wish you were here

Fy dagen började med huvudvärk, o skit ont i nacken, och jag har fortfarande ont där. :/ Men det var ändå mysigt att vakna sidan om nova, tror hon har gått in till mig inatt eller riktigt tidigt imorse. För när jag vaknade låg hon sidan om mig o sov =) det är kärlek. Och ja helgen slut så lämnade novis på dagis och gick till 4y. Där var ju skit tråkigt idag ingen jessica o sötnosen syntes inte till. Sen fick jag ett sms på vägen hem från denna sötsak men då var jag redan halv vägs hemma :/ . Men fick hembesök istället =) Mysigt fast att jag var lite nervös. Men sånt som går över. Hoppas jag får se dig imorgon igen :D. Men det tror jag nästan ;) Har pratat med min underbara vän i dag med i luren tack gumman för att du fördröjde tiden när jag var där. Idag har jag iallafal börjat med bantningen igen. lika bra tycker jag, shit sommaren kommer ju allt närmre o jag vill gärna inte få panik när jag måste visa mig i bekini. Men har en känsla av att jag kommer få det ändå. Jag tror det blir att se något rederi avsnitt ikväll. Sen får jag hoppas på att jag sover bättre i natt och inte vaknar imorgon och har ont någon annan stans.


Smile

Tycker faktiskt det är skönt att det är måndag imorgon, inte för att nova måste till dagis (fast att hon tycker om att vara där ) Utan för att få träffa en viss filur på 4y imorgon, ska bli intressant me like =D någon dag i veckan får ja ta bussen ut till väla för att promenixa till rusta, ska köpa färg. O vad man önska att körkortet var färdigt o att man hade bil så mycket lättare det hade vatt då. Men jag får bita i det sura äpplet och ta mig ut där på egen hand. Systers familj är magsjuka så vågar inte fråga henne precis , vill inte råka ut för att bli smittad.
Och det känns bra att säga ny vecka nya tag. Och ser fram imot nästa helg ;) då blir det ös med min bästa vän


Nova helg

Skönt att jag har fått träffa min underbara vän igen efter vårat break, men gumman aldrig utan dig igen. Allt skit vi gjort o alla party minnen o alla soft kvällar i min soffa allt skratt ja listan den kan bli väldigt lång. Glad att ha dig tillbaka i mitt liv igen <3<3
Helgen har varit händelserik, tandläkarbesök med nova, besök hos syster, besök av min älskade becca, Och idag en runda på lekplatsen , träffa en gammal vän o hennes dotter, besök hemma hos min far med god mat och skratt. Melodifestivalen med novis <3 Och mysiga sms från en viss kille =) My life is just perfekt. Och det har varit så skönt att få tillbringa denna helgen med min tös, och ja jag höll på att glömma fick klippt novas lugg så nu är hon tjusig igen <3

Du är värd all kärlek på denna jord, och jag kommer vara den som du kan lita på.
 För min kärlek till dig gumman är obotlig.


I am beautiful and I know it

Heej hopp, idag har inte dagen bjödigt på så många händerlser precis.
Men har varit skönt att vara ledig och vila upp sig lite grann,
Imorgon ska ja med nova till hennes första tandläkarbesök det kommer
nog gå bra, hon har redan visat här hemma att hon ska gapa stort och visa
tänderna :P hihi.. bra med träning. Ska bli skönt med helg nu, och på lördag
blir det hem till pappa min och hälsa på för nova har inte träffat han på länge.
Så ska bli roligt och mysigt. Idag pratade ja med becca med i luren hon ringde,
blev så glad över att höra hennes saknade röst. Önska bara att vi kunde träffats
i helgen men inte lätt när det finns massa planerat. Men längtar som faan till
nästa helg då smäller det Becca hjärtat mitt. miss you best friend.


