter.!


Home sweat home.

Då var man hemma igen , hade rätt trevligt idag ändå, det tackar jag stampe o ralle för =) Skojsigt att dom med går där, då kanske jag inte får cp ångest när jag ska dit nästa gång igen, (på fredag ).
Jaha vad ska man då göra idag, hmm tänkte städa men det gör jag nog när jag fått hem nova. För känner att jag vill bara slappa nu :P haha ^^ . Störigt att solen inte har nått min balkong än -.-
Men när den har det blir det SOLA , Det är äkta kärlek det ! Åhh tänkte på en sak med , skulle vilja ha en sån spindel med massa skivor, vill bränna ut alla bra filmer jag har. Inte kostigt att datorn är seg, den är full med filmer, och då menar jag verkligen full. För en film jag skulle ha igår ja då var jag tvungen att ta bort en annan. För att det skulle finnas plats. haha .. Skadat men ja jag vill inte ta bort en massa som jag vill bränna ut ju. Men ja jag känner mig själv, skivor kommer jag ju inte precis köpa detta året haha :P Nej jag ska äta något kanske , o glo på en film, När filmen är slut har solen nått balkongen nice! Blir att se (Life as we know it). Återstår att se om den är så jävla bra. Peace !  

Får väl bjuda på en ny Bild idag oxå :D


Beautiful morning!

Uppe med tuppen idag, ville verkligen sova lite till, vatt i väg lämnat nova på dagis sen hem åt frukost. :O chockad. :P Nu har jag duschat o gjort ve mig, ska snart cykla till 4y. Life is not good haha.. !
Jag har redan börjat fundera på vad man ska hitta på i helgen , fast att det är så där 3 dagar dit. Men det brukar ju gå rätt snabbt. haha.. Men denna helgen har jag min tös hemma, så inget partande iallafal. Men ja tråkigt nog visar min dator att det ska bli dåligt väder i helgen men kul lixom. Jag som var sugen på stranden eller badet eller något sådant. Eller grillning i skogen. Ja man får väl se vad man ska hitta på. Kommer väl på något. Men åhh vad jag vill sova mera. Sprängande huvudvärk , det är väl trevligt... :/ Nova kom hem igår kl: 20.18 nog kul. Hann knappt prata så mycket med henne kändes det som eftersom att hon nästan med en gång skulle sova. Men låg sidan om henne i hennes säng, och pratade till klockan 21. Sen var det hon som sa mamma jag vill sova nu :P hahha . Ja det var bara för mig att masa mig ut. Men min ögonsten min sessa, min ängel min hjärte lycka. Aldrig utan dig min dotter. Du är det finaste som hänt mig och det kommer alltid vara så.
Nej nu får jag allt masa mig bort från datorn. Och hoppa upp på min svarta hingst och trampa bort till the prison. Bye


trallalalalaaa.

Uttråkad, no shiit.. Väntar fortfarande på att min dotter ska komma hem. Duktigt irriterad är jag nu, lönt att lämna henne så sent snällt lixom när hon ska lägga sig kl åtta. Vi ska upp tidigt imorgon hon har dagis och ja ska till 4y och avbeta tre timmar där. Like prison :P haha.. Men ja hoppas på praktik snart, det ska väl inte vara så jävla svårt att trolla fram till mig kan man tycka. sega människor det finns. Har iallafall fixat hem lite filmer nu så jag har lite att välja mellan i kväll. Inga skräck för det pallar jag inte. Är inte på humör för det idag känner jag. Lite omväxling tack för en gång skull. Funderar på om man skulle ändra hela sitt liv när man ändå är igång. Men det förblir nog en tanke. Tycker vissa saker är rätt bra ändå. Fast att dom kunde vatt bättre, jag menar man vill väl inte klaga, allt kan väl inte vara perfekt elr? Ibland tror jag faktiskt det kan det, bara om man verkligen vill. Men för mig är vilja en sak, ork en annan. Känner oxå att jag börjar tappa energi, behöver nog börja träna lite igen om jag bara kan fucking få låna en inseksnyckel eller vad fan det heter, så jag kan fixa till min Ab cirkel (mins inte änns om den heter så ) men skiiit i deé ^^
Är det finns väder imorgon ska jag iallafall sola när jag kommer hem. Känns som det kan behövas. Sen ska ja en dag nu i veckan ta med mig nova hem till systers familj känner att jag och syster inte har träffats på ett tag nu :/ Vi har väldigt mycket att prata om iallafall Jag. Men nej nu får dom fan sätta lite fart. Så jag kan få hinna gosa med min efterlängtade dotter innan sängen kallar på henne. Over and out. !


ARG

Fucking jävla cp idioter, kul brev jag fick i brevinkastet idag. Hoppas ni brinner i helvetet.
Tycker folk ska hålla sig till sanningen istället. Blir ringa ett samtal imorgon..

Igår åkte jag iallafall hem till min pojkvän, såg lite film o tittade på när han spela något zombi spel på x boxet. Det var faktiskt kul att titta på. Men jag har varit väldigt nere idag, jobbigt att träffa en person så mycket och sen kommer vardagarna och så kommer det gå många dagar i mellan. Rätt jobbigt. Men vafan gör man , kan ju inte göra ett skit åt det. Har iallafall umgåts med min bror och Jeppe ett tag idag. Köpte med mig 3 cola sen satt jag och snackat med dom när bror skulle sätta fast avgasröret. En jävla massa blattar var där med, sällan, jag hade fan inte klarat av att bo där bror bor. Kryllar va dom där och så klart ska dom kolla in mig örkkkk... Känner att man bara vill gömma sig någon stans. Idag kommer nova hem, vet inte precis när, men blir väl mellan 18-19 tiden. Så blir att vara hemma o stirra nu för vet inte exakt när dom kommer, för novas pappas mobil är avstängd. Störigt som fan.  Ikväll ska ja se en film har jag bestämt nu, o deppa. Det man behöver ibland. Tänka igenom allt som snurrar i mitt huvud. Blir helt lack på allt ibland bara. För mycket att tänka på nu.
Ska plugga med idag teori, skjut mig. !


Ensam

Jaha då var man hemma själv nu, uschh. Trodde det skulle bli lite skönt att vara ensam ett tag efter denna vilda helg. Men nej nu är det redan tråkigt, för tyst och ensamt. :/ Ångrar lite en aning att jag inte följde med min pojk hem, men det säger vi inte högt för han sa att jag nog skulle ångra mig. Men ja så kan det gå ibland. Klockan är fan snart 21 igen, känns som tiden springer iväg , varför ? har för roligt kanske. eller oxå för att vi sovit till 13 och det brukar inte jag riktigt göra. Så det har blivit helt fel.. Ska aldrig sova så länge igen, snacka om att pajja hela dagen. Ja o becca brukar dagen efter fan vara uppe tidigt. haha.
Vill oxå säga att , det är väl fan vad det ska bli små bråk och sånt nu mera, förstår inte varför inte alla kan ha kul på fester nu för tiden. Är iallafall glad att becca är precis som mig. Och verkligen tar all in.
Och ps. Älskar min kusin ( lollo) så jävla mycket. Och hoppas verkligen att vi kan fortsättas ses så här ofta. Att vi inte dödar varandra på fyllan eller något haha.. Gumman du är verkligen min lilla ögonsten.
Och ja Danne lille Danne då, du är helt jävla underbar du gör mig så glad , din närrhet är fett nice. Och jag är så jädra kär i dig. Ja du har förtrollat mig.!! Nu vet i fan vad jag ska göra, dega lite till eller haha . jag vet inte kommer fan inte på något bra alls. Vill se film men jag vill oxå umgås med min pojk men nu är han där och jag är här,, Hmm . ! Detta får jag allt fundera på =P

Jag och Rebecca var redo för midsommar festen <3


Avslut

Ja idag blir det fan avslut på denna galna helgen, var riktigt nice i ekeby kul att träffa dom som kom. Tycker att det var elakt av så många att säga att dom skulle komma och sen inte dyka upp dålig stil. Men nu borde han ju igentligen veta vilka som inte sviker. =)
Igår vakna lite bakis men inte mycket ja , rebecca o min älskling stack till stan ( mc donalds) och åt lite maaat.
Sen därefter till Pada o snacka med han lite och så blev det planerat att han skulle ha fest =D weehh.
Sen hem göra ve sig, dit festaaaa. Ja det var väl skoj, hade inte becca varit med hade jag nog inte haft så roligt som jag hade. Eftersom att alla var så sociala. Men love you Rebecca <3
O på tal om henne så kommer hon snart. Wehooo.. !
Kvällen igår blev inte som tänkt men det blir ju inget. Om man tänker mindre, blir man mindre besviken kanske.
Känner att jag tänker väldigt mycket nu.. :/ men men slut på det. Nu ska jag sätta mig på balkongen..


