Ledighets dag med mys

Vaknade av att nova kom in till mig o la sig sidan om mig =) sen sov vi nog en timme till sen väckte hon mig så ville hon se på barnkanalen så satt igång tvn till henne och sen masade jag mig ut i köket och tog framfrukost. Sen tog vi bussen ut till hyllinge där vi handlade skor till nova o skor till mig blev hel nöjd. Och nova med för det var nog skönt att få av vinterskorna och få på lättare skor som inte är så tunga så det var snabbe skorna sa hon så det var massa spring på henne =) så hon fick behålla dom på. Sen åt vi god mat o sen en runda in på citygross o handla lite saker o godis till imorgon det är ju allt fredag imorgon tyckte nova. Nu känns det som skåpet innehåller väldigt mycket godis får nog gå igenom o slänga lite. Imorgon är jag med ledig ju men nova ville till dagis ändå fast att jag inte ska någonstans hon ville leka med emilia så hon. Så hon får väl vara där någon timme och leka av sig med sina kompisar innan helgen börjar och hon ska hem till sin far. Jag har inte helt bestämt mig än om jag ska ut i stan och festa eller inte , ja jag får nog allt sova på saken :P haha. Imorgon tänkte jag färga mitt hår kanske passa på och göra det imorgon när nova är på dagis.



Så här ser novas nya skor ut , så söta. =)


För jävla bra

Imorse var jag på 4y dö tråkigt som vanligt. Orkade inte änns lägga ner så mycket tid på att vara så social haha , så mäst data för min del. Sen cykla jag hem slappa en timme sen till dagis , o sen gick ja o novis o hämtade trixi den söta vovven. Gick en mysig promenad i det fina vädret sen hem o nova va överlycklig hon till och med tyckte att vovven skulle va med o leka på sitt rum. Fast trixi satt bara och tittade på henne som : - Vad skulle jag göra sa du ? haha.. xD Sen har jag o trixi mösigt i soffan efter att jag nannat nova. Men nu har min daddy kommit och hämtat trixi och här sitter nu jag.

Morgondagen består av ledighet för mig o nova vi ska ta bussen ut till hyllinge och köpa skor =) ska bli mys med en hel dag med min tös.


Blev nöjd med denna bilden med vårmys på hundpromenad!


Saknaden

Denna dikt skrev jag 26/3 till en betydelsefull och saknad kärlek i mitt liv.

Kärleken kommer kärleken går, men du kommer alltid kvar stå.
I mitt inre kommer du alltid vara gömd, i mitt minne kommer du aldrig bli glömd.
Du är den rätte, för mig kommer du alltid vara den perfekte.
Tänker på dig både dag och natt, och på den tiden vi har haft.
Saknar mycket med dig och när du gav mig kraft.
Jag vill inte insé att tiden med dig kan för evigt vara förbi
för vad jag än gör, så kommer du alltid tillhöra mitt liv.
För en tid sen var det du som kämpade med att jag skulle se dig
nu är det min tur att visa att jag inte kan blunda mer för dig.
Det finns anledningar i saker som sker, men vill inte att du sårar mig mer
Jag kommer älska dig i alla dar, i mitt hjärta finns du fortfarande kvar! <3




samanfattad

Har inte skrevit så mycket här på grund av att jag varit väldigt sjuk mått piss och almänt slö. Men kan sammanfatta lite sen sist jag skrev, Min mamma o hennes kille kom ner till skåne och hälsade på oss och övernattade här i tre nätter hemma hos mig. Vi var på kalas på söndagen o firade min lillebror som blev 18år , han fick ett roligt kort av mig o nova och en kartong med öl ;) o en ask cigg så klart :P haha. Sen har det bara varit lugnt min mamma har pyslat om mig lite jag har fått fina saker och det har varit både mysigt och kul att ha dom här. Igår åkte dom hem och idag så känns det som förkylningen har börjat försvinna, bara den cp jobbiga hostan kvar och den hann jag knappt bli av med nu sist innan jag blev sjuk igen. Dåligt. Har börjat tänka på en viss person väldigt mycket nu dessa dagarna skit jobbigt. Önska du var här men vad fan kan man göra , just det inget alls. Jag har världens otur må jag säga. Jag vet att det finns många killar jag kan få dom flersta har ju allt försökt några gånger men den personen jag verkligen tycker om kan jag ju bara säga hej och godbye till antagligen. Jag har haft dig men lär lär aldrig igen hända. Life is a bitch.