haha

Drömde en sån underbar dröm inatt , och idag då när jag var p 4y så träffade ja den personen som jag hade drömt och fatta att jag sa det till han , pinsamt xD afan . ! Men men gjort är gjort haha, han verka tycka det var roligt ialalfal, så nu vet jag vad han heter :P o hur gammal han är =) Osså va han snäll och körde mig hem senare så jag slapp gå ;) hehe, nice . Men ändå fan varför berättade ja att han var med i min dröm oshit, känns som jag framstår som lite kriayssiii ^^ men skit i det livet är för kort. Nu ska ja iallafal ta en cigg och sen försöka sova har huvudvärk. Har redan slängt av mig kläderna och glidit ner under tecket. Men kan inte sluta fundera xD fast jag vet att jag inte lär somna kommer ligga och tänka på detta hela kvällen känns det som.
 
Ny duschad sofie , osminkad o inte ve gjord. Med andra ord helt äkta! ;)


sicket ljus


Har fått ändrat mina tider på 4y så idag började jag kl : 9 istället bättre för min del hinner mer på mårgonen då tycker ja, bara för att jag är så seg o morgon trött :P Idag såg jag han igen två gånger till och med. =) Blev lite nervös och tyst när han började prata. :P hel skadat. Jag kommer säkert aldrig få reda på vad han heter :) om jag då inte frågar han men det vågar ja nog fan aldrig haha. Helt slut är ja i kroppen nu iallafal, men skönt nu behöver jag bara gå dit imorgon med sen är jag ledig till på måndag =D sweet.! Sen en sak till jag har fått mindre rumpa :P haha tror det är allt gående som börjar synas ^^


Jag är den jag är!

Idag fan segare dag finns inte
, upp fixa till mig skulle upp i god tid tänkte
 jag för att slippa stressa och så skulle jag
 hinna äta men ikke, snosade klockan lite
 för många gånger så det blev stressigt ändå ,
 på 4 y dött som vanligt fast bra att jessica
 mådde bättre och kom dit =) så man
 hade någon att snacka med efter man
 hade tittat igenom jobb sidorna.
 O ja i kväll sökte jag ett jobb som jag hade hittat idag.
 Får se vad det leder till , har säkert inte tur som vanligt.
 Fick ett sms ida med från en viss person och hoppades
 att det skulle va något annat personen hade på hjärtat
men otur för mig ytterliggare många gånger. Det var så
klart bara cigg personen ville ha. Men nej orkar inte
 låna ut cigg allt jag är bra till.. typ . Nu ska ja sova
 med, 4y imorgon med.. Blir så trött bara jag
 tänker på att jag ska gå hela vägen dit
 och bara sitta och sen gå hela vägen hem. ååhh ! It´s sad.


Toppen

Ja man kan allt kalla att jag är på toppen humör idag, fick sova ut lite hos syster gick inte upp förrens halv elva så det var gott. =) kanske därför jag är lite pigg. Sen stack ja o syster till åstorp o hämtade hennes vän. O körde hem henne och sen så åkte jag hem duscha ficka till mig. =) ska till min pappa today äta go mat o annat gott sen tv mys med big brother så klart. Ska bli gött att få träffa pappa o jonas det var ett tag sen man fick träffa dom. O specielt lillebror som aldrig har tid nästan haha  =) Tack syster för en underbar och trevlig helg hemma hos dig.


Bra helg

Varför , varför , varför, så lång tid nu som har gått och ändå kan jag inte släppa dig, kan inte glömma, orkar inte gå vidare. Orkar inte behöva bygga upp något som man inte vet med någon man inte känner. O aldrig veta vad det leder till.. O varför måste detta va så deppigt. Du är så nära men ändå så långt bort. Vill att du ska vara hos mig. Du är en stor skit men jag tycker ändå om dig oehört mycket fortfarande.. It´s hard , but true. ! You make my head spin round , round.. Nej nu blir ja så deppig , fan inte meningen alls. 