KÖÖÖÖR

Är du taggad? jag är taggad! Är jag taggad? Du är taggad ! Vi är taggade :D
Då har jag lämnat lillskrutt hos sin far nu, och jag har satt igång musik,,, öösssser.
Hoppa in i duschen nu , plocka undan bädda sängarna. Höja volymen , vicka på höfterna.
Smeka sminket över ansiktet, fixa frillan. Invänta becca , glida i party kläderna.
Össssa o inväta boysen ;) Sedan till mortens midsommar fest.
Då köööööör vi all in xD YEhhhoooww.

Vi är bäst på fest, vi gör det vi är bra på :P


beautiful day!

Nu har min bästaste vän åkt hem och jag skulle ta natta cigg och sova, men grannarna mitt över har fest och spelade Joddla med siv, så fick värsta flippet och är taggat till TUSEN inför morgon dagen :D
Idag började dagen med att jag sjöng för nova sen lämnade henne på dagis stack till körskolan o körde , efter det in på skopunkten för min körlärare var snäll och släppte mig där. O då kom min älskade pojk dit så glad jag blev av att se han, han är så fin. Åhhhh jag är så fucking kär. :D yesss. ^^
Sen drog vi och åt , o sen till bjuv , en runda in om systemet köpa dricka till imorgon.
Sen hämta bror min hem till mig chilla , stack hämta nova. Väntade på syster sen stack vi alla till busfabriken =D
Och det uppskattade alla barnen och även verkade det som min baby o bror oxå hade väldigt skoj. söta.
Sen efter dom timmarna där hem mysa med nova natta henne, Sen mys med min pojke =).
Och så döck min becca upp =D happy day kan det bli bättre eller  , neeeej !
Sen stack mitt hjärta o skulle hem o sen jobba, så satt jag o min vän och pratade lite såg en film på tven som är skit bra. Sen nu har min bästaste vän åkt hem , och ja det var ju allt jag har hunnit med idag , massa tycker jag gött som fan. Fick bytat novas skor och köpa nya fina party skor till mig själv med, som jag nog förmodligen inte kommer att ha på mig imorgon när jag ska till bonna landet , dom är ju  vita lixom. Lite aningen dumt.
Blir väl party stövlarna :P haha.. Tror iallafall nova fick en bra fördelsedag idag, hon klagar nog inte iallafall.
Nej nu blir det snabbt fb sen ska jag dyka ner i sängen, så jag är pigg imorgon och klarar av morgondagens galenheter. Ska lämna novis imorn hos sin far kl 11 så sen ska man duscha o fixa sig och invänta becca o ösa musik sen är man på G  =D . Sen kommer pågarna. ;)


Film dags.

Precis nannat nova efter hennes bad, frågade dagis idag vad man fick lov att handla med sig till imorgon. Och dom har vist nya regler så jag är glad att jag frågade, ingen glass eller något sånt med socker. Så fick bli äpplen, bananer, vindruvor, jordgubbar. Blev inte billigt men skiiit i deé . ! :D Man fyller väl bara år en gång om året som tur är annars hade jag alltid vatt pank. Har oxå hittat en digitalkamera på netonet som jag verkligen vill ha vill ha vill haaaa ! kostade 700 kr tror jag, men ack har inte pengar till det nu. Så synd hade vatt gött om man hade kunnat ta lite feta midsommar bilder. :D Men får väl allt låna kusins kamera o fota lite åt henne istället.  Städat och dammsögit har jag med gjort. Glömde inhandla något gott ifall någon dyker upp på novas födelsedag imorgon. Men får nog ta och handla det efter körskolan imorn. Har ju sagt att vi inte ska ha kalas men man vet fan ju aldrig med dom jag känner haha.. xD

Så det var allt bra det, nu till det dåliga. !
Mår så satans dåligt inombords, känns som jag aldrig kan slappna av , och när jag väl tror att jag kan det.
Ja då kommer det nya saker upp fler samtal , fler sms.
Ett tag trodde jag inte att detta skulle ta på mitt psyke. Men det gör det.
Försöker att inte tänka på det, men det finns saker som skrämmer mig.
Folk kanske kan blunda för hot , men min hjärna fuckar sig totalt.
För vad jag har fått höra så kan en sådan sjuk människa ta till vad som helst för att skada en,
om den har så svårt för att gå vidare, besatthet kallas det nog..
Ibland önska man att man inte bodde ensam mer. Detta får mig fan att må illa.
Men säger en sak , jag gör inte ett piss , men kommer du nära min FAMILJ så kommer du inte hinna blinka.


Nice ;)

Ny duschad o på lite bättre humör , bara så förbannat ont i skallen men går väl över. Ska ut i det fina vädret sen över på ica o lämna in ett packet som ska skickas tillbaka. Sen förhoppnings vis hämta ett oxå idag eller så kommer det imorgon. Har iallafall kommit på en sak ska ju till körskolan imorn då kan ja ju ta med novas nya sandaler o byta dom. För spelar ju ingen roll om jag har köpt dom i hyllinge eller stan så vidare det är samma butik då så klart. :) Jag ska gå och strosa lite ensam för becca går ju i skolan , och min pojk lär sova då. Antagligen.. PS. Nova blir 3 år imorgon =D Stora tösen. Me like. Annars ja vad händer idag, ? Ska städa det vet jag iallafall. Man vet ju inte om det kanske dyker upp någon imorgon så får nog köpa hem något gott. Och jag ska handla till dagis imorgon med nova ska bjuda på något. Så det blir både födelsedags fest och midsommar firande imorgon på dagis. :) mysigt. Så dom ska dansa runt midsommar stongen. ^^


HÖHÖ.. är man ny duschad så är man xD


Tror du ja.

Du kan ringa hur många gånger du vill, du vet att jag fortfarande inte lär svara. Att du inte kan förstå att jag inte vill ha något med dig att göra. Det borde du ha förstått vid detta laget elr?
Shit vad trött man kan bli på vissa människor hur svårt ska det vara att förstå en så änkel sak som att låta mig vara i fred. Efter allt du gjort , så tror du att jag ändå vill prata med dig. Jag kommer aldrig glömma en sådan sak.  Men ett råd till dig på vägen, GLÖM MIG. ! Du är bara ute efter att psyka mig , varsegod det har du redan lyckas  med.

Tack för en bra start på dagen nu lägger jag mig under täcket igen. fuck you.
Jag trodde jag hade hittat ur koridåren men tack ska du ha puttade mig tillbax igen.


Happiness is the meaning of life

Pratat med min älskade becca idag , så mysigt och roligt att höra allt som händer o sker i andras liv, o länge har jag levt på andras riktiga lycka. Men nu vet jag ju själv hur den känns och hur underbart det är. Och inga missförstånd nu älskar min dotter över allt annat o klart att hon alltid gjort mig lycklig, men kärlek mellan två vuxna människor är något annat det är fint. Jodens mening var inte att människor skulle vara ensamma utan att man ska hitta en annan individ att slå sig samman med, parning och sånt med så klart haha.. ^^ haha
men det säger vi inte högt så har vi inte sagt det.. :D Annars får man väl sig en avhyvlare sen, men det örat lyssnade vi inte på nu.. :P Helt sjukt la nova senare idag, och känns som hela dagen har gått super fort , snart fan läggdags för mig med.. Åhh funderar skarp på att se en film. En skräckis kanske. :D får passa på att se dom jag inte sätt på datorn annars lär dom väl bli osädda haha xD eller något i den stilen. 3 dagar kvar tills det är fredag =D midsommar fest yehoo.. ! Nice. Hade min pojke vatt här nu hade jag lätt hoppat på han. Är helt spidad nu vill bara mysssa... Men aja , blir en skräckis nu o komma på andra tankar inte mördar tankar så =D är inte precis sån psyko människa . Men Skulle lätt kunna gå upp och slänga in en bomb i den lägenheten där dom spelar as hög musik. Hade vatt lite fett. KAn inte jag spela högt nu ska ingen annan i heller göra det mohaha.

Hade lätt kunnat ligga så en hel dag med min MAN <3


I´m so fucking in love <3

Åhhh shit kan man må så här bra? Ja klart man kan, är det verklighet? JA som fan att det är .
Du snälla, underbara , sexiga varelse. Du måste komma från en annan planet. Trodde inte det fanns någon som du. Men så fel jag haft. Tog en evighet att finna dig, men nu finns du i mitt liv mitt hjärta, och jag vill förevigt vara din. Kärlek är komplicerade saker men med dig känns det sä lätt , änkelt att älska och bli älskad tillbaka. Det är så det ska vara. Kan se en lååååång framtid med dig min pojk. Jag var helt säker på att jag skulle ge upp hjärtat i mig höll på att dö ut men du kom där med startkabel när jag såg dig för första gången, Allt i rummet stannade till och det kändes som det bara var vi. Och ja jag ändrar min mening om kärlek vid första ögonblicket , För det finns visst. ! Kan sitta på mina rosa moln hela livet och fortsätta klappa änglarna på huvudena. För denna känslan vill jag alltid ska försvinna. Hoppas aldrig du försvinner, du är en underbar skapelse. (Ps. Dina föräldrar gjorde ett bra jobb ) xD
I´m so damn in love with you<3


Försovning börjar bli en vana.