Så här fin var min lilla dotter på kalaset <3


Sjuk

Åhh igentligen orkar jag inte änns skriva här , snurrar i mitt huvud och hostan som jag fått igen gör ju inte det lättare, Haft en toppen dag trots det , på väla med becca, fick köpt massa fint till nova, det bästa köpet jag gjort idag av alla  sakerna var alla underkläderna till nova det behövs ju nu när hon ska va mycket utan blöja. Och ja på den fronten så har det gått bra idag med dag 3 som det blir :) En olycka på golvet men sånt som händer lilla nova hann inte riktigt till pottan . Men Bara torka upp och se glad ut för hon lär sig själv alla andra gånger efter det gick hon ju till pottan när hon behövde det. en stor aplåd för duktiga Nova=)
Jävla skit väder oxå trodde inte ett skit på att det skulle snöa ack så fel jag hade, suck !
Hoppas på en bättre dag imorgon både bra väder och att ja mår bättre. Min granne fråga om jag förrästen ville köpa hans data högtalare som jag har lånat innan har jag bara rätt uttag i min dator så slår jag till , bra pris med om jag får säga det själv för dom är det fan krut i =)


16/3

Idag har jag inte varit på 4y mådde sjukt dåligt när jag vaknade hade så ont i huvudet kunde knappt röra det tror det var för att jag två dagar har cyklat i motvind. Men efter lite vila när nova var på dagis så blev det lite bättre hämtade henne och handla och gjorde pannkakor , nova fick bestämma mat idag ;)

Dag 2 med pott-träning: Super duper bra ingen blöja alls på sig sen hon kom hem från dagis gick själv idag och satt sig på pottan när hon behövde , jag blev nästan tårögd jag är så glad över att hon är så duktig. =) Nummer 2 gjorde hon med på pottan det trodde jag aldrig för igår hamnade det i troserna.

 Jaja alla kanske inte tycker detta är intressant att läsa men det stuntar jag i för jag är så glad när hon gör framsteg. Och snart 3år denna lilla plutt livet är underbart med henne, vi kan sitta och prata med varandra länge jag förstår henne och hon förstår mig så skönt . Och det jag tycker är roligt är att hon börjar prata mer vuxet Orden som kommer från hennes mun är mycket av mina det hör man. Men ja sen har jag ju alltid pratat mycket med nova när hon var mindre med. Vissa gör ju inte det eller tänker inte på att det hjälper barnen mycket genom att prata mycket och tidigt med dom. Men sen så har jag ju levt mycket ensam med så någon måste jag väl prata med :P
Imorgon blir det väla dag med becca <3


Snuttsnutt <3


15/3

Heej bloggen =) Idag är jag super duper trött det har jag varit sen jag vaknade imorse, var trevligt på 4y idag iallafal satt och snackade med tompa. Känns som det var tusen år sen vi satt och babblade o nyktra till och med haha ^^ , såg en viss person med idag kändes väldigt konstigt. Och det är aldrig roligt att göra någon sårad, men jag sa iallafal hej , så tyckte att jag var snäll iallafal man behöver ju inte ignorera varandra efter som att man kommer springa på varandra där var varannan dag. Hur som hällst sen cyklade jag hem och fortsatte att måla i mitt kök så nu är det färdigt =) ställt i ordning allt och nu är det fint och mysigt. Men har ju fler saker att göra som ja tänkte ta imorgon, städning på balkongen, ja o nova var där ute idag och satt rätt dom gröna mattorna och tog upp saker som hade vält, men blir att slänga skräp och sopa och göra fint, idag var det ju så himla fint väder och mysigt om man var i solen men det är ju så eftermiddags sol har jag ju alltid vid min lägenhet.

