Bh: aaaarnaa :)

Idag gick jag upp halv åtta gjorde ve nova och så fick nicklas köra och lämna henne på dagis för att jag skulle tvätta. Och jag säger bara fy fööör att missa tvätte tider , jag hade två veckors tvätt att tvätta idag och jag säger bara det var sjukt mycket kläder. Och sen hinna få allt tort där nere på den korta tiden,, aa neej det går inte så fick hänga upp allt i lägenheten känns som man bor i en klädesbutik nu, Jag har nog inte tänkt på att jag har så mycket kläder föräns nu :P haha men alla är ju inte mina som tur är xD

Sen åkte ja o mannen ut en runda till familia och åt och sen vidare till stan och gjorde några ärenden.
Sen tillbax till bjuv och snacka med hon nere på bjuvsbostäder om lägenheterna jag har sökt , och där är en som vi verkligen vill ha och jag har sjukt höga poäng men den ena lägengheten som jag verkligen vill ha borta vid min syster ja så klart så är det skit många som har sökt den och jag ligger som tvåa på den, för där är bara en av alla dom som har sökt som har mer poäng än vad jag har. Så om dom tackar jag så är det helt kört. Och då blir jag förbannad för jag vill inte ta en annan bara för att för då försvinner alla mina poäng och jag kommer få börja samla från början igen och kommer ju då att hamna i botten skrapet av alla som vill ha dom poppis bostäderna. Så ja vaaaa faaan ska man göra. På måndag får jag reda på hur jag ligger till när det kommer  till den. Men annars så ska vi på visning på en annan så länge. Men ja ingen trädgård där ju.. Och det vill jag ju verkligen haaaa. Åhh vad jag vill , jag känner mig som ett litet barn :P STARK vilja !!! vill jag lova.
Imorgon är det onsdag och det menas med att det är skola för mig, mattelektion örkk.. men det är bara att stå ut, 1/5 timme sen får jag ju gå hem igen. :)


Inte gjort mycket !

Alls idag men mödravården idag , så nu ska man bara invänta att jag gått 18 veckor sen blir det ultraljud :D Jippi =).
God middag lagade vi idag med mums, Och tittade på björn bröder fan vad jag älskar dom älgarna i den filmen när den ena ska gissa vad den andra ser,
- Jag ser något med bark!?
- TRÄÄÄD.
-Jag ser något grönt !?
- TRÄÄÄD.
- Jag ser något....
-TRÄÄÄD
-Det räknas inte !
- Joo
-Okej min tur ja...
-TRÄÄÄD!!!!!!
- Vi leker en annan lek i ställer !
hahahhah xD Haha var bara tvungen jag kan ju inte lägga upp video klipp i min blogg. Riktigt ruttet faktiskt.
Så ytterliggare en gång funderar jag på om man kanske skulle ta och byta blogg sida.

Nu har jag iallafall sett Big brother ;) Nu ska jag ge mannen en puss så han håller käften någon gång, Älskling , älskling, älskling , gulleplutt, hallonpaj.. Tror inte att han gillar när jag sitter vid datorn för länge hahha ... too bad.. Men ändå all kärlek till han och Nova <3

Underbar helg *

Amayzzzing.
Nova blev nyklippt idag, sen busfabriken nästa och sen efter några timmar där så blev det vidare till mc donalds. Sen hem betala räkningarna 9 och tre andra siffror efter det , hmm jaha det var det csnet som gick direkt haha. Men ja va fan gör man, sjukt altså, men betalar ju oxå av mitt förra csn lån så därför det blir så dyra räkningar nu för tiden...
Melodifestivalen har vi oxå hunnit med att titta på =) Och jag dricker smultron cider i fin glas, ( alcoholfritt) så nära fest man kan komma ju... Saknar jag den tiden? Ja det gör jag och det trodde jag faktiskt inte att jag skulle göra men tanken på att jag trodde jag var klar med allt sånt där , men det kommer jag nog aldrig bli... Det var ju mitt sett att ha en hobbie på haha.. xD Men thats life. Och man får lära sig att leva med det.
Som jag sa till pada att om ett ca ett år är jag på partyt igen :P så han har något att se fram imot kanske hööh.
Nej men blev lite depp när jag läste att så många skulle festa idag som jag känner.
Men jag får dricka min alcofria cider och pussa på min familj, Nova håller på att decka i min säng nu tror jag , hon sa något om att hon skulle bara vila men sova ville hon dock inte än.. Men ja vet ju vad det lär leda till haha.. MEn är det helg så är det, får bara lyfta in henne till sin säng sen när vi ska sova.