Måste säga att i natt/ skit tidigt i morse vaknade jag av ett glatt sms , haha. Men somnade om lika snabbt igen. Vaknade till av att nova kom in och la sig hos mig somnade igen. Vaknade av larmet stängde av det och somnade igen. Vaknade tittade på klockan och sa vafan... Haha.. Upp ringa dagis, ge nova frukost sen klä på oss och gå o lämna henne. Nu ska man handla oxå det behövs verkligen, Men shit altså ska till AME med idag ( 4Y) Men asså shit , när fan ska ja dit, ingen aning fick ju ingen tid men men dyker bara upp där och loggar in min närvaro får väl sitta där ca 2 timmar eller något innan jag får gå hem. Så jag får mina pengar sen. Dom har ju lixom berstämt att jag måste vara inloggad 2 dagar i veckan tis, fre.  Måste snacka med praktiks anordnaren med, fråga om hon kan hänga med mig till familia o leta praktik plats. Något får dom väl allt hjälpa mig med :)
Måste oxå säga att jag saknar min pojk, känns konstigt att man inte kan träffas var varannan dag. Men finns ju ingen möjlighet till det. Det är det livet jag har valt nu. Så blir lite annat än mina tidigare förhållande men jag får ju överleva ^^ . Och becca gumman jag har hittat vår nya låt den vi hörde på radion när vi åkte i din bil. Lägger ut den på fb. xD
Och fuck familia måste jag till nu i veckan helvetes jävla fucking skit. åhhh..


Då hoppar vi in i en ny vecka igen:P

Det är ju helt cp var dagarna går snabbt. Snart ny månad igen känns det som.
Helgen :D ja den bestod av fest hemma hos mig, haha. Det var skoj ändå att det folket dök upp :) Skoj att träffa alla glada igen.  Sen i lördags så var det släkt fest i mörarp yehhoo.. ^^ Kul som fan det med dansade nästan med alla tror jag, var kul att mor o uffe var med oxå. Verkligen kunde inte festen bli bättre. Min pojke kom dit med lite senare , mysigt. Och man såg på mor att hon allt smälter när hon ser han och så klart var hon tvungen att ytterligare förklara för mig att jag har hittat världens finaste / och snällaste kille. Men det vet jag ju redan.
Bakfull var jag bara efter fredagens hemma fest men fick supa bort skallebanken i lördags. Det funkade det med. Det var skoj att se pada rund under fötterna o gla. Ja min bror med :D Igår (söndags) så umgicks ja med min älskade becca vi snacka massa skit :P haha som vanligt, drog ut på familia o handla skor till nova, som jag får åka o byta en dag i veckan till en storlek större, snacka om att jag glömmer att nova inte har lika små fötter längre haha, sen åt vi mc donald´s o drog in till stan hämta upp en vän till henne. Stack till mc donald´s på ättekulla o där kom min fina man oxå fast att det var helt oplanerat (ÖDET ) :D . MEn komiskt.
Sen vidare hem till mig snacka mer skit hämta hjärtats jobbe lur som han hade glömt hemma hos mig. Sen körde becca mig till min pojk, där jag hade film kväll =D Och mös. Sen på morgonen stack ja o Danne ner i stan tittade på högtalare sen hem o såg en film till som vi inte hann se klart. Sen jag hem hämta nova, nu har jag lagt henne och kände att jag var tvungen att skriva ett inlägg , är lite dålig på det när jag har annat att göra. :P Men ska bli ändring jag lovar ! och svär Fy fan. ;)

FREDAGS SOM FRÅN BÖRJAN SKULLE BLI EN CHILL KVÄLL :P

Becca hos mig i lördags SKÅLLL:D


Och mitt hjärta o hans kompis =D

LÖRDAGS PÅ SLÄKT FEST =)







BÄSTA HELGEN EVER ! <3


ZZzzz

Min Man är så söt när han sover tror inte han vet om det själv ! Låg och tittade innan på han tror att han drömde eller något hans ögon gick fram o tillbaka innanför ögonlocken xD så sött.
Bäst för honom att det är mig han drömmer om haha HOST * nej dum jag är :P
Blir en runda till systemet med idag och köpa några öl, Becca, stoffe , kusin , alex kommer hit idag ju Så vi ska dricka lite. O ha trevligt, har en stark känsla av att jag kommer vara bakis imorgon när jag ska på kalas / fest i mörarp men skiiiit i dée :P Får supa i sönder denna helgen eftersom att man ändå har tatt det ganska lungt dom senaste helgerna. :P Så kusin min ta med dig kameran i kväll , kan bli sjuka bilder. :D
Hmm vad ska ja hitta på nu fett tråkigt detta blev, hoppas kusin kommer snart, ska träffa henne ett tag innan hon ska till jobb. JA just det jag var o hämtade kläder som hade kommit till alivs från HM. Två saker som inte passa men allt annat satt bra. Så tror nästan jag vet vad jag ska ha på mig ikväll. :P
Fick precis reda på att ja ska gå med alex (grannen) till systemet. Gött med sällskap. =)

Sover som ett litet barn <3


Kalas :D

Körskolan idag gick bra sen gick jag ner till knutan mötte becca + två kill kompisar till henne och så kom Min danne så åt vi lunch på mc donald´s. Cp gott , sen åkte ja o mannen hem till syster hjälpte henne o sen hem hämta nova duscha o ta på oss fin kläder (hämtade novas cykel med hos bror ) sen till kalaset förbereda lite sen kom allt folk indroppandes. Skoj, nova blev glad för sina saker iallafall. Cykeln får hon träna på lite verkade lite svag och klen för att trampa igång den. Men det lär hon väl sig efter lite träning. Min älskade becca kom med på kalaset så kände mig så glad Becca, bror , lollo o min man. Kunde inte blir bättre sicket gäng :P haha..
Sen var det kul att träffa mamma o uffe med, uffe sa att han hade saknat mig skit mycket när han kramade mig så gulligt, glad jag blev. MAmma med , fast som jag ibland får kämpa , ibland säger min mamma saker utan att tänka sig för att hon sårar. MEn glad iallafall att hon tyckte om Danne. Det var toppen. Blev inga kalas bilder för orkade inte fota med mobilen men jag vet ju att både lollo , mamma , farfar, syster fotade. =D
Får sno lite bilder av dom sen om dom lägger upp några. För ett litet tag sen körde mitt hjärta till jobb. Tycker synd om han han var så trött och så ska han jobba natt när han inte hunnit sova något alls. Men han får komma hit när han slutar och försöka sova lite. Imorgon ska ja på möte klockan 10. Så nova blir hämtad imorgon klockan 09 o ska till sin farmor. Sen ska hon vara hos sin pappa , hans helg. Så efter mötet ska ja hem och tvätta. suck men jag har mycket tvätt så ja det är väl bäst det .. :P NU orkar jag inte skriva mera kände att det blev mer än vad jag hade trott att jag skulle skriva,.. Kommer mer imorgon ju.. Och ja 15/6 fete nice datum. Du är underbar hjärtat mitt. <3 För att visa hur mycket jag tycker om dig så ska ja jävlas lite med dig.
xD Men det var fan KUUUUUL att gunga. :D

<3


FUCK

ÅHH vad jag ångrar mig sjukt mycket nu ,,, snyft * vill ha tillbaka mitt ljus bruna hår ... Vafan skulle jag färga det för nu sjönk mitt självförtroende till botten, fitta fat handgranat. AHHHH ... !
Ville inte ha så mörk hår hade glömt helt bort att jag inte passa /trivs i mörk hår ser ut som en jävla blatte. Fy fann... Nej suck om man kanske skulle köpa en mössa. eller något. Aldrig mer gå ut gömma mig under sängen. NÖJD är jag ju verkligen inte. Skulle aldrig tatt den färgen. NU är jag inte söt länge åhhhh.....
Nu gick min dag rent åt helvete. Nu går jag och gömmer mig. ÖRk.

SE SJÄLVA..  ÅH DEPPIG JAG ÄR NU.  FAN OXÅ!


