Förkylning som vägrar försvinna

Nu har jag vatt dålig på att uppdatera min blogg märker jag, är förtfarande förkyld :/ Denna veckan har det varigt mycket mys och jag och björn har målat i ett av hans rum det var skoj så duktig jag var. Sen har det blivit mycket film tittande och bara mys. I lördags så kom rebecca hem till björn så fixade vi till mitt hår och sen drog vi hem till danne och sandra på fest , det var super skoj iallafal att rebecca följde med.  idag kom nova hem och det första hon gör är att kräker lite grann, tråkigt är så trött på alla dessa sjukdummar. Men sen så satt hon och mös med mig och tittade på tv i två timmar bara höll om mig hela tiden Så tror att hon har saknat mig sjukt mycket. och jag har saknat henne oxå väldigt mycket.  Men det är en miljon tankar som snurrar i mitt huvud nu hela tiden , jag mår inte alls bra är förvirrad och vet inte vad jag vill! Eller hur jag ska göra.  Alla bråk alla problem och alla tårar. Varje andetag börjar bli tunga :/

tråkiga vinter


Heej i lördags natt kom jag och älsklingen hem till sverige igen, det var ju inte det roligaste vädret man möttes av fy vad jag frös sen hämtade björns mamma oss i stan så åkte vi till statena och åt massa hambörjare, sen raka vägen hem till bjuv lämna av mig hemma. så började jag packa upp allt med en gång för jag viste att skulle jag inte gjort det så hade väskan stått där i flera dagar jag känner ju mig själv :P Sen så dök lille bror upp och sa hej så fick han sin present som jag och älsklingen hade köpt på gran canaria riktigt häftig playboy flaska med skruvad hals med råsa öl i .. haha . Men han blev glad iallafal som vi hade hoppats på, sen gick han hem så somnade jag. Sen Igår alltså söndag så kom novis hem riktigt skönt att se henne gosig var hon oxå, men så hände det jag verkligen inte ville skulle hända när man kommer hem och precis får hem henne hon kräker ner golvet 3 gånger och bajsar ner sig, jag bara faaan nu har hon väll fått den jävla vinterkräk sjukan. Sen kräkte hon ner sin säng oxå suck  !! Så idag så har denna dagen bestått av tvättning tur att jag hade bokat in en tvätt tid innan jag åkte, hade jag glömt det så hade jag säkert inte fått någon tvätt tid denna veckan .. alltid fullt ju.. Nej nu ska jag plocka undan lite till här hemma sen blir det ta upp nova och laga mat hoppas hon mår bättre snart. Sen i kväll kommer nog björn hit han stod inte ut att vara utan mig haha ... Så ska vi fira lite alla hjärtans dag eftersom att vi inte träffades igår. Så det blir väl en massa mys.   ha det bra alla glada människor där ute <3

tusen tankar

Nu har jag precis kommit hem, seg i hela kroppen märker verkligen att jag inte är helt frisk ännu förkylningen vägrar släppa och jag som ville hinna bli av med den innan resan. Men det verkar inte vilja hända. Efter att jag lämnade nova på dagis idag så kom björns mor och lämnade en res väska jag ska ha med mig. Så idag när min pojk kommer hit så ska vi försöka packa mina saker jag ska ha med. Skit svårt jag vet verkligen inte alls vad jag ska ha med exakt. Det är så himla svårt.. och cp tråkigt att packa. :/ men längtar iallafal =) 
Idag har jag snackat med min mor i telefonen jag har så mycket just nu som snurrar i min skalle. Alltid när man är glad och allt tycks vara super bra och allt bara går framåt, så kommer det alltid ett bakslag är så trött på det. Varför måste det alltid vara så kan man inte bara få hoppa över alla beskymmer ? Hur bra skulle nu inte det vara. Men för en gång skull i mitt liv så ska jag i en vecka blunda för det och bara leva det ska bli den bästa semestern någonsin. Men så är det ju GLÖM DINA BESKYMMER IMORGON KOMMER NYA!  Måste det verkligen komma nya kan man inte bara leta upp en adress till det där beskymmers landet och skriva: Håll dig borta från mig din jävel. :P Önska kan man ju iallafal göra -.-  Men jag ska försöka glömma allt negativt när jag åker. Och försöka bli lite starkare i syket, ingen/inget ska kunna knäcka mig. =)