Dag 1 för novas pott träning =) och det blev två olyckor på golvet men alla andra i pottan =) så jag är väldigt stålt över min lilla flicka. Ikväll blir det titta BB och sova. Ps . Min lur har fan flipp går ju inte att svara när det ringer, jo ibland men det är om man är väldigt snabb. Men inte ofta man hinner på dom två första signalerna. Orka.

Nova tycker det är roligt att ta mina skor, väska och leka mamma <3


14/3

Heej då var snart denna måndagen slut hoppas dagarna går snabbt , längtar tills på söndag då mamma min o uffe kommer ner hit. Har nyss tittat på en unge i minuten, säger bara fan vad sugen man blir en liten bebis. Ja kanske om några år man vet ju aldrig. Men fan först måste man nog hitta rätt kille med. Eller ja denna gången en som inte sviker och lämnar en fast alla löften. Jaja skit i det nu , en dag kommer bättre tider. Har min nova iallafal och älskar henne mer än något annat. så hur ledsen eller dåligt ja än skulle må och hur mycket press och förväntningar jag har på mig nu så vet jag att vad som än händer så kommer alltid nova älska  mig för den jag är och inte för den alla vill att jag ska va.


Om helgen

Fredag blev cykla hem till systes familj orka ej sitta hemma själv. Sov kvar där o gick upp tidigt på lördagen åkte med syster och titta på simon i laröd när han skulle spela fotboll skit kallt säger jag bara, kunde inte känna mina tår dumma idéer att spela ute n´är det fortfarande är kallt ute :/ Trevligt umgänge iallafal här kommer en liten bild på några spelare på planen.

Simons lag vann med 11-0 :P snacka om att piska det andra laget haha xD

Sen åkte vi till lite affärer o sen hem till syster ja skulle vila ögonen men somnade i hennes säng höhö, Sen åt vi god mat och tittade på melodifestivalen :) O efter den så stack ja hem o duscha o gjorde ve mig mötte becca o nidde o tog tåget till stan, o festade ute i staden, sen hängde ja med danne på hemma fest o sov där i en soffa skafföttels med nån annan :P, för blev av med becca o dom ute. Sen tog jag tåget hem direkt när jag vaknade. Sen hem o sov bort nästan hela söndagen haha.. sånt som händer. Men missade ikke big brother iallafal då höll jag mig vaken. ;)


Fredahh

Vaknade så mysig med min tös som hade kröpigt upp vid min sida, och skönt att vi skulle ha en hel dag tillsammans =) Med ledighet. ;) Blev frukost o massa mys och bus


GLADA o redo för att greppa pensel och rollor och börja måla köket, nova var duktig och hjälpte till fast att det blev några gånger hon satt handel i det ny målade :P Men till slut fick hon målarbok och kritor på golvet så ja kunde slutföra målandet på egen hand. För att få det så bra som möjligt, Tejpa alla lister och tak o rör var skit jobbigt men kommer bli bra eftersom att det blev gjort. Men kommer få måla minst en gång till, färgen kommer säkert bara räcka en gång det var en jävla tun färg tyckte jag och man ser så klart dom fulla bären igenom som fanns på gamla tapeten . haha hoppas färgen allt räcker annars får jag panik.



Ny duschad och har fått tillbaka energin min :P haha Novas pappa har nyss hämtat henne, och ny sitter jag här och har ingen aning om vad jag ska hitta på planerna jag hade gick åt helvete på grund av att personen förvirrade till det.. Men men JA tack vad ska man nu göra !! Hmm


Heej hopp!