Blodbad

Heej hopp , idag tog ja o min lilla sötnos sov morgon :P Gott var det. Nu har jag nyss färgat håret, såg både svart och rött ut när färgen var i haha.. Men som tur är lurar det en alltid. Tvättade ur det och det såg ut som badkaret var fullt med blod, nice då fick jag mina onda tankar ,mohaha :P !!! Nej uschh vad dum jag är ^^
Idag vet ifan vad jag ska hitta på ta det lungt står ju på topp 1, sen blir det städa undan lite tror jag. Så trött oxå, men ja det är jag ju alltid på vardagarna så det får jag väl leva med. Sen när jag får praktik så lär jag vara ännu mer trött så kanske dumt att klaga nu :P Eller ?! Jag längtar till imorgon in o köra o senare på dagen blir det kalas för nova o simon hos syster, :D Då får jag träffa min Man ;) o mor o uffe som var så längesen sist. O hela släkten  yehhh. Min älskade becca kommer oxå.

HAHA xD
Ska blir roligt att se hur det ser ut när håret är tort.


Maaat

Idag när jag hämtade nova cykla vi dirr hem till systers familj åt middag , sen fick tobbe passa barnen så stack jag o syster o handla mat och annat till kalaset, klockan var nog 21 när vi var tillbaka men vi tyckte det var så lungt och skönt att det bara var vi två =) Sen fikade vi med barnen och syster körde hem mig och nova. La henne satt mig lite vid datorn men fick ett mess av min älskade kusin som var lite nere. Så hon kom hit och pratade av sig nu har hon åkt hem och ja tänkte skriva färdigt mitt lilla blogg inlägg. Men en sak blir ju kul min kusin kommer hänga med oss och festa på midsommar och det tycker jag att hon gör rätt i. Hatar vänner som sviker. Och jag sviker aldrig that´s it. :) Saknar min MAN med skit mycket åhh önska att du vore här.
Novas pappa var med här en runda idag och pratade lite om sitt nya jobb och hans arbetstider och sånt. Suck ja nej blir så trött. Men vi pratade om nova o andra saker med så lite trevligt blev det ändå mot slutet. Fast att jag var irriterad och trött på att få ändra allt ytterligare en gång till. Önska att vi hade vår tös lika mycket , för mig skulle det betyda mycket. Och när nova blir större skulle hon se på allt ur en bra synvinkel. Men är rädd att det inte kommer bli så och jag tycker synd om honom lite att han kommer ångra sig när hon är större.
Men men nu ska ja sova , upp tidigt imorgon jag viiiiiiill verkligen inte... åhh faaaan.!
GLÖMDE TA FOTO IDAG!!!


PS. Mina vänner o min familj ska alltid veta att jag alltid finns för dom , att mitt hem är deras hem och att mina armar alltid är öppna för tröst. Ni har en stor plats i mitt hjärta och inte minst mitt liv.
Med tiden vet man vilka som är världa ens kärlek det är dom som aldrig lämnat ens sida, trotts allt jag gjort och trotts att jag blev mamma. Ni är rent guld i mina ögon o värda all kärlek o lycka o framgångar och förevig Respekt. <3


Hjärtat mitt <3

Helloj :D tänkte på en sak min söta man brukar sno mina bilder på bloggen hihi så var tvungen att ta tre nya bilder nu.. HIHI i sötnosens ära kan man ju säga ! ;) Hur som helst så tänker jag sjukt mycket på dig min sötsak, blir helt galen i din närrhet. Vill bara hoppa på dig som ett rovdjur när jag ser dig :P haha.
Förstår inte vad du gör med mig, någon borde låsa in mig i en bur och slänga bort nykeln. Kanske säkrast så xD
Naaajj nu ska ja inte skrämma han hihi HOST * !!!
Du har sögit dig fast i hjärnan på mig, kan inte tänka på något annat om dagarna än på dig.
Åhh du är så fin, men precis som inte alla redan vet det ;) Grrrhh.
Men sötnos det är inte nio bokstäver i mitt efternamn utan 10 ch ljudet räknas inte som en. haha :D men tycker om dig ändå :D
Klockan 16 ska ja hämta nova från en sak till en annan ^^ så ska vi cykla hem till syster o äta middag sen ska tobbe passa kidsen så ja o syster kan dra till city gross och handla till kalaset. Så ska bli mysigt med lite syster tid, fan vad jag längtat efter det. SKÖNT , känns som man slipper vara så ensam denna veckan. =) JEeHH
NU KOMMER BILDERNA TILL DIG HJÄRTAT MITT.
PS. alla som läser min blogg varsegoda, och nej jag är inte lätt klädd , jag tycker att jag har tjocke tröja på mig åtminstonde. Gilla det eller dra. Pease




BARA DIN <3


Möte

Snacka om att man somnade Dirr när man landade i sängen igår kväll :) sovit så jävla bra. Vaknade med nova sidan om mig som alltid :D mys. Så kändes inte så tomt i sängen ändå. ;) Fick upp göra ve mig o nova iväg lämna henne och direkt cykla till 4y på möte fick ny data kod där. Ska dit på praktikmöte på fredag suck, men ja hoppas blir bra så jag kan få en praktik plats o min handläggare på Af är bäst , det finns en liten regel kommunen har ingen får praktiskera inom handel över sommaren. Men jag var ett undantag så jag får haha.. :P är man bäst eller. Bara för att jag sa att jag kommer fan gå in i en vägg om jag går mycket längre till hemma. Och specielt om jag måste gå varje vecka på 4y och släpa benen efter mig sitta vid datorerna som jag lika bra kan göra hemma, bra motiverad man blir , men haha jag gick en runda där inne idag och kollade läget . Skit många som jag känner igen och som fortfarande går kvar där, där ser ni alla fastnar där och blir bekväma. Och jag vill inte det igen så det blir nog bäst med en praktikplats över sommaren. Men som tur är har jag rätt till lite semester i sommar då nova ska ha semester. Men blir inte som jag hade tänkt mig för tänkte hon från början skulle ha semester i ca en månad.  Men får väl tre veckor eller två , får nog prata med henne jag ska träffa på fredag. Sen cykla ja o pumta decken på cykeln behövdes så sen kändes det som man flög fram in på Af lämna mitt brev , hem o åt. Och nu sitter jag här, blir kanske city gross med syster idag eller imorgon inhandla sakerna till barnens kalas. Ja jo och träffa novas pappa idag med tror jag vi skulle dirskutera lite, alltid lika kul ser man fram imot NOT. !!



I'm not like other girls you've met, I'm a bit of a different class, a bit prettier, wilder, and I will not move on me for other girls who stand in my way. I fight for what I want, because I know I can.!


Life is not easy

Tror det har kommit mycket mer i mitt huvud som snurrar nu, uschh.
Kan inte sluta tänka på en sak jag hörde, var ju säkert på skämt det är jag säker på.
Men tanken på att det kom ur munnen fick mig att börja tänka. Men men skiiit i dé .
Igår mös jag med hjärtat mitt hela kvällen, underbart önska att du alltid kunde varit nära fast att
jag vet att det kommer alltid bara vara en dröm. Imorse lämnade ja tösen min på dagis hem vilade lite
upp och sen åkte hjärtat o jag o hämta min kusin i mörarp körde till familia där jag fick köpt mina skor som jag ville ha, men hittade inga till nova. För dom ända jag tyckte var fina var slut i hennes storlek fanns bara i s 21 , men men får ta en annan dag och titta kanske finns istan kan ju ta en runda med min becca då på torsdag efter körskolan en snabb runda och se om det finns några fina sandaler till nova. För sen blir det snabbt hem och ordna med syster o kalaset vi ska slå i hop. Känns som man kommer ha lite att göra denna veckan ändå känns skönt annars kommer jag klättra på väggarna. I know it. Hur som helst sen på familia köpte danne ett baseboll trä och några bollar så vi gick till den tomma pakeringen så han o lollo kunde slå lite bollar, No life.com :P typ.. !
Och så hitta lollo en kundvagn som hon så klart skulle köra danne i haha.. Små barn roar sig lätt eller vad brukar man säga ^^ ...  Sen stack vi till banken o sen hem till mig alla tre, ja o lollo gick o hämtade nova. Sen lagades det tacos , verkligen en trevlig dag och skoj att någon umgås med mig mitt i veckan , brukar ju vara att jag bara vill spy över veckodagarna så jävla döds trött på att vara ensam. Och Inte ha någon vuxen att kunna prata och resonera med , utan brukar få gå och ha mina serigösa samtal med min snart 3åriga dotter som verkar ändå stunta i vad jag snackar om och vill nog helst slippa höra mig babbla. Nu är man trött så ska hoppa ner i sängen efter detta inlägget, nova kom in till mig i natt / morse 05 något. Örk ville bara dö, och så bara skratta hon åt mig när jag tittade på henne. Gjorde ont i hjärtat när jag såg vad klockan var, tog en evighet för henne o mig att somna om. Min man verkade inte bli så störd av det tyckte mer att han sov som en stock. Märkte inte änns när jag gick och lämnade henne på morgonen. utan sa vart har du gjort av nova ? haha.. .Ohh vad man vill byta med vissa människor ibland. Men man borde inte klaga har det rätt bra ändå är inte pank, har lägenhet , har barn som älskar en, har snart körkort, har utbildning. Förhoppningsvis kommer jobbet snart det är det jag fattas o bättre/större bostad, och ett förhållande. Sen är mitt liv perfekt o en bil så klart. Men allt man bygger upp kan rasa som en vägg på två sekunder. Så man vågar/orkar inte hoppas så mycket mer. Och ett tips ta aldrig någon förgivet, man vet aldrig när man förlorar den.