**************************************************************************

 Från en sak till en annan:  Igår stack jag iallafal hem till syster umgicks med dom =) nanna kvar. Och sen idag så har jag o syster varit på xxxl lutz eller vad det heter i malmö skit fina saker men vissa ska man nog ha super fet fet plånbok för att kunna köpa, men ja o syster gick där och drömde och sa ååh billigt billigt. :P Sen stack vi o hämta toppe på hans jobb och drog och käka pizza i hbg för dom hade barnvakt. Osså har vi sätt melodifestivalen =) Imorgon blir det hem till pappa o bror min o äta tacos och se premiären på big brother med daddy =) nice. Skti bra helg älskar det.  

My other half <3


kallt vill ha värme

Fan för denna kyla , varför ska det vara så svårt att få lite sol o värme istället. ? Det är cp kallt i min lägenhet med , det gillas verkligen inte alls det som hade börjat bli så varmt o gott i min lägenhet den senaste tiden så vips tillbaka på ruta ett igen  :/ faaan. Blir det snart att vandra o hämta nova på dagis o sen vika tvätt o städa. Fan vad gött det skulle vara att träffa en kille börjar kännas tomt utan , vill ha en juu en dunder snäll någon som inte tror att han är bossen , någon som inte lyfter näver, någon som inte spelar kung. Någon som förtjänar mig iallafal, och ja definitivt ingen tönt , mes o psykopat! =) o ska gärna ha kommit en bit på livet , då hade jag varit hel nöjd=)


Segt

Inatt vaknade ja några hundra gånger känns det som. :/ Vaknade första rundan och kände mig helt pigg och utvilad tittade på mobilen och upptäckte att klockan var 00.20 Nej kul ju har bara sovit två timmar, så det var bara att kämpa med att somna om hela tiden. Och inte lätt med min jobbiga hosta och novas jobbiga hosta. Men imorse gick jag upp 07 gick in o frågade nova hur hon mådde idag såg att det inte var något mer än hostan, så klart ville hon till dagis och inte vara hemma. Så jag fick gå o fixa till mig och sen tog vi på oss och vandrade till dagis. Sen gick jag vidare till 4y , var där en kvart tidigare än vanligt, men det gjorde inget för då kunde ja gå hem tidigare med :P Efter att jag hade suttit och letat lite jobb så orka ja inte mer tog en cigg och snacka med en kille som såg super bra ut ;) och var enormt trevlig. hihi, som oxå hade barn i samma ålder som nova. Men han hade jobbe kläder på sig, hoppas verkligen jag springer på han igen. För ingen aning änns vad han heter duktigt störigt sånt.


Ångest

Dagen igår va inte alls rolig, nej fy mådde skit dåligt sov vakna kämpa mig själv till att sova tills jag skulle vakna o må bra, klockan 18 vaknade ja o mådde fortfarande piss. Tog på mig fixa till mig och gick o handla, åt occh glodde på film och va helt dö. Ja skojjar inte klockan 21 så var bakfyllan borta. Kroppen värkte o det gör den fortfarnade blåmärken lite överralt på ryggen och benen. Så ångrar verkligen att jag stack till stan. Även fast att jag mår bra idag så har jag ändå fet ångest att jag drog ut i lördags. Det var roligt att träffa en viss brud och dansa med, men gårdagen och dagen idag har allt snurrat i mitt huvud´. Skit jobbigt känns som att jag inte är redo att hålla kontakt varje dag eller att umgås för ofta. Får bara upp en bild i mitt huvud på den där natten jag försökt förtränga. Och har grubblat på en sak som du har sagt olika, två gånger men inte samma. Skit samma hur som hälst så känns allt så fel, orkar inte grubbla på det mer. Eller änns bli påmind om det. Glad alla hjärtans dag på dig iallafal<3, hoppas du förstår vad jag menar har verkligen försökt blunda o glömma. Men varje gång jag öppnar mina ögon så ser jag det framför mig. :/  Jag behöver mer tid förlåt


Utvilad.