3/2-10

Idag när nova var på dagis var hennes far här och hälsade på vi satt och snacka lite rätt roligt faktiskt, skoj om man kan snacka och träffa varandra fast att det är slut vi har ju ändå fått nova tillsammans så det är bara toppen om man kan vara vänner ju.  Sen kom pappsen och skulle hämta mig så robin fick skjus till netto sen stack ja o pappsen till väla så jag fick växlat mina pengar. Skönt nu har jag det gjort.. Sen åkte vi en runda till maxi och där köpte jag ett par mys byxor svarta efter som att jag bara har två gråa. Blir inte att man går så mycket i det längre men skönt att ha här hemma när det är kallt. Och sen gött att slänga på sig när man ska lämna nova på dagis på mårgonen.
Sen så har jag och nova moblerat om i hela hennes rum det blev faktiskt mysigt där inne nu. Satt in ett litet fyrkantigt bord som hon kan rita vid och så satt jag dit en röd lampa som jag hade när jag bodde hos mamma en tulpanbucket med lampor i , fint lyser det i hennes rum. Men sen blir det att köpa en liten barnstol som hon kan ha vid sitt bord och en taklampa. Eftersom att hon tycks få fatt i alla fönsterlamporna hur jag än sätter dom så hon har tagit i sönder sin egen och så för ett tag sen nu så tog hon i sönder min fina som jag hade fått av mamma när jag flytta in ... Klåfingriga barn , jo man tackar !  :P  Men nu ligger busungen och nannar kudden och så sitter man här vid datorn snacka om att man har ett liv. Data nörd haha .. Nej det var värre innan.
imorgon är sista dagis dagen för nova denna veckan sen är hon ledig skönt.  Imårgon kommer björn hit med resväskorna så då blir det planera och dra fram det jag ska ha med mig till gran canaria. Tråkigt bara att jag bara hittar en av mina bekinin. Får väl ta och köpa ett par där nere , det löser sig nog bara vi har tur med vädret :P ..
Idag ska jag se andra avenyn gött läntar alltid efter dom avsnitten. men nu väntar kanal 4 med halv åtta hos mig :P kram på er

Resan bokad idag :D



Bilden från igår jag ränsade ut novas kläder och la ner de försmå i påsar, då när lådan var tom passa nova på att hoppa i med sin vovve.. Det var inte det lättaste att få henne att vilja gå ur =)

Idag stack jag och lämnade nova på dagis sen iväg till arbetsförmedlingen och skrev in mig igen, men sicken jädra kö där var man fick ta en nummer lapp och sen satt man och vänta i en halv timme trist. Och så irriterad jag blev nu har dom gjort om hela systemet så nu sk ajag helt plötsligt ha en kontaktperson i åstorp som jag ska gå på möten hos. Så har fått en tid om två veckor på mårgonen jippi då får jag verkligen planera rätt , lämna novis tidigare på dagis så jag hinner ta tåget in och gå dit. Suck !! Allt detta klabb.
Sen när jag hade fixat det på AF så drog jag hem och snacka lite med älsk sen kom hans mor och hämta oss så drog vi till väla och bokade våra biljetter och sen växla han sina pengar, kunde inte jag riktigt göra idag så får göra det nu någon dag hoppas bara daddy kan köra mig så jag slipper kämpa med buss i denna kylan.
Sen blev det Mc donald´s oxå mumsigt det var länge sen men satan vad gott det var :P Sen efter maten for vi till Jysk och sen pang , sen släppte dom av mig hemma så drog jag och hämtade nova, Denna dagen har det verkligen hänt en massa. Just det jag har glömt skriva här att Nova kan säga MORMOR nu det har jag lärt henne hin är så duktig så , men nova kan hon inte säga än men hon säger Jag och pekar på sig själv. Men i kväll innan hin skulle sova så fick hon fatt i min plånbok så sa jag , JA nova det är mammas det är pengar det måste man ha om man ska handla leksaker och sånt. Så sträcker denna söta tös fram sin hand och säger MAMMA PENGAR med ett smail. Jaha , det börjas redan nu , inte änns 2 år ännu men ändå ska hon kräva pengar. Fy tänk när hon är tonåring .. Då gömmer jag mig :P haha .. sicken smart unge man har. Hon hade tänkt runera mamma och handla leksaker för allt.. För goo är hon =) 
Förresten min förkylning börjar bli bättre snart frisk känns det som , nu fattas det bara att när pojken min kommer hit på torsdag så är säkert han sjuk för då har jag väl smittat han idag haha. Nej det löser sig nog snart är det bye bye sverige men tills des ska vi kämpa i snön. Önska att nova var lite äldre då kunde man tatt med henne på en resa. Fast denna MIN  aldra första vill jag åka barnfri känns som man behöver det =) Men missförstå mig inte jag ÄLSKAR min lilla is prinsessa. <3

RSS 2.0