BILDER !!
IDag i hyllinge på pakeringen
 


IGÅR MIN ÄLSKADE BROR KOM MED SIN BIL OCH SKULLE SNACKA, OCH HÄMTA
NOVAS CYKEL SOM PAPPA SKULLE MECKA IHOP:P
MIN LILLE BROR MASSOR AV KÄRLEK TILL DIG



I LÖRDAGS FLIPP KVÄLL MED MIN ÄLSKADE BECCA <3


Life is hard when you are alone, share it with someone who cares about you!

Assså shiiit vad min dotter har börjat svära :/ hon säger jävla hela tiden till allt. Haha .. xD
Jaja sånt som händer typ. höhö. Mycket mitt fel är det ju. Så kan inte skylla på någon annan
men sen vet jag ju inte hur mycket hennes pappa svär i heller kan nog tänka mig att han inte är
så oskyldig i heller. Innan var jag duktig med att tänka mig för vad jag sa. Men inte lätt tänker inte på det
och när hon sitter och tittar på sin häst film SPIRIT så tar människorna fast hästen och då säger hon: Jävla människor ^^ , men det låter så himla roligt. Men så länge hon inte går och säger massa sånt på dagis och what a fuck. Så är det lugnt. :D Ska vara duktig idag har jag tänkt så blir att laga ostchnitsel och klyftpotatis med bearnesås. mumma. xD Och så blir det hoppa in i duschen med, och sen vet i fan slappa, har inget att göra idag. OCh super väder är det inte önska det kunde varit lite varmare och sluta blåsa då hade det varit perfekt.
Gott det hade varit att bara ligga och sola idag. Men det går ju ikke då. :/
Blir familia med kusin imorgon :D äntligen .. weehoo. Ska köpa skor thihi.. Och ska bli mysigt med lollos sällskap det var ju ett tag sen nu man träffa henne. För länge sen :P
Hoppas ni får en bra dag alla ida. Jag ska kämpa med att hålla mig vaken idag det är den dagens största utmaning känns det som  hihi. Puss på er

Vissa människor måste lära sig att man kan inte bara bry sig om sig själv, när man har ett litet annat liv
som vilar i sina händer.


KUNGLIGT

Hej håå, min älskade becca kom hit igår skoj som fan hon klippte nova så nu kan man se hennes ansikte igen :P
Sen Stack min sötnos man på fest. O ja o becca satt och hade trevligt och prata om allt mellan himmel o jord som det brukar bli =) Sen natta vi nova vid 21 tiden och öppna några öl, skit trevlig kväll gumman, tack för att du kom så jag slapp att sitta ensam, en kväll till. Du är guld värld. Idag vaknade vi av nova så klart xD tröttare än tröttast var vi båda två så vi åt frukost med nova och sen snacka ett tag innan hon skulle köra hem.
Sen när hon hade gått la jag mig och tänkte vila ett tag men somnade, nova tittade på tv och lekte o jag sov :P
Snäll mamma , men vafan är man trött så är man, vi drack illafall inte så vi blev bakis eller askallas. Kan inte riktigt göra det när jag har min tös hemma. Men nästa helg smäller det för då blir det kalas / fest i mörarp o ja , bror och kusin är taggade. Så man kan undra hur den kvällen kommer sluta. Och då är man barnledig så har inget att tänka på kan dansa o parta hela natten om jag vill . :D
Strax ska ja o nova gå och handla orkar igentligen inte men det behövs.
Hoppas oxå att min man kommer hit idag men tror inte han dyker upp om jag ska vara ärlig. :/
Hoppas fan oxå att han inte störde sig på mig igår, ja o becca fula oss lite med han igår på sms. :D
Har man inget bättre för sig så. Men hoppas att han hade kul ändå, för det hade vi xD
Tack becca för går dagen =) inga bilder på oss från igår men tar en som vi inte tog för allt många helger sen

HAHAHAH ^^

Kan lägga upp någon från busfabriken med när ja o danne var där med nova.=)


Suddig nej då :P Mina sötnosar <3

GLAD ELLER ?

KÄRLEK :D <3 Världens finaste ,
 du är underbar glad att du finns i mitt hjärta och att du tycker om mig så klart xD


Sicken dag.

Känns som man inte vill skriva mer i bloggen igentligen, men spela roll jag tycker om att blogga och även om jag byter blogg och aldrig lämnar ut dens namn så kan man hitta den ändå.
Just nu sitter jag och väntar på att becca ska ringa mig igen, hon festar men ville prata med mig snäll vän man har. Båda tycker att det känns konstigt att hon är ute och partar och jag sitter hemma :P Men ibland blir det så har ju allt min lilla tös denna helgen, Väldigt mysigt =)
Men nästa helg blir det kalas / fest så kusin o ja o bror lär parta ihop nice =D . Känns som det kommer bli tidernas brak fest :P haha. Och mina älskade morbrödrar :D Yeeyh =)
Och sen helgen efter är det midsommar :D super duper gött. Har man lite att se fram imot o på torsdag fira novas o simons födelsedagar. Men en sak jag ser väldigt mycket fram imot är att mitt hjärta kommer hit i natt, fattar bara inte hur jag ska kunna hålla mig vaken. Nu i kvälll har jag iallafall sett en film som heter : I spit on your grave, värd att se.. Tycker den bruden inte alls är psykad utan det hon gör mot killarna gör hon helt rätt i =)
Imorgon busfabriken med nova o hjärtat, så får ta några bilder och lägga upp sen.


You are beautiful in my eyes!!


F#ck of!

Att du inte kan förstå att dina ord inte intresserar mig , och inte du i heller. Det vet du mycket väl om själv , pucko. !!
Önska du kunde bosätta dig på en annan planet eller något, eller att någon låste in dig under jorden någonstan där du kunde sitta tills du rutna bort. Du är som en möglig ost inte lockande att stoppa i munnen.
Om denna störda människan bara kunde låta oss vara ifred, orkar inte mer.
Vet inte hur lång tid det ska ta innan jag smäller av, kanske inte precis bra om jag nitar dig den dagen då vi måste vistas i samma rum. Men jag hoppas VERKLIGEN att du åker in och att ditt liv blir till ett rent helvete.
Det har gått en så jävla lång tid nu, och fortfarande kan du inte släppa mig och låta mig vara i fred.
Och dina hot är som myggbett bara jävligt irriterande. Kom hit och visa dig i stället din kaxiga skit.
Trött man blir, vem fan tror du att du är igentligen ? MAFFIAN eller.? !
Du borde lära dig att synden straffar sig själv i slutänden idiot.
IDIOT.!
Försöka skada min familj kan du ju försöka med, kommer inte finnas så mycket kvar av dig sen.


Bestäm dig !!!

Haha, precis varit på mötet fett skoj o trevligt like always. Skulle ju igentligen till familia men trodde mötet skulle max ta en tjugo minuter som det brukar. Så missade bussen men det var nog fan lika bra ändå för fick en liten tankeställare hur jag skulle tatt mig hem , för man kan inte betala kontant längre på bussarna kunde köpt en biljett i tåg automaten på stationen när jag skulle dit men hur fan ska man göra när man ska hem. Becca sa att man kunde betala med kort på bussarna nu men hur fan funkar det. Jaja jag snurre maja får väl stanna hemma och städa i stället eller något. Fan osså. Ville ha mina vita skor på HM och sen gå in i skoaffären och handla sandaler och sommar skor till nova och en present. Och ja titta på fest skor till midsommar festen. Lollo jag tror nog fan att vi får ta det tillsammans en dag ändå. Haft svårt att bestämma mig tycker jag. ! :P Fan för att man inte har körkort i stället. Och måste säga en sak med saknar min MAN Skit mycket ^^ Och min mamma sa att hon ser fram imot att träffa den omtalade killen :D hihi. NICE.