Så himla slö jag har varit hela dagen vf ? jo antagligen för att man blir lite smått uttråkad ibland. Imorgon ska nova vara hemma med mig. Undrar hur vi ska hitta på , orkar inte bara gå och inte göra något alls. Så blir iallafal storstädning ville rensa på balkongen med o det var igentligen planen , men det har blivit dåligt väder och kallt igen så vågar ju inte ta bort tejpen för att öppna där, eller va fan så fall kan man ju allt tajpa igen den igen haha dum jag är, jo jag vet man låter lite skadad när man tejpar igen dörrar o fönster men vad fan gör man inte när det är kallt ute o det drar in så förbaskat :P Ja får allt försöka fixa så jag har något att dona med imorgon, kan väl inte vara så himla svårt tycker man ju. Kanske får ta vara på hemma dagar o göra dom till fixar dagar ;) Har inga bilder från idag , för har inte haft några roliga tillfällen o fota precis. Men kommer upp någon bild imorgon på novis. Blir en lugn helg men ändå skönt att man har planer, så man inte klättrar på taket. :P


Mysssss



Suddig bild aa så blir det när personen inte står stilla :D Min älskade kusin hittade sitt nya åk på city gross kvasten xD haha nej nu var jag allt dum , hon vet att jag älskar henne iallafal, en mysig dag på familia med lollo o mormor, mat shopping o glass. Kändes skönt att få komma ut o umgås lite med dom. =) Och önska allt att ja träffa min kusin oftare :/ <3



Sen hem o hämta min lilla tös, och så glad hon blev när hon fick det jag hade köpt, nicke nyfiken film och en annan och två hårband och klämmer. =) Sen efter maten blev det hoppa ner i badet för novas del =)
Min prinsessa , mitt allt <3


Utflyckt :P

Jaha, då fick man ätit frukorst hemma med nova imorse =) för att hon var morgonpigg och vaknade 06.30 haha så blev lite gos i sängen med mig, o sen på med barnkanalen o jag fick slita på mig morgonrocken och glida ut i köket, lagom trött var jag allt. Sen åt vi frukost i vardagsrummet framför tv som vi aldrig brukar göra. Men mysigt var det o så tände ja lite ljus. <3 Senare iväg lämna henne på dagis o ja fick inhandlat det ja skulle på apoteket, men duktigt sur jag blev när jag kom hem och uppteckte att jag aldrig fick kvittot och för en gångs skull behövde jag verkligen det jätte mycket. Ja vad ska man då göra, orkade fan inte sticka ner där ännu en gång bara för det fast att det rörde sig om 400 kr. Som jag sedan hade kunnat få tillbaka nästa månad. Får se om det går o fixa imorgon det kanske inte är försent. Sen när jag hämtade nova på dagis så åkte vi buss till billesholm och fick hälsat på min goa vän. O så längesen det var dom träffa nova , en mysig dag med andra ord. Nu blir det strax ta en cigg och sen krypa ner i sängen o se big brother.. Och ja min mobil kronglar i mellan åt så har stängt av ljudet på den för pallar inte när det ringer hela tiden när det ändå inte alltid går att svara. Å ja jag pratade med lanka idag med :) saknar dom , o dom skulle komma och hälsa på oss men vi skulle ju åka till billehåla. Det var en go tanke. Men otur som vanligt för mig.


Så här glad var Nova idag när vi åkte buss!
älskar dig<3


allt från helgen

Om man läser förra inlägget, så kan ja skriva oväntade saker kan hända. Man kan tro man vet vem en person är, sen visar det sig att man har helt fel, men bra man kommer på det så tidigt. O som jag sa till min älskade becca i fredags att vi tar denna kvällen som en test kväll efter denna kvällen så vet vi ju hur personen är. Och ja hade så rätt så. Nej det kändes inte alls rätt. Men så det kan gå, tråkigt men sant. Men man gråter inte över sprild mjölk och jag har inte änns känt det så haha.. Men ja sen lödagen vaknade ja bakis skit ont i huvudet. OCH ett jävla sår över knäet hur hamnade det där, otur jag har o får alltid märken när jag är ute. vild eller ? ja man kan ju börja undra, hur som hällst målade vi novas rum skit jobbigt när ingen av oss är så specielt långa fast att man hade stol att stå på. Men det blev bra iallafal. Sen träningsvärk till max igår (söndagen) promenerade vi ner till darten för att Nidde var där, och robin o min lilla nova =) så det blev mys kalas med henne o ont i hjärtat när jag var tvungen att lämna henne när ja skulle gå o hon blev så ledsen. Men fick en sån jobbig o mysig känsla av att se den andra personen där , fan att du måste tränga dig in i mitt huvud i mellan åt  för det är inte alltid utan bara ibland. Störigt, Sen så vandrade vi hem till min syster som inte var hemma snacka lite med tobbe o mös med kevin hämtade min cykel o stack hem. Kusin min kom hem till mig satt o snacka sen åt vi o så blev det sen hem till nidde o glo på Big brother utröstningen. Mycket man har hunnit med ändå:P Nu hämta nova. Glad hon kommer bli när hon ser sitt rum :)


Ohhh yee!