Sen vet jag faaaan inte vad det är med mig och mina gravid hormoner, tycker inte alls om att mysa och pussas längre näää jag försöker gärna slippa.
Och jaha nu börja det nog någon fest hos grannen med... Sluta festa folk och tänk på stackars mig hahha eller neej jag vet väl det inte är någons fel att vi åkte in och tog ut min p stav och pirra på som två kaniner.

Men ja puss på er, och en fortsatt trevlig kväll / natt önskar jag er alla med hälsningar från lilla bjuv ;)

Min stora tös är inte liten längre xD

Oj vad åren går, känns som det inte var allt för länge sen du var nyfödd och låg i min famn.
Nu är du stor kaxig, vill inte ha mammas hjälp , låter mig inte gå in i ditt rum. Smäller med dörrarna när du är förbannad och gör uppror. Lite tidigt kanske ? :P hahah. Och dom vuxna orden till tilltalar mig med.
Och kan inte hålla mig för skratt när du säger : Lugna ner dig nu... hahha. Jag vet inte vad jag ska ta mig till med dig det ända jag vet är att jag älskar dig så mycket och kommer aldrig släppa dig.
Åren kommer springa iväg snabbare än vad jag vill, men jag kommer aldrig låta dig flytta hem ifrån och jag kommer nog vara den jobbigaste mamman i världen och hålla ständig koll på dig. Jag kommer ge dig en Iphone så jag ständigt kan logga in på datorn och kolla upp med Gps vart du befinner dig :P haha låter sjukt. Men är man mamma så är man hahha...
Och nu ska du snart bli stora syster och det är det ända du pratar om att bebisen inte ska få sno dina leksaker haha. Nej men du kommer att bli en bra stora syster det vet jag ;)
Älskar dig min lilla flicka som inte är så liten som jag vill xD <3


Orkaaar fan inte.. Suck !

Först mår jag skit för att jag inte kunde eller FICK åka upp till mamma. Stör mig som fan. Ledsen :/
Och sen förbannad för att jag fick ett samtal o dotterns pappa ska åka iväg i några veckor o jobba i NORGE....
Jag vet inte vad jag ska säga, är så jävla lack nu...  Att jag alltid ska få ändra mitt liv hela tiden för att det ska funka för honom... Så jag hoppas han är nöjd nu.

Nej nu ska ja gå ut och ta en cigg och invänta BB men ändå en och en halv timme kvar tills det börjar..
Ska ge min man en stor go puss nu oxå =) <3
Ps. sorry att jag inte lägger upp så mycket bilder nu för tiden. Har inte orkat ta några.

Varför går dagarna så fort föööör ?

Haft en tipp topp helg med hjärtat men nu är den sluuuuut.
Vi har varit och tittat på bio idag det fick bli Safa house, värd att se? njaa finns nog bättre filmer att se på bioduken. Ganska bra men mycket dryyg. Men mysigt ändå.
Plus att vi träffa Micke picke, Emil och pada på bion innan filmen börja men dom skulle se Hamilton. Men det var skojsigt att prata med dom för det var så länge sen man träffa dom, och specielt pada, min maskott som jag brukade säga eller ja o becca hahha :P
Nej om man skulle ta något att äta och sen nanna kudden. Måndag imorgon Lov från skolan men menas oxå med att novis kommer hem =) myyyyss. <3

Jag klarar mig bra med dom jag redan har i mitt liv.