BROR

Hej ja då är man upp, lämnat nova på dagis klockan 11 blir det möte på Af örk,, men rätt skoj ändå länge sen jag träffade rickard min handläggare. Han är så rolig och trevlig. Han blev lite sur att han inte fick komma när jag fyllde år haha.. Han är rolig han... Sovig gott har jag iallafall gjort kändes så i morse när jag vaknade av en puss i pannan av nova =D Man blir så glad av att vakna av lite kärlek, så lite som kan göra ens dag helt underbar.
Men hade en rälig dröm inatt , bara för att jag såg den jävla filmen igår helt säker på att det var därför.!
Men skiiit i dé , ! JAg vaknade upp iallafall idag så JAG LEVER :D gött ..
Idag blir det nog att dra till familia ensam :/ men ja så kan det bli ibland, jag orkar inte vänta fler dagar fast att jag ville åka med min kusin. Både jag och nova behöver nya skor. Så får åka dit själv, suck triiiiiist :/
Blev så glad igår när det knackade på dörren och min bror stod där o min reaktion vad gör du här ?
Tänkte hälsa på dig hade tråkigt hemma :D fick jag till svar. Åhh var så mysigt och trevligt att prata med han kändes som vi hade en hel del att prata om och jag är så glad för hans skull att han verkar ha hittat en riktigt go tjej och det känns så skönt att se han glad och lycklig. Det är han fan värld. Precis som han sa till mig xD haha.
Saknar våra tiden min älskade lillebror alla flippiga saker vi gjort , och specielt när vi skulle sno julgranen i vintras uppe hos mamma. Dom bilderna kommer aldrig försvinna från mitt huvud. Och när du var hemma hos mig var varannan dag, och när vi brukade festa tillsammans , Men du är fortfarande en så stor del av mitt liv och det kommer du alltid att vara även om du inte har lika mycket tid att träffa mig ofta. Men vem vet det kanske blir ändring på det. Måste ju få träffa din brud med ju. =) För jag är inte lika farlig som jag ser ut :D Bara ett intryck dina brudar verkar få hahah xD ÄLSKAR DIG LILLE BROR <3



SYSKONEN WUNDERLICH <3
haha mins du när du ville att när vi båda två har bil så skulle vi ha efternamnet uppe i rutan:P
Eller när du ville tattuera in efternamnet fast bara om jag också gjorde det xD


Pirate so brave on the seven seas :P

Skulle igentligen lägga mig nu, och tycker igentligen att jag har gjort tillräckligt många inlägg idag, men nej här kommer ett till :P Och rubriken ja : Miiiiiinnnn älsklings låt nu får ju verkligen kroppen att svänga haha.. xD
Nu i kväll blev det att se en film Piranha , jävla pirayor äckliga djur, och jag som själv har panik för att bada i havet konstigt när man har sätt för mycket hemska filmer om saker i vatten.. Åhhh... Skulle någon slängt i mig i vattnet så hade jag nog fått panik och skrekit tills jag hade drunknat. Pool är nog fan topp 1 denna sommar fast känns som det har varit det dom senaste åren. Glömmer aldrig när jag o mor o bror var o bada en gång, och jag kände något simma runt min fot och fick panik klängde mig fast vid mamma som en blodigel och drog upp benen och skrämde upp jonas som gjorde lika dant, nära vi dränkte mamma där, efter det höll hon sig på avstånd när vi väl vågade bada igen. Men tror nog fan att det är en av mina stora fobier. Vattnet måste vara helt klart, annars går fan inte jag i. ^^ Om jag så inte har någon att klänga fast vid då så klart då kanske jag vågar. :P
Nej nu ska jag sova skulle bara skriva av mig lite xD Puss och kram ses på stan ^^
Ps. Blir tyvärr ingen bild nu för jag är halv naken. Så ni får klara er utan :D


Grrrrr !



HIHI hittade denna bilden på min dator och direkt kom mannen upp i mitt huvud.
Asså shit i think i´m in love. Läskigt !!!!!
Men sjukt spännande och underbar känsla.
Önska bara att ja viste vad han känner för mig på riktigt.
I cant not believe it, I become completely crazy about you.
One day you´ll understand the feeling inside me ;)
Ska vi åka till stranden snart eller ? Haha..
Längtar tills Lördag <3 då vi kan ses.
När du lägger dina armar runt mig, och pussar mig
till och med när jag tänker på det pirrar det i magen.
Vad gör du med mig ? :D


Home

Så då var man hemma igen, syster o jag skulle ta i tu en stor hylla / tv bänk allt gick ju inte att skruva av så sa jag fram med sleggan :P Så gick hon och hämta en hammare. xD fan vad roligt det såg ut sen skulle vi flytta en byro men den hade fastnat i golvet en glass hade runnit under den sicket jobb, vi paja en kött kniv som gick av på mitten sen drog vi nästan upp golvet :P haha .. Ogud sicken dag , men det gick till sist, sen fortsätte syster så ställde jag mig och stekte hambörjare och gjorde pommes, riktigt bra lag vi är. Sen iväg slänga skiten på tippen o sen lämna mig hemma. Nu är jag helt seg men skiiit i dé ! Skönt att få träffa henne ett tag. Sen så har man snackat med daddy och han skulle hjälpa mig på måndag med novas cykel. ;)
Imorgon blir det möte klockan 11 på Af sen iväg direkt till familia med Lollo. Kände för väla med men tar det en annan dag bättre att sticka till familia om man har ont om tid.
Har oxå funderat lite idag, får ont i själen när jag tänker på att det är så lätt att bli sårad. Allt kan vända på två sekunder. Är så jävla rädd , nu när jag väl är glad mår bra och svävar på molnen. Helt plötsligt kan när jag minst anar det så kan jag falla ner i avgrunden igen. Tänker på så lång tid det tog för mig att bearbeta sorgen en gång, hur lång tid det tog att bli människa igen. Att jag skulle bli samma sofie igen kändes så långt bort. Sen när mitt liv var toppen men klart att det var en andra hälft som fattades, då kom du min prins. Och så vill jag att det alltid ska vara, det jobbiga är att man aldrig vet vad som kan hända. Har varit länge i sorgens land tar en evighet att ta sig där i från, Hälsat på jävulen några gånger med, men det är ju en annan historia.
Hur som helst tack syster för denna dagen och att du lyssnar och att du känner mig så bra. Tack för den varma kramen. Aldrig ska vi glida ifrån varandra igen syster ryster. <3 älskar dig



Här kämpar syster med att skruva innan hon går loss med hammaren xD
Skönt sätt att få ut all ilska på , tyckte vi båda två lika eller hahah !!


MAGVÄRK

Jaha kan dagen börja bättre eller först vaknar man o nova har kröpigt upp och lagt sig fast på min sida så jag har vänt mig och legar på det andra täcket som låg som en jävla knuta skit ont hade jag i revbenet. Sen upp fixa hennes massäck iväg och lämna henne på dagis för dom ska ju till stan på utflyckt. Sen hem o han inte mer än landa hemma så kom boxen i magen ja det kändes verkligen som en fete box. Nog kul lixom. :/ Jag vet fan inte vad jag gör för fel med min mage, alltid något. Så trött på det nu vill bara ta semester från den eller ännu bättre byta till en annan xD
Tror min pappa ligger och sover har skickat mess till han och frågat om han har lust att hjälpa mig att sätta ihop novas cykel en dag , jaja tänkte kanske ragga upp min lillebror så han kunde göra det han har ju lov o allt idag. MEn idag är hans första lediga dag så vågar inte riktigt väcka han, han vaknar väl inte förrens 15 eller något :P så får väl vänta tills dess. Ska ringa mor min oxå en runda och prata av mig kan behövas ibland och uppdatera henne om vad som händer /hänt här nere,  brukar hon vilja:P Syster ska ja med ringa och höra om hon är ledig idag. Kanske jag slipper vänta tills på söndag med att handla skor.
En sak till, drömde en helt underbar dröm inatt, :D kanske lite väl överdriven men den var hel nice. Me like. <3


You are everything I want!