Yes skönt det var att få sova ut , men är duktigt trött på att vakna mitt i natten med den hostan, den har fått mig att kräka nån gång men det jobbiga är att jag inte får någon luft vaknar upp med ett ryck försöker få luft men varje jävla gång är där något i vägen i halsen. Fan får panik. Nova har med vatt med om när det har hänt mig någon mårgon och jag har börjat gråta och hon har sagt mamma ta det lugnt. Blir bra sen. ÅÅh nu fanns det ingen hemma när det hände, tänkte bara tänk om något hade hänt. Ja i för sig bättre om det hade gjort det när nova intte är hemma. MEn om jag hade dött så hade fan jag legat till på måndag utan att någon hade märkt något det är rätt skrämmande att veta. Folk bryr sig ju inte så mycket så , det hade blitt så. Vet inte vad jag ska hitta på idag blir nog hem till syster o kanske billesholm senare får se. Och ja det känns sjukt tråkigt det som hände mellan mig o en person. Kommer kännas tomt och konstigt utan dig. Men vet inte vad jag ska göra och hur jag skulle kunna glömma det du gjorde. Så väl lika bra att låta det va som det är redan. Ja måste kunna lita på dom jag umgås med till 100 % :/


Dagen före helg

Halva dagen idag har ja varit mega trött sen orka ja inte mer stack och hämta nova tidigt på dagis och gick o handla. Sen väl hemma med nova så kom min energi super snabbt , diska , laga pannkakor .. Busa som satan, fy vad roligt ja o nova hade. Nu ligger och sover och vi ska va lediga imorgon så blir en underbar hel dag med nova fram till senare på kvällen för då ska hon till sin far. O i helgen blir det nog billesholm jag hade tänkt sticka till ekeby ju men det får jag nog ta nästa lediga helg. Idag såg jag en film som jag har haft duktigt länge på min dator som heter Hachiko. A Dogs Story ..Så bra den vad fan jag vad bölade , inte lätt när man själv har haft hund det blir så speciellt då. Skulle jätte gärna vilja ha en sådan hund.. Men drömma kan man ju. Men den filmen gick rakt in i hjärtat på mig. En hund och ens barn kommer alltid vara en trogen, en kille kan man aldrig va säker på till 100% , kom ihåg det kära läsare, låt er inte luras.. Okej jag tycker väl man kan få ha någon men jag tycker aldrig att man någonsin ska gråta när dom sticker. Aldrig gråta över spild mjölk , för då kan du vara glad att du upptäckte att den var full av skit. Så bra jag är på att få ihop saker o ting idag tycker jag =)


När den söta vovven är valp, påminner om hunden vi haft kramgo =)


energi

Vaknade klockan 07 av larmet, var dö trött gick upp och fixa till mig sen iväg lämna nova på dagis och sen promenixade ja till 4y satt och leta jobb o hittade ett för en gång skull som verkade intressant och som klickade med mig på nått sätt. Höll på o somna vid datorn så ja o jessica gick ut och tog en cigg, sen in igen tog bubbel vatten och så satt vi bara o snacka och ville tatt tiden skulle gå snabbt så man kunde gå hem. Väl när jag var hemma, så ringde ja till det jobbet, men chefen jag skulle prata med var inte anträffbar så fick pratat in på svararen och lämna mitt nummer. Så får verkligen hoppas att hon ringer, annars får ja ta o ringa dit imorgon igen. Fan vad gött det skulle vara om man kunde få ett jobb. Slippa snåla med alla pengar och så skönt om jag o nova hade kunnat unna oss något för en gång skull. Mamma säger att min tid kommer den med, hoppas fan att den kommer väldigt snart. Idag blir det en runda hem till Emma o hennes familj =)