Igår var en super duper bra dag och det har jag glömt skriva om.
efter att lillfisen hade åkt i väg till sin pappa, så åkte ja o mannen hem till min kära syster där vi satt och snacka lite med henne när hon bakade med kevin. Sen åkte mannen iväg till sin vän och jag fick tid att umgås med min syster själv. Skönt att få prata ut med någon som känner mig så bra , och någon som verkligen stöttar mig och förstår mig i hur jag tänker och känner. Och som verkligen förstod mig frustration.
Sen bjöd hon på god mat , mumma med kött älskar det. finns inget bättre än löbiff. =D sofies älsklingsrätt sen man var liten. Sen blev det att vi såg på The voice och mannen kom förbi en runda och snacka och chilla sen rulla vi hem. Kommer hälsa på min syster snart igen för fan vad jag har saknat tiden med henne. 

Ps. saknar min mamma med som faaaaan , men hon är för långt bort. Annars hade jag allt hälsat på henne varannan dag minst. :P 

Och idag så har vi bara tatt det lungt sov länge !!! Och det behövdes kan jag tala om. 
Sen drog mannen och jobba en runda och sen hämta upp mig så åt vi graffitti på väla :) Mums. :) 
Och på max har vi med varit och handlat lördags gott, popcorn och fruktcoctal till glassen. 
Så blir äta gott mysa med min favorit och titta på melodifestivalen :) 

Och sen om syster o hennes kille behöver hjälp med att komma hem från stan i natt så ska vi köra och hämta dom. Dom pinglorna är ju ute och roar sig. ... Känns som den tiden är så jävla förbi för min del. Och nästa chans är allt för långt fram haha... hoppas dom har roligt iallafall och partayar för mig med :P 
 

Livet blir bättre -

Mannen är hemma nu iaf.
Jag bad han komma hem så vi kunde prata , och jag vet hur glad han blev.
Tror inte att han var berädd alls på det.
Men det är bättre nu, jag får gå vidare fast att jag inte velat eller för att jag varit rädd för att göra det.
Livet går vidare ju.
Nu blir det titta film och sen sova. Imorgon är det fredag och det menas med att denna helgen ska lillskruttan åka till sin pappa vilket känns jobbigt. Men jag kanske behöver det ?! Får se vad som händer i helgen.
Saknar min mamma sjukt mycket det är iallafall det ända jag vet just nu. <3
Känns som en stor bit av mitt hjärta är borta väldigt långt borta :/
Älskar och saknar dig mamma <3

illlllskaaaa!!!

Fan vad förbannad jag blir, mina problem är mina , INTE DINA... Sluta blanda dig....

Jaha, då var det sagt och gjort....

Tänker inte skriva massa om detta här mer än att jag är riktigt trött på otacksamma människor.
Och då får det blir en pause och det är lika bra det. Nu får jag mer tid till mig och min dotter. Och bara nu har vi hinnit mysa och prata hur mycket som helst.
Och förutom allt som har hänt idag så är jag så jävla rädd jag med, men inte på samma sätt.
Jag tror att jag är mer rätt för att när nummer två kommer så måste jag gå vidare på riktigt.
Släppa allt gammalt man har hållt kärt , Det känns i hjärtat och hur ska man kunna berätta det för den man älskar och lever med.
Det kan bli så fel, så finns inget som är svårare än att prata om det. 
Jag trodde att jag viste precis vad jag ville, men nu när dagarna börjat gå så finns det inget annat i mina ögon än rädsla som man kan se. !   Sen är jag rädd för dom två besluten jag bara kan ta, för hur jag än gör så kan det ändå bli fel och om man vill två olika saker hur fan gör man då. Ja jag vet det låter inte som något annat än beslutsångest i mina öron i heller. Känns ibland bara som att jag har gett upp mitt eget liv för längesen. 
Och mitt hjärta slits åt två håll. 
 