Då har man varit med snyggingen och köpt novas cykel idag , fast tog tid innan han den efterlängtade människan kom hit för att han somnade om haha. Men fick ringa och väcka han. :P stackare. Inte lätt att jobba natt och sen ha på g med mig :P förstår om han lider mohaha HOST * ;)
Dom lila cyklarna var slut det var gamla utbudet eller vad fan kärringen sa, så fick bli en lika dan fast rosa. Och en fin cykel korg till det, tror hon blir glad ändå. Sen blev det en runda vid båt hamnen i råå mysigt. O sen hem o hämta nova och grilla o tvätta. Nu har nyss min kärlek åkt hem saknar han redan men är så glad att han brydde sig att jag mådde dåligt. Han har ett hjärta av guld det är jag helt säker på.
Måste ställa en fråga, ÄR detta verklighet?  För mig så känns det som en underbar saga, HAn har verkligen fått mig på fall, hoppas aldrig att han försvinner från mig. Han är som min dröm alltid varit, han är som min mamma sa att en riktig ordentlig kille skulle vara mot mig. Trodde aldrig att jag skulle träffa någon som behandlade mig så underbart. Jag önska att tiden bara kunde stanna där den är. Att min önskade framtid aldrig ska ändras. Skulle satt ett band runt hans arm som aldrig går att få av då skulle han ständigt bli påmind av mina känslor till han och han skulle aldrig glömma mig. Men nu är ju livet så här att det är en ständig kamp, men brudar se men inte röra jag kan slåss för han om det behövs. Med han kan jag se min framtid, som alltid känts som flera planeter bort. Men läskigt nog jag kan se den, den knackar på min dörr.  Jag skulle kunna hoppa upp påå han och berätta exakt jag känner för han, men det skulle ju kunna skrämma bort han för gott. Därför fortsätter jag hoppas att jag har tur att han blir min verklighet till slut. KAn vara jobbigt oxå att jag har barn men tycker att han tar det bra =) och nova är redan fäst vid honom. Och det var underbart att titta på när dom satt och spelade kort.
Jag säger det igen jag svävar runt på mina rosa moln och klappar änglarna på huvudet. Känner mig som galen och nykär. ^^


PLING PLING

Ja då har man nyss varit och inhandlat saker som nova ska ha med sig på dagis utflyckten imorgon =) tror hon kommer få riktigt roligt. Nu väntar jag på att min snygging ska vakna och komma hit så vi kan köra och inhandla novas fina cykel som hon ska få när hon fyller år eller naj på kalaset och det blir då en vecka innan hennes födelsedag för vi ska slå ihop simons kalas med novas, lättare så släckten är ju stor. :D
Glömde titta på hårfärg när jag var på ica får väl ta och göra det sen, fast tror det finns mer på city gross att välja mellan har för mig det. Jaja, Mådde kiss kass utedas igår , i psyket och i kroppen , lite bättre idag men kanske oxå för jag vet vem som ville träffa mig idag :D Men ja lite ont i magen har jag idag sen jag vaknade det går nog över när jag ätit sen. Har köpt korv och bröd idag med, tänkte ja o novis skulle grilla idag och sötnosen så klart om han vill och är kvar då. Känner att jag behöver ringa min mor idag med , saknar henne massor ju.
Och tror inte jag klarar en dag till utan att prata med henne. NU har det gått ovanligt många dagar sen vi pratade sist så jag tror nog fan att hon med tycker att det känns lite konstigt.
Idag har min bror sin skolavslutning. Önska jag kunde vara och titta på han =)
MEn man kan inte allt här i världen. Hoppas verkligen han nu när han får lov har tid att träffa sin favo syster lite xD


Vad gjorde väggen där ?

Känner mig så deppig idag vet inte varför almänt trött ont i ryggen och bröstet, och väldigt känslig har jag varit idag känns verkligen att man inte är på topp, försökt mysa och stå i så nova varit glad idag. Medans inom mig har jag bara velat beklaga mig till någon gråta ut. Få själv ligga i en famn och bli tröstad. Har märkt att min duktiga dotter helt plötsligt efter helgen har blivit annerlunda hon käftar imot skiter i vad jag säger och bara bråkar när jag ska natta henne, så har hon aldrig gjort iallafall inte med mig. Ja ska inte snacka skit om en viss person utan sanningen är att den har ett jävla dåligt inflytande som förälder. Och jag börjar tröttna så in i Helvete. Varför kan  aldrig något gå rätt till? Hur svårt skulle det vara att bry sig lite mer, än bara om sig själv? ...
Nej fan orkar inte änns prata om idioter , men det sitter som en F#cking blodigel i huvudet på mig. Tänk så mycket man kan hata och tycka illa om en människa. Önska att min dotter fick den perfekta uppväxten men det lär ju aldrig hända hur mycket jag än försöker. Tänk om man kunde byta ut en person vad bra det hade varit så mycket lättare allt kunde vatt. Nu ska jag försöka hitta en film att se. Så tiden kan gå lite så man kan lägga sig och sova så denna dagen försvinner.


Denna dagen kan verkligen kyssa mig någonstans, vill ta min dotter och flytta till en annan
planet så långt bort från skiten som möjligt.


kiss my ass because that's all you can see when I walk away from you

Rubriken hahahha, ja jag vet, måste ju trimma mitt självförtroende lite det börjar bli ganska lågt nu för tiden och det är illa, Mina bästa töser vet det, sofie är lika med bra självförtroende annars är det inte jag. ;)
Måste säga att jag saknar min töser Becca och Lollo mina änglar, Hoppas verkligen jag träffar dom i helgen. Känns som en evighet sen , eller ja becca träffade jag i lördags och fett nice saknar dig redan. Detta inlägget är till dom underbara flickorna som får mig på så bra humör lyser upp mitt liv, alla mysiga pratstunder och flipp och alla cp sjuka party helger ;) knäppa idéer vi kommer på snacka om att vi tre är så jävla lika inombords. xD
Känner på mig att denna sommaren kommer bli toppen, sola o steka och grilla parta , massa mys och bus. :P
Skulle bara kuttat av skinnet på min mage fettsugt mina lår och gjort en bröstförstoring så hade mitt självförtroende tillåtigt mig att gå i mina gamla vågade kläder, känns som den tiden inte kommer komma igen , ta bort alla bristningar med men ja jag är ju en stålt mamma så jag får väl stå ut med det, kan inte springa naken med er brudar på stranden, förrens det blir mörkt :P hahah.. Åhh jag vet vad som hade varit nice, en film kväll i helgen hade ju inte suttit fel alls. fast då hade becca fått ta med sig sin sladd till tv/datorn. Är ni på ? killarna får ju givitvis oxå komma. HIHI kan vi se skräckis när nova somnat. Måste köpa en badbasäng med som pada kan bada i och nya såpbubbler för tyvärr Pada, becca ni har ju nästan tatt slut på dom. Nova blev ikke glad på er :P haha.
Har varit nere och sätt att det är imorgon jag ska tvätta , fy vad trist. Hoppas förresten det blir fint väder imorgon så jag kan ligga och jobba på att bli brunare. Blev lite inspererad av kusin o hennes halv mamma, får oxå ta och gå och köpa hårfärg det behövs färgas om. Assså shiiiit detta inlägget blev lite långt :P Puss på RumpaH !

ÄLSKAR ER OCH ÄR GLAD ATT NI FINNS VID MIN SIDA ALLTID <3



God morgon :P

Heeej alla , nu är man vaken o faktiskt pigg haha, brukar inte riktigt vara det vid denna tiden, fick iallafall besök av min tös när jag precis hade lagt mig, Mysigt att sova sidan om henne igen =) Min lilla snutte unge.
När vi vaknade var hon ganska snabb med att säga att mamma dagis är inte stängt idag :D Hon skulle leka med emilia och beatrice. xD bästisarna. Idag har jag noll koll på vad jag ska göra, tror iallafall att det var imorgon jag skulle tvätta om jag mins rätt , får nog gå ner och dubbel kolla för säkerhets skull. Har fan fått en låt på huvudet. jack sparrow det är kärlek det, en låt man lätt hade kunnat ha samlag till HAHA. !
Fan vad livet är underbart nu, just det kom på nu att jag har vist lite att göra idag ska fixa lite med praktikplatser och skicka till en tjej som ska hjälpa mig. På fredag eller lördag tänkte jag sticka till bus fabriken med nova så blir åka dit själv med henne om inte min Man ^^ vill följa med oss. JA en sak till Znoosade klockan nog minst 4 gånger idag när jag skulle gå upp , är man trött då eller när man vaknar av larmet. Nu vill jag ha en puss ju åhh så är han inte här det är illa :D haha. Får ge mig själv en puss om det går hehe

I love the taste of your lips <3


Kärlek :)

Hej hopp , kan inte förstå hur någon kan få en att må så bra sväva bland molnen, man känner verkligen sicka skit killar man har träffat , och ja jag står för det j#vla idioter. Men älskar denna sagan o den känns mer och mer sann för varje dag. Han är verkligen underbar helt sjukt vad jag tycker om han, tror att han har förtrollat mig :P And i fucking like it.  Nu känns det helt skadat konstigt att man ska sova själv men det klarar jag , xD är ju trots allt en stor flicka nu :) hehe...
Igår stack ja o hjärtat o åt på harrys det var mega gott han är så söt, Kände faktiskt romantiskt :D hehe .
Sen gick vi en runda och snacka o sen såg vi BB finnalen tillsammans, Och jag kommenterar inte änns valet av vinnaren, då blir jag bara ilsk. Och det orkar jag inte nu. Var underbart att vakna upp sidan om han, jag behöver inte kanske sitta här och skriva värsta listan på alla fina saker som jag hittat hos han. Så säger sjuuukt UNDERBAR på alla vis. Så idag blev det mysig frukost tillsammans sen stranden o sen hem till mig, och vänta på att nova skulle komma hem. Mysigt att få hem min lilla tös med , men sött att vi nästan slogs om min söta MAN xD Blev pizza för oss tre idag gott, men äckligt varmt var det att äta där , uchh. Ps , har skit ont i mina äggstockar för hade det inte varit för att jag har p stav skulle jag ju haft min mens nu det känner jag onnnnnt. :/
Men det går väl över, jag vet oxå att den staven kunde spöka till i kroppen, så det kan vara den som flippar med mig. Men skit nu i det. Nu orkar jag inte skriva mer , är döds trött. Men har iallafall uppdaterat.
Ingen ny bild har jag i heller jävla mög kunde ju tatt en strand bild eller något men ikke så nicke jag har tänkt på det. Gott natt alla och hoppas verkligen min underbaraste kommer tillbaka snart nog, Jag vet vad kärlek är nu det är en vacker känsla men oxå jävligt skrämmande. 