star

Vaknade skit många gånger i natt duktigt jobbigt , sen när klockan ringde kvart över sju fick man stiga upp o fixa till sig sen fixa till nova sticka och lämna henne på dagis o därefter var det bara att prominera bort till 4y , satt lite vid datorn där men finns inte mö jobb på nätet. Sen kom Jessica dit så satt vi o snacka o röka skit trevligt, o roligt att prata om våra flickor. Har ganska mycket gemensamt faktiskt o tänker rätt lika på saker och ting. Sen träffa ja några glada ansikten till som jag inte har sätt på ett bra tag. Sen kom stefan o hämta mig så drog vi ut till maxi och hämtade mit paket. och sen en runda på familia. nice. Nu har jag nyss slängt i mig nudlar min mage kurrar hela tiden dö störigt. Nu har jag nån timme här hemma o slappa sen ska ja iväg o hämta novis. <3<3

Du är min stjärna <3


smått besviken

Dom som står mig närmst vet att det finns en som jag delar mycket med som jag aldrig någonsin kommer bli av med, utan det kommer alltid att vara så. Och med åren så har vännerna försvunnit en efter en. Och ja ogillar falska vänner som faller för den personens roliga personlighet och jag blir helt plötsligt den tråkiga. Vänner har tagit avstånd för mig sen jag fick nova. men det är fel för man kan umgås med mig ändå. Och jag kan självklart med g¨å ut o festa o roa mig men det är när jag har min lediga helg. Men verkar inte som att folk förstår det. Och nu vet jag inte vad jag ska tycka eller känna, du av alla personer som jag aldrig trodde skulle falla dit som alla andra.. Verkar ha gjort det nu, nej besviken är bara förordet. Detta är verkligen inte kul, vi som var så tajta o jag litade på dig. Jag skulle aldrig någonsin få för mig att umgås eller festa med någon som har förstört ditt liv och tatt allt du har byggt upp. Vet inte vad jag ska säga mer. Tack för att jag fick reda på det på annat håll.


You are the one I love

Fick ett skoj sms sen gick ja , becca o nova hem till novis far o hälsa på och titta på hans nya lägenhet, skit trevligt faktiskt om jag får säga det själv. Senare vandrade ja o nova hem till min syster o hennes familj o det var super trevligt. och roligt att träffa vännen hennes som så länge varit utomlands. Men nu är hon hemma o det var roligt och kändes sjukt längesen man träffade henne. Sen åt vi god middag som tobbe hade lagat o sen busade o lekte barnen full rulle på nova , och jag tror att hon har saknat sina kusiner. Sen blev det tv tittande på melodifestivalen o syster deckade ganska snabbt i soffan och sov fortfarande när det hade slutat och ja och nova gick hem eller ja nova slocknade med direkt när jag satt henne i vagnen. Snutte då... =) Sen när ja kom hem så la ja novis och gick o tog mig en kall öl och slog mig ner framför datorn och tv:n . Snart kallar sängen , jag är igentligen inte trött. Men det kommer ju en dag imorgon med, och sessan min är ju inte den som brukar vilja sova länge på mårnarna :P Men har varit super duper skönt att ha henne hemma hela helgen med. Vardagarna har jag ju alltid henne men det är något specielt med helgen för då är hon så mycket in på mig. Och det gillar jag . Min tös och hon är mamma upp i dagen =D


This is my life

Igår kom becca hit mysigt o trevligt som vanligt =) kärlek !!
Osså klippte hon novis lugg det behövdes , så nu kan hon se igen xD
Sen på kvällen kom Nidde hit o hälsa på o vi tittade på en film rätt kass
faktiskt den var mest bra i slutet. Ogillar sånna filmer. hihi. Osså var det en
köpe film sällan jag ska råka ut för kassa filmer då:P
Sen blev det mycket prat o diskusioner rätt roligt faktiskt. Alla tycker och tänker verkligen
inte samma , så det kan bli rätt intressant. hihi.
Sen vaknade jag klockan 06 av min jävla ret hosta gick och tog host medecin o la mig igen
en halv timme efter dök nova upp sidan om min säng. Vaken o pigg hihi.
Men hon somnade sidan om mig ett litet tag sen satt jag igång tv:n åt henne så satt hon och tittade
lite på den men kom i mellan åt till sängen för att pussa mig =) så gulligt.
Men det var skönt att jag fick sova lite till, tror inte vi gick o la oss förens vid 2 i natt.
Nova är rätt rolig ändå för jag brukar låta henne vara upp längre på helgen ju för att
hon ska sova lite längre på mårgonen men igår kväll vid åtta så sa hon mamma jag vill sova nu.
Men jag säger bara en sak jag har en duktig dotter som aldrig bråkar när hon ska sova om dagarna
som vissa andra barn. stålt över henne min lilla sessa.
Idag blir det hem till syster och hennes familj o hälsa på =) <3