Dagen är kommen, the day is here. !! Blir att städa lite o mys mysa med nova så mycket jag kan, får så ont i magen när hon ska iväg. Det kan ju vara skönt att få egentid med , men ändå jag får en viss svidande känsla i min mage. Kommer sakna henne. Iallafal när morgon dagen kommer.
Men ja nog om det, festa idag ju :) ska bli skoj att få träffa becca o N och så klart M :)
tonight gonna be a good night xD har faktiskt den känslan. Men hoppas inget oväntat händer o hela kvällen kraschar eller något !! men nej jag lär ut till folk att inte tänka negativt för då blir allt det. så ajabaja sofie glada tankar ska det va:) Sen sover becca över hos mig gött o slippa vakna ensam hatar ju det. :P osså blir det måla o så får vi se om det dyker upp några knasiga idéer för lördagen, det förvånar mig inte <3

Då ska vi bygga på galenskaperna, o fylla på minnena <3


Shopping!

Säger bara guud var bra dag =) Min älskade becca kom och hämta mig så drog vi till stan först o åt frukost på mc donald´s :P o sen till rusta handla färg till novas rum o köket o förvaringslådor. Sen in på väla handla nytt smink o party kläder till imorgon =) Nice för en gångs skull så kändes det skönt att smälla pengar ingen ångest:D yes. kanske för att jag verkligen handla något viktigt och behövande. :P Sen blev det så klart midda på mc donald´s på väla hahha nyttigt eller vad haha. Men ja som jag har bantat o motionerat får fan ja va värld det xD
Ville inte min o beccas dag skulle ta slut men fan vad roligt vi hade, känns verkligen som länge sen vi skratta så mycket ^^
Men ja imorgon kommer en ny dag o då är jag glad att säga att det är FREDAG ! Gillas starkt. Puss hej


<3


My life is good

Jaha, idag stannade ja hemma tog ledigt med andra ord. har haft skit ont i revbenet fattar inte varför igentligen. Men får allt ta o fixa hem min cykel så ja slipper gå nästa vecka, börjar ta på kroppen min den pallar inte denna satans motion haha. Har skit dåliga o söndriga skor att gå i oxå , en stor bov i det hela.
ååhh vad jag längtar efter morgon dagen kommer min älskade becca och hämtar mig så blir det väla o rusta handla färg och sånt skojsigt. =) Kommer bli en enormt bra start inför helgen. HAr saknat henne bättre vän kan man fan inte hitta. Du är guld värld.

Idag fick jag hembesök med haha, glömde nästan skriva det, panik när jag hoppa ur duschen o det plinga på dörren. Men glad att du tycker om att hälsa på mig =) bara kul ju ;) Men är lite brydd för en sak. hmm Jaja det kanske går över , det kanske blir bra vem vet. Nu blir det titta lite film o sen sova, ser fram imot morgon dagen.


yee

Jag är på gott humör idag =) Du gjorde min dag till något extra , tycker om att höra dina fina komplimanger ;) Tror aldrig man kan få höra det för mycket. :D  osså överraskad från kram till puss oyee ^^ me like that. ! Känns som fredagen kommer bli underbar. O becca hjärtat saknar dig bästa vän, ja ska försöka göra allt för att få dagarna att ticka snabbare. Men önska att vi kunde ses tidigare du o ja så himla tråkigt att du ska på konsär först. :/ Men men ja idag händer inte så mycket. Det blir kyckling i ugnen iallafal =) mums osså coskos, bättre än att stoppa i sig ris. xD


RSS 2.0