Sommar

Tänka så gött det är med sommar, all känsla är underbar =)
Och sofie är på bra humör, väntar o väntar snart får jag mitt efterlängtade samtal Yeey .
Undrar vad som hända ska idag, kanske blir stranden så fall får jag har strumpor när jag solar,
:/ solade på balkongen nyss och har skoskav från i går som svider som fan när solen kommer på det.
Två feta blåsor fick jag, neeeej , men skit samma kan sola ändå , men mina stackars fötter pjohuu..
Känns som fjärilar i min mage förresten kan man må så här bra , kan man vara så här glad, kan man tycka om en person så mycket ? mycket som snurrar i huvudet verkligen inte van vid denna riktiga känslan. =D
Och nu vet jag hur andra känner , den känslan är ju underbar när man får känna den på riktigt. HAaaaah. :D
Sommar bilder idag ja.. Kommer två känner mig som innan när jag alltid skulle modella på mina bilden.
Men förr är inte nu och jag är så klart samma person men i ett annat skick. Tjockisss. haha


Då kan vi ta gammalt citat med : Se och lär jag är allt du inte är, titta och dregla för du kommer aldrig mellan dessa bena!
 Bara att glömma , du får mig bara i dina drömmar. xD

Kaxigt nej men sant. ! haha


Typ inte hunnit blogga :/

Men nu är jag här gott folk , ska uppdatera er om mitt liv :P
Hade en underbar fredag som jag trodde det skulle bli med min sötnos, Runda på stranden mys, sen träffade vi micke picke, och stoffe om jag mins namnet rätt tror det var det haha, körde runt och letade race men ikke så nicke sen ja like always snutarna över allt som en svarm parasiter xD
Sen åkte ja o MIN bara min sötnos hem till mig så ni vet rör ni så dör ni ^^
Tittade på tv och mös sen tog det så klart hundra timmar innan man somnade, sen upp vid 7 - 8 tiden och gjorde ve mig pussades gjorde jag oxå hehe :P sen ut möta upp nidde o becca , crille , jessica osså drog vi till liseberg
Fan vad kul vi hade i bilen upp lika kul hade vi där och känner mig kung att jag åkte allt inklusive Atmosfear Sicken känsla bättre än sex va det nog fan ta mig. hehe ^^
Sen hem alla döda i bilen jag o becca försökte sjunga lite men lät så där tröttande hehe, men vi försökte iallafall hålla stämningen upp men var inte lätt alla ville nog bara sova. Dom orkade nog ingentligen inte lyssan på oss xD men Skit i Deeé  =D
Sen donkan på vägen hem gott, o sen på Dirr när jag kom hem så hoppa ja in i duschen och gjorde mig redo för att möta snyggingen själv som kom hit altså inte jag då som det brukar vara :P
That´s it. Nu har ni fått lite uppdatering att suga i er idag , som myggan gjorde inatt på mitt ben satans kryp haha


PÅ väääääg xD jag o min älskade vän


ORGASM xD


Inga bra poser haha. I kö väntar på BALDER.. Becca + Nidde =) 

OCh jag kan säga en sak till fan för köer , kommer inte palla åka dit inom ett år iallafall.


FREDAG xD

Som man har längtat efter denna dagen haft underbart mysigt o roligt med nova idag på lekplatsen och ute på balkongen, nu är hon lämnad hos sin pappa och här sitter jag lyssnar på musik dricker ett glas cola , känns helt ovant att dricka en barnfri helg :P men får väl gå.. Snart kommer min gulliga prick hit. Får se vad vi hittar på ingen aning än tror inte heller att han vet.. ^^
Huvudsaken är ju att denna mysiga sötsak kommer hit. ;)
Och oja jag har solat idag, men inte så länge ,  nova tyckte det var trist att jag skulle bara ligga och steka.
SÅ blev upp och busa med henne i stället. Och ja novas nya favorit låt Loca people går och sjunger what a fuck hela dagen :P För flicka det, Tror hon kommer bli precis som jag när hon blir stor, redan nu är vi ju så lika. Och novas ord : mamma snälla kan vi inte dansa o vicka på rumpan xD
Många pussar på denna dag , och ja det kanske det oxå blir (K)


Hejhåå i det blå :P

Ibland blir det bara allt för svårt att komma på en rubrik :P
Men idag har det vatt familjedag =) det gillas efter dusch och frukost promenerade ja o min lilla tös
hem till systers familj, Nova lekte med kusinerna och hoppa stuttsimatta jag drog fram badenbaden stolen när solen tittade fram. Så mös jag o simpan där tills alla barn helt blötsligt skulle ligga på mig så flyttade mig till studsmattan tog ca fem minuter så fick jag sällskap av alla Så jag o tobbe chilla sen och ungarna hoppa.
Sen kom så klart min älskade syster hem till jobb så drog vi till väla shoppa litta, :P O köpte hambörjare till ungarna drog hem till dom och så fick vi vuxna äta grillat åhh vad gott det var. Ohh vist fan emma min vän jobbade på mc donalds idag så hon kom och gav nova en glass så gulligt av henne. :)
Sen nu nyss kommit hem lagt nova och här sitter man sällan.. xD skit ont i magen med började fundera på vad allt jag har ätit idag så jag nån gång kan komma på vad det är , men alltid lika svårt.
Men kan ju vatt sen frukosten smör tex, eller två slevar potaismos som jag snodde av novas lunch.
Ingen aning, men en sak vet jag
DET ÄR FREDAG IMORGON =D  =D  =D
Och menas med barnfri helg + mys + Liseberg + mys igen kanske :P
Blir nog inget festande konstigt nog brukar ju passa på när jag kan. :/ nu låter jag som en alkis haha.
Folk får tro vad dom vill om mig, det har jag aldrig brytt mig om.
Men man vet ju själv att skulle någon säga något högt om mitt liv, Behöver jag säga vad som händer då nej igentligen inte alla vet ju redan att då SMÄLLER det Mohhahha.
Som jag sa igår jag är inte elak , men alla har vi väl en jävul i oss. ;)
 Och jag skänker en god tanke åt min Sötnos som ska jobba och slita i natt när jag har min skönhets sömn. xD


Ett sent inlägg som är ett måste :D

Ska sova jo jag vet , men haft besök ju ikväll =) Helt sick vad glad en människa kan göra en.
Nu vet jag helt säkert hur det känns när man har fjärilar i magen ;)
Känns lite som allt är en underbar dröm som man verkligen inte vill vakna upp ur.
Men man ska ju inte ropa för högt , Alla drömmar blir inte verklighet.
Men hoppar runt på rosa moln just nu och klappar änglarna på huvudet. xD
Din tur kommer den med har man ju fått höra , och nu hoppas jag att den är här.
Önska timmarna inte gick så snabbt, man vill bara stanna klockan när man är med dig. 
Puss på denna dag ännu en gång. 
 


Synda är livet*

Heej hopp då har man varit i staden och kört bil, duktig man är =)
fast gjorde lite ont i kroppen när min körlärare sa att mins du det långa uppehållet du hade , hade du inte haft det så hade du haft ditt körkort för ett halvår sen :/ O fan ta mig själv.
Men jaja man ska inte hänga upp sig på gamalt. Nu är det nya tider nya tag , nytt liv skulle jag ju börja leva efter min födelsedag ju så får fortsätta med det. Tänk sjukt ändå 21 år inte längesen man var 15 :P Då man körde moppe och festa ihjäl sig sprang runt i ekeby som idioter. Ja det var tider det. haha..
Vad ska man göra nu jo jag ska fan sitta och steka  lite på balkongen tråkigt nog blåser det ju lite , men det får jag väl stå ut med allt kan inte vara perfekt, och på tal om det skulle jag ju igentligen inte direkt hem från stan enligt planerat men planer kan lätt spricka . :/
Får trösta mig själv med att synda som fan idag röka många cigg dricka coca cola äta skit mat.
That´s it hahhha..


RSS 2.0