irriterad.

Har varit ganska irriterad idag, Mått dåligt och kände att jag behövde sova la mig i sängen och posten trilla in , å pang då rykte jag till , fan osså , det var bara att försöka på nytt men då hörde jag bara massa bankande inne hos grannen. O sen till slut lyckades jag somna till men blev väckt av min mobil två gånger. Reste mig upp tog den och slänge in den i min garderob och där ligger den än har fortfarande inte hämtat den eller änns tittat på den. Så skönt utan den. Orkar fan inte mer. Skit ont i magen krampar fan för detta. :/


jaha

På dåligt humör är jag idag, igår mådde jag så dåligt stängde av luren och sov och sov. Sen hämtade ja nova o mös med henne o åt middag o sen såg vi en bra film eller ja vi låg i min säng och titta på den, och nova min lilla älskling låg och klappa mig på huvudet hela tiden , hon viste att jag inte mådde bra nog därför =). Sen i natt så ringde det på min mobil fan vad arg jag blev önska jag svarade och skällde ut idioten i stället. psykopat lämna mig i fred i stället. Idag vaknade ja av att jag hörde nova tände sin lampa på rummet så låg jag kvar och väntade på att hon skulle komma ut som hon brukar men ikke, så jag gick och kollade så satt hon i sin säng och lekte =) så sa jag hej gomman sitter du här varför kom du inte ut till mig. Så sa hon ville inte väcka dig mamma när du är sjuk, jag bara awee nova söt du är älskar dig , men mamma ska ju upp nu ändå. så gjorde vi ve oss så sa hon, mamma jag älskar dig mäst i hela världen, så himla gullig hon är. hon tar verkligen efter det jag säger. =) <3<3


Fy för detta

Nej jag orkar inte må dåligt mer, hoppas min kropp vänjer sig vid medicinen snart, mår fett illa. och ingen matlust alls iheller. äter skit dåligt. Har iallafal glömt skriva att ja skulle väga mig igår ju för att jag har tänkt lite på vad jag har stoppat i mig och rört lite på mig förra veckan. Och resultatet blev iallafal viktnergång med 3kg .. Ganska bra jobbar klapp på axlen sofie. Men nu vet jag inte hur det kommer gå med träningen eftersom att jag stendigt är trött och när jag rör på mig så mår jag illa. :/ så det får nog vänta. Är hemma från 4y idag med, så får ta och gå dit på måndag i min egen slöa tackt. så det inte händer någon olycka. Idag har jag passat på o tvätta lite med. Men det är jobbigt att hålla mig vaken vill bara sova sova sova.


Sick :/

Jag kommer snart se ut som ett aportek på två ben eller ja jag känner mig iallafal som det :/ Orka utslagen infektionen , och hostan. Och så medeciner till allt , ja det blev iallafal inte billigt. Så det blir göra upp en budjett nu så vi kan klara oss med pengarna fram till den 20:e. Men förhoppningsvis ska det väl gå bra. Fan jag är helt dåsig i hela huvudet och strax är det dags för nästa kur. Vill bara att dessa dagarna ska gå snabbt vill må bra igen vill inte behöva känna mig som en jävla säck potatis. Vill kunna börja träna igen men äns så länge så går det ikke.


RSS 2.0