Om man kanske skulle ??!

BLOGGA !!!!!! ohhh jaa.
Idag känner jag för att skriva lite , det bara kom nu efter att jag har läst kusins och Beccas bloggar.
Kanske inte ska skriva exakt som jag gjort på fb , men inte roligt alls med alla satans sjukdommar.
Tycker synd om min MAN och min DOTTER , och just nu ligger hon avdeckad i sin säng. Trött som bara den.
Feber hosta och halsont och utslag. :/ Men tur vi har fått hämtat ut mediciner nu och påbörjat kuren.

Alla hjärtans dag är det idag <3<3<3
Mysigt, tänk att det alltid känns som tiden går så fort. Känns inte längesen det var alla hjärtans dag ju men ja ett helt år sen är det ju nu. Och då firade ja och Novis själva och lite tillsammans med hennes pappa.

Men  tack min fina älskling för Dom fina blommorna och Det var gulligt att Nova oxå fick av dig, det var nog den bästa alla hjärtans dag presenten jag någonsin fått , att se min dotter få =).
Och ps. igår när nova var på dagis så fick jag ett riktigt fint hjärta som hon hade klippt ut och skrevit. Älskar dig mamma =) Jag har världens finaste familj man kan önska sig faktiskt.
Jag vill skicka en alla hjärtans dag kram till mina föräldrar, syskon , vänner och släckt med. <3 Älskar er.

Deppig till max!

Det är vad jag är. Sjukt jobbigt är det oxå , för att jag vet varför jag är det.
Men bara för svårt att förklara för någon hur jag känner och tänker.

Oj då sex dagar sen:P

Glömmer helt bort BLOGGEN ju.. Opsss
Men allt är bara bra med mig, ska försöka hitta insperation med att börja skriva igen.
ja kan där imot meddela, att jag mår sjukt ILLA hela tiden. Denna lilla krabatt är inte snäll alls. xD
Letar annat boende gör ja o Nicklas med nu för fullt. Vi vill ha vårt eget och så klart större =)
och gärna gräsmatta. :)
Annars händer det massor hela tiden, men orkar bara inte skriva allt här.
Måste ta mig tid till att ringa och prata med min mamma som jag inte änns har gjort på länge. Sist var när jag skulle berätta att testet visade att jag är gravid.
Men ja nu orkar jag inte mer, trött i stort sett hela tiden, och spy färdig.
Har köppt hem åksjuke- tabletter så hoppas det hjälper.
HA en fortsatt bra kväll. Strax hoppa ner i sängen. Skolan imorgon suck...

Kanske ändå inte. !?

Tror kanske inte ändå att jag är redo att släppa min blogg. Funderar på att kanske starta en annan, hm vem vet. Ska allt fundera lite till på det. Idag så fick vi fixat älsklingens bil i min morbrors garage , sen hämta novis o ut i ekeby hämta släp och sen vidare till Ikea. Nova stannade kvar ute i ekeby hos Älsk föräldrar haha.
Så vi fick köpt min fina soffa =) Och så kom lillebror dit och hjälpte till med att bära in allt i släpet Ps. vi åt många korvar oxå innan vi åkte där i från, det är ju ett måsta !! hihi.
Sen hem lasta ur soffan och sen lasta in den gammla som skulle slängas.
Så nu är det så mysigt i vardags rummet tycker jag, känns helt rätt. Sen imorgon ska jag o Mannen efter skolan dra in till Bjuvsbostäder och fråga lite om en 3:a som vi har hittat och bättre kan det inte bli när det är på första våningen i heller. Jag vill inte bo högre upp , och trädgård hade ju varit helt nice så får se hur det går.
Nu blir det slappa i bästaste soffan men bästaste mannen innan säng dags. Kramisar.


RSS